- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vinagi se pritesnqvam
zdraveite. zna4i iskam da spodelq problema si: imam si priqtel ot 2 meseca vsi4ko si varvi ok 6tastlivi sme. Toi mi e pravil frenska nqkolko puti a az na nego ne.Pri4inata e 4e mnogo se pritesnqvam,za6toto do sega ne sum pravila svirki i sega iskam. Oba4e vseki put, koito sum opitvala se spiram,za6toto si mislq 4e ne6to 6te se izloja i 4e nqma da napravq ne6to kakto trqbva.Mnogo se pritesnqvam naistina.S priqtelq mi sme govorili za tova mnogo puti i toi mi kazva 4e me razbira i 4e ne me nasilva da pravq kakvoto i da e. iskam da popitam momi4etata dali sa se pritesnqvali purviq put predi da sa pravili svirki i kak sa go preodoleli i nz...nqkakvi saveti kak to4no da go napravq..pff znam li, naistina sum mnogo oburkana. I da poqsnq ne sum 13 14 godi6na pikla na 18 sum![]()
За да се отпуснеш и да се освободиш от задръжките може да пийнеш алкохол (но не да не напиваш!)
Успех!
Начи поемаш си въздух ... и го лапаш !
Strength thru Oi!
много точно го казаПървоначално написано от kalpazanka
разчитай на природния си талантне се шашкай толкова ... доста момчета са ми казвали че лоша свирка няма
а и за начало не опитвай да го лапаш целия,заиграй се с главичката
... аз първия път не се притеснявах изобщо беше ми интересно да наблюдавам реакциите му
затва обичам френската любов - той е изцяло под мой контрол
![]()
![]()
![]()
за улеснение : накарай го да ти говори,да ти казва какво иска,какво му харесва !
На мен пък са ми казвали, че лоша свирка имаВажното е да е влажен, а не да му биеш чикии на сухо.
няма смисъл да пиеш алкохол.както ти казаха по-горе,трябва просто да се освободиш от задръжките.ако имате възможност,изкараите малко време голички,изучавайки телата си и така според мен ще се отпуснеш.ивсе пак секса е за удоволствие,а не е задължение,не насилвай нещата.по някое време катосе разгорещиш повечко сама ще искаш да го направишуспех
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Недей да се притесняваш... Отпусни се! Няма нищо страшно. Ако искаш го направи на тъмно, по не е притеснително!
Хм...от гледната точка на момче мога да ти кажа, че свирката почти винаги е приятна за момчето, а вече дали ще е СУПЕР приятна зависи от теб - просто го лапни и то ще ти дойде - ще пробваш разл работи и ще разбереш по реакцията на приятеля ти, дали му харесва или не![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
По принцип няма място за притеснение да ти кажа