- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- не съм му мислила име
Здр,хоратова е един от любимите ми раздели и винаги с удоволствие чета творбите ви и разглеждам страхотните рисунки =D> =D> =D>
Днес намерих в тетрадката си по история нещо,което съм писала преди доста време. Честно казано не е от най-добрите ми неща,а и като се има впредвид,че по принцип не мога да пиша, едва ли ще ви впечатлиНо все пак бих искала да ви помоля за мнение,за да знам да продължавам ли да се опитвам
![]()
...Какво държиш в своите ръце?
Я,това било моето сърце!
Кога промъкна се и ми го взе?...
И виж сега това лице
как светва щом те види
поне малко не ти ли се свиди
за чувствата следващи сиви?
...Какво смяташ с него да направиш?
Да си поиграеш?
Да му отвориш рани?
Внимавай само да не се упариш
Че то гори от обич вече
И с тази сладка болка ти го облече
Всеки ден по-силно то тупти
По-жалко,защото се топи
И вярвай ми ти
От това страшно много го боли...
И все пак имайте в предвид,че е от тези,които не си харесвам особено.На някои мн им се кефяобаче ви пиша това заради човека,на когото е посветено
![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
bravo macka mnogo e qko...pone spored men)
Spored men e strahotno , dano produljish da pi6e6 !!!
Това е хубаво! =D> Защо не пуснеш и по хубавите да ги видим?
...Какво държиш в своите ръце?
Я,това било моето сърце!
Кога промъкна се и ми го взе?...
Мн яко=D> Дай още
Добро е и се чете лесно.![]()
Един съвет- пробвай се да напишеш нещо, което не е свързано с любов, защото тази тема вече е банална.
Успех.![]()
Eeeeeeeй,хора,мн се радвам ,че ви харесаааТова означава наистина много за мен
![]()
![]()
Добре,ще поровя из тетрадките и ще ви покажа и ощеПроблемът е,че съм ги писала малко по хавата си...от тук,от там и повечето са малко накъсани
ще ги пооправя малко,да добият вид като за пред хора и тогава
надявам се и те да ви харесат
![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...