.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    pitan4ica
    Guest

obezkosmqvane na racete ??

iskam da mi kajete ne6to pove4e za obeskomqvaneto po racete kolko go pravqt kak s kakvo dovolni li sa..posledici ..? za6toto mislq da probvam s epilator oba4e nz da ne stane posle ne6to kofti ili ako v poledstviq spra.. ??

миииии аз ги махам с епилатор!няма от кво да се притесняваш,ако някога спреш то или щи пораснат толкова колкото си имала или ше забележиш леко оредяване!само не прави грешката да ги обръснеш шото послееее.......

Само да ти кажа че според мене ако не са ти голям проблем по-добре не ги махай.Ако не са дълги и не се забелязват много много няма смисъл.Само харчиш излишни пари и нерви и време .А ако си от нуждаещите се ми с кола маска най-добре.НЕГИ БРЪСНИ! Коламаската на ръцете е към 8лв за двете ама зависи от козметика, ква цена си слага...
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Guest
    az gi maxam s epilator pove4eto mi fr sy6to.nqma stra6no ako gi epilira6......no samo ne gi brysni

Да, наистина не ги бръсни. Ще стане тройно по-зле.
    Една френда ходи на кола-маска и ефекта е добър.
    А пък ако не са толкова дълги и гъсти можеш просто да ги изрусиш. НЕ знам, не познавам накой, който да е пробвал, за да ти кажа какъв е ефекта. А, и с пинсета също не е желателно да опитваш.

не мисля че трябва да ги изрусява шото ефекта не е траен!Най-добре си е с епилатор,депилатор или кола маска!Пък ако решиш да си ги изрусяваш пробвай с кислородна вода!

pitan4ica
    Guest
    ama samo vednaj ako si gi mahna s epilatora.. kolko vreme nqma da si li4at.. i do kade gore dolu se mahat ,do lakatq ili do ramoto.. da ne stanat po tamni ili pove4e ili po dalgi..? da nemi stanat na pap4ici ne6too

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Дам епилатора си е мн добър вариант, особено ако не ти се дават пари за козметик

Az si maham kosmite na rycete s epilator ot okolo 2-3 godini,ne znam to4no!
    Da ti kaja 4estno izob6to ne sa mi se promenili kosmite!Stanali sa maaaaaaaaaaalko po-tvyrdi ,no ne sa se sgystili,a daje stanaha po-redki!
    A i ve4e ne me boli!Samo v na4aloto me bole6e,ama sega daje mi e priqtno!
    Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...

Град
    В Мъглите На Авалон
    Uf az predi 3 godini ot nqmane na kwo da prawq si gi mahnah s epilator i posle sled dwe sedmoci pak.A predi towa puk gi izrusqwah s kislorodna woda no nqma6e osoben efekt.I mn dalgo wreme samo s epilator oba4e wednaj naistina mn byrzah i gi obrasnah(ujas!) i sled twa se stresnah 4e 6e stanat mn gadni oba4e te pak taka si izlqzoha i sled twa pak si po4nah s epilatora.A tazi zima si gi ostawih ot octomwri ni6to ne sam im prawila, oswen 4e gi irusqwam, no ne s kislorodna, a s blondor- twa e boq za kosa nomer 0(no e wajno da e 0 ne mnogo ruso i t.n.).wsqka marka q ima a ako poiska6 w magazina lilaw prah za izrusqwane pak 6te te razberat.Lqtoto oba4e pak po4wam da gi maham i taka...

Фен
    Град
    София

Re: obezkosmqvane na racete ??

Цитирай Първоначално написано от pitan4ica
    iskam da mi kajete ne6to pove4e za obeskomqvaneto po racete kolko go pravqt kak s kakvo dovolni li sa..posledici ..? za6toto mislq da probvam s epilator oba4e nz da ne stane posle ne6to kofti ili ako v poledstviq spra.. ??
    Btw i az 6te gi maham sq lqtoto, miii az parviq pat 6te gi mahna sas...... kak se kazvaha we...... ima6e edni kremove det se maje6 i tii se mahat, posle SAMO sas epilator. Ma vav NIKAKAF SLU4AI nedei sas samobrasna4ka!!!!!!!

Ми аз не съм си махала космите на ръцете,защото не са ми много голями и не се забелязват много.Та ако и при тебе не се забелязват много,по-добре не ги махай-няма смисъл
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз си ги махам с епилатор и съм си доволна
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    София
    Ei hora na vas ne vi li ostavat nqkfi kato 4erveni to4ki ili pap4ici sled epilator?

Цитирай Първоначално написано от LoVe_Is_EvErYtHiNg
    Ei hora na vas ne vi li ostavat nqkfi kato 4erveni to4ki ili pap4ici sled epilator?
    нем

Na men mi ostavat ,ama mi se mahat seld 1-2 dni!
    Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си