.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Цитирай Първоначално написано от Fleksy
    моите са криви и имам толкова комплекси от това ( не мога да се усмихвам...не мога да се храня пред хора на спокойствие не е хубаво за мен.Като по-малък едно момиче което ме харесваше ми каза че ми придава чар (на което доста се учудих ..същевременно се зарадвах и ми подейства успокояващо) но сега още по-криви ми станаха и няма никакъв чар а напротив . Но за мен лично това не е пречка и не го казвам само защото и аз съм с криви зъбки
    TEL4ETA ZA ZUBI te 6te ti opravqt usmivkata i nqma da prili4a6 na kvazimodo kato se usmihva6 kakto se upisa
    YOU CANT SEE ME!!!

Цитирай Първоначално написано от positive
    abe krivi zubi aide prejivqva se,no edno mom4e napravo mi razbi surceto sus svoite zubki cvqt nasitena ohra,nedokosvani ot 4etka za zubi+kafe+cigari efektut be6e prosto porazitelen

MUAHAHAHHAHA Moite zubki sa beli+dokosvani ot 4etka+ne piq kafe+ne pu6a efectat e uslepqva6t
    YOU CANT SEE ME!!!

Строго индивидуално е това ,че ако пиеш кафе и пушиш зъбите ти ще са по-лоши от тези на непушач.Имам познати с бели,хубави зъби ,които пушат от както се помня.Имам и такива , които са твърдо против тютюнопушенето , но с не толкова привлекателни зъби (дори с шини или там както се казват апаратчетата за изправяне на зъби).
    Аз лично пуша,но не пия кафе и смея да твърдя ,че имам хем здрави ,хем бели ,хем добре оформени зъби .

По - приемливо е момче с непривлекателни зъби,отколкото момиче,но от друга страна по-важна е вътрешната красота отколкото външното несъвършенство!

Град
    kazanluk
    Az moga da vi kaja 4e zubite mi i na brat mi sa perfektno podredeni bez da sme nosili breketi ili skobi i 4esto ni pitat dali ne sme nosili dori i zubolekarqt i daje sa zdravi bez kariesi ta po temata poznavam mnogo hora s krivi zubi i tova vaob6te ne mi pre4i a tova za ustnata higiena e 100 % vqrno

Guest
    Az puk gi zabelqzvam... kvo da napraq - az nosq breketi a predi da mi gi slojat tolkova me ubejdavaha shtoto az ne iskah v nikuf sluchai i tui mi go nabiha nashti tva za zubite che sq kato vidq nqkoi chovek i purvo zubite mu zabelqzvam..kvo da napraq.....ama inache ne bi mi poprechelo za vruzka...

emi и az imam krivi zybi

Град
    Пловдив
    За мен пък са от голямо значение,едно от най-важните неща които забелязвам в човек са зъбите му,не е приятно когато някой с криви зъби се усмихне или пък когато яде да му остава храна м/у кривите зъби (така се получава по принцип),моите са прави но единия ми преден зъб е с половин милиметър по-напред и тва ме побърка а какво остава за по-сериозен проблем...

Град
    там където мечтите стават реалност
    Моите зъби са идеално,не се заглеждам,но има много зъбати коне,много зъбати цигани и разни зубари олигофрени.
    Най-важно човекът да е свестен,после да има визия,чак тогава зъбите!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

za men tova ne e problem to ako ne sa zubite problema shte e v drugo v nosa ocihe tqloto.. vse pak idealni hora nqma
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    Враца
    Ми правят ми впечатление зъбите, защото съм много запалена на тема "зъби", но не всеки човек е роден с бели, равни и хубави зъби, тъй че... няма страшно
    еlsy

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ако е симетрично и не много силно изразено е супер сладко (за момиче говоря) Нора от Мюзик айдъл например...

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Аз съм с криви зъби. Но това никога не ми е пречело...усмихвам си се много повече от хората с прави зъби Някои може би ги дразнят зъбките ми, ама пък и много хора казват, че така съм по-чаровна! Попринцип ми правят голямо впечетление зъбите и усмивката на хората (може би защото имам проблем) и когато видя някой с идеално подредени и бели зъби и се комплексирам малко, ама....съдба

офф не знам защо, ама и най-малкият дефект ме смущава..понякога особено много и не мога да спра да гледам човека в устата...
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си