- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Харесвате ли момчета или момичета с проблем (зъбите)
TEL4ETA ZA ZUBI te 6te ti opravqt usmivkata i nqma da prili4a6 na kvazimodo kato se usmihva6 kakto se upisaПървоначално написано от Fleksy
![]()
![]()
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Първоначално написано от positive
MUAHAHAHHAHA![]()
![]()
Moite zubki sa beli+dokosvani ot 4etka+ne piq kafe+ne pu6a efectat e uslepqva6t
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Строго индивидуално е това ,че ако пиеш кафе и пушиш зъбите ти ще са по-лоши от тези на непушач.Имам познати с бели,хубави зъби ,които пушат от както се помня.Имам и такива , които са твърдо против тютюнопушенето , но с не толкова привлекателни зъби (дори с шини или там както се казват апаратчетата за изправяне на зъби).
Аз лично пуша,но не пия кафе и смея да твърдя ,че имам хем здрави ,хем бели ,хем добре оформени зъби .
По - приемливо е момче с непривлекателни зъби,отколкото момиче,но от друга страна по-важна е вътрешната красота отколкото външното несъвършенство!
Az moga da vi kaja 4e zubite mi i na brat mi sa perfektno podredeni bez da sme nosili breketi ili skobi i 4esto ni pitat dali ne sme nosili dori i zubolekarqt i daje sa zdravi bez kariesita po temata poznavam mnogo hora s krivi zubi i tova vaob6te ne mi pre4i
a tova za ustnata higiena e 100 % vqrno
![]()
Az puk gi zabelqzvam...![]()
![]()
kvo da napraq - az nosq breketi a predi da mi gi slojat tolkova me ubejdavaha shtoto az ne iskah v nikuf sluchai i tui mi go nabiha nashti tva za zubite che sq kato vidq nqkoi chovek i purvo zubite mu zabelqzvam..kvo da napraq.....ama inache ne bi mi poprechelo za vruzka...
emi и az imam krivi zybi
За мен пък са от голямо значение,едно от най-важните неща които забелязвам в човек са зъбите му,не е приятно когато някой с криви зъби се усмихне или пък когато яде да му остава храна м/у кривите зъби (така се получава по принцип),моите са прави но единия ми преден зъб е с половин милиметър по-напред и тва ме побърка а какво остава за по-сериозен проблем...
Моите зъби са идеално,не се заглеждам,но има много зъбати коне,много зъбати цигани и разни зубари олигофрени.
Най-важно човекът да е свестен,после да има визия,чак тогава зъбите!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
za men tova ne e problem![]()
![]()
to ako ne sa zubite problema shte e v drugo v nosa ocihe tqloto.. vse pak idealni hora nqma
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ми правят ми впечатление зъбите, защото съм много запалена на тема "зъби", но не всеки човек е роден с бели, равни и хубави зъби, тъй че... няма страшно![]()
еlsy![]()
ако е симетрично и не много силно изразено е супер сладко (за момиче говоря)Нора от Мюзик айдъл например...
Аз съм с криви зъби. Но това никога не ми е пречело...усмихвам си се много повече от хората с прави зъбиНякои може би ги дразнят зъбките ми, ама пък и много хора казват, че така съм по-чаровна! Попринцип ми правят голямо впечетление зъбите и усмивката на хората (може би защото имам проблем) и когато видя някой с идеално подредени и бели зъби и се комплексирам малко, ама....съдба
![]()
офф не знам защо, ама и най-малкият дефект ме смущава..понякога особено много и не мога да спра да гледам човека в устата...
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....