.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    mimsss`vt
    Guest

vinagi se pritesnqvam

zdraveite. zna4i iskam da spodelq problema si: imam si priqtel ot 2 meseca vsi4ko si varvi ok 6tastlivi sme. Toi mi e pravil frenska nqkolko puti a az na nego ne.Pri4inata e 4e mnogo se pritesnqvam,za6toto do sega ne sum pravila svirki i sega iskam. Oba4e vseki put, koito sum opitvala se spiram,za6toto si mislq 4e ne6to 6te se izloja i 4e nqma da napravq ne6to kakto trqbva.Mnogo se pritesnqvam naistina.S priqtelq mi sme govorili za tova mnogo puti i toi mi kazva 4e me razbira i 4e ne me nasilva da pravq kakvoto i da e. iskam da popitam momi4etata dali sa se pritesnqvali purviq put predi da sa pravili svirki i kak sa go preodoleli i nz...nqkakvi saveti kak to4no da go napravq..pff znam li, naistina sum mnogo oburkana. I da poqsnq ne sum 13 14 godi6na pikla na 18 sum

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За да се отпуснеш и да се освободиш от задръжките може да пийнеш алкохол (но не да не напиваш!)
    Успех!

Повече от фен Аватара на Buttk0
    Начи поемаш си въздух ... и го лапаш !
    Strength thru Oi!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    За да се отпуснеш и да се освободиш от задръжките може да пийнеш алкохол (но не да не напиваш!)
    Успех!
    много точно го каза

разчитай на природния си талант не се шашкай толкова ... доста момчета са ми казвали че лоша свирка няма а и за начало не опитвай да го лапаш целия,заиграй се с главичката ... аз първия път не се притеснявах изобщо беше ми интересно да наблюдавам реакциите му затва обичам френската любов - той е изцяло под мой контрол

за улеснение : накарай го да ти говори,да ти казва какво иска,какво му харесва !

Мега фен
    На мен пък са ми казвали, че лоша свирка има Важното е да е влажен, а не да му биеш чикии на сухо.

хех абе знам ли .. от мойта не се оплакват ... даже обратното \/

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    няма смисъл да пиеш алкохол.както ти казаха по-горе,трябва просто да се освободиш от задръжките.ако имате възможност,изкараите малко време голички,изучавайки телата си и така според мен ще се отпуснеш.ивсе пак секса е за удоволствие,а не е задължение,не насилвай нещата.по някое време катосе разгорещиш повечко сама ще искаш да го направиш успех
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Недей да се притесняваш... Отпусни се! Няма нищо страшно. Ако искаш го направи на тъмно, по не е притеснително!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Хм...от гледната точка на момче мога да ти кажа, че свирката почти винаги е приятна за момчето, а вече дали ще е СУПЕР приятна зависи от теб - просто го лапни и то ще ти дойде - ще пробваш разл работи и ще разбереш по реакцията на приятеля ти, дали му харесва или не
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Точка Ге
    Guest
    По принцип няма място за притеснение да ти кажа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си