- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za6to na majete tolkova im xaresva "jenskiq sok"?
liubopitno mi e da razbera za6to na majete tolkova mnog im xaresva tozi taka nar4en "jenski sok"?nqkoi daje iskat bikini ili pra6ki i da si gi darjat v tqx!e ne moga da go razbrea kakvo tolkova im xaresva?XAIDE OT MAJKATA 4AST DA OTGOVARQT,4e sam libopitna!![]()
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Къф сок ве?
Аз харесвам фреш от портокал![]()
Опитай го![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
emiiiiii.......az to4no za6toto ne iskam da go opitvam,vi pitam vas!ina4e ako nikoi neiska da mi kaje mai 6te se naloji!![]()
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Гнус те е от собственото ти тяло...
Къш!Първоначално написано от `Death`Whore`
Тоз сок не пием!
Мен ни ма кефи!![]()
zashtoto taka znaem 4e sme se predstavili dobre
po4ti vseki pat kato pravim sex s moq priqtel imam 4esta da go opitvam dori sama za6toto miliq mi nai-4esti mi dava da mu oblija prast4etata i taka.no naistina ne e ni6to nepriqtno ili lo6o
ми то няма лошо но все пак не на всеки мъж му харесва,както не на всяка жена и харесва вкуса на спермата
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
А на Вас що Ви харесва мъжкия сок ?Първоначално написано от Alex_f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На тех ко не им харесва бе
Има ли друго същество дет ти да го ебеш то да те обича? Няаа. Начи ко да приказваме тогаа!
мани ги тия капита. Ебати боклуците.Първоначално написано от moncho
Тия за някъф зелев фреш ми приказват!
Shmatko Голям си разбирач бе![]()
Девствен си нали
![]()
![]()
![]()
и тъка Моето мнение е че ни харесва защото:
1 - Този "сок" показва че на момичето му е приятно
2 - Този сок ни помага при половият акт а и при други "игрички"ю
3 - Той никак не е гаден на вкус![]()
Тъка че![]()
![]()
![]()
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Девствен съм, мноо ясно. Имаш някоя на предвид да ме отвори нали?Първоначално написано от Its Me
Тоя сок е гнусен бе. Отвратителен, кисел, баш като зелев фреш...
Ти изтискам една путка ти дам да пийнеш?
виж сега че има нещо кисело има ама "Кисел" не е определено мн си е вкусен даже![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
Абе ти си извратен бе момче.Първоначално написано от Its Me
![]()
Как не се досетихПървоначално написано от Shmatko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тоя па напрао е страшно, едно киселко такова, лекинко май и соленко ама нека пият тия... Кръствам го зелев фреш от тука нататъка.Първоначално написано от LO6IQ
![]()
Аве аре ве бастунда ти пикая на гнусливия \
/
Ше си пикаш ама в устата.Първоначално написано от Its Me
Наеш ли ко еми е мноо гадно. Като ги шибам пичките (ама само насън шот съм девствен) да ме олигават яко с тоя твой любим сок. Целия стаам сочен напрао.
Сочен ставаш ами ти фабрика че ги направиш тия жени ве да не си случил на някоя дето ти се е изпикала и си се объркАл нещо а батенце![]()