- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще се гръмна ,хора, Моля ви помагайте !
Зравейте хора ! Много съм притиснена и се надявам да ми помогнете и да не започвате да ме упреквате . Дошла съм тук за съвет не за конско!
С приятеля ми правихме секс без презарватив - за първи път бяхме без ... незнам и аз защо се съгласих ... Отначало казвах не не но накрая така се получи .... Той НЕ свърши в мен но беше пред свършване. След кат легнахме аз започнах да плача че може да стане нещо той все се опитваше да ме успокои но му личеше че и той е притиснен . Моля ви кажете ми дали трябва да пия Постинор Дуо или да изчакам да ми дойде или да си правя тест след 1 седмица . Трябва да ми идва тия дни не съм в овулация . А освен това секса не беше дълъг имам впредвид повече налягахме на целувки , френска и т.н.
Сърдечно ви моля да ми помогнете наистина съм голяма параноичка и дори при най малката възможност да стане гафа направо издивявам . И още веднъж - искам само съвети , без псувни , упреци и т.н.
Благодаря предварително . Надявам се да ми помогнете![]()
Шо праите секс а?
Ако сте кат мене никви проблеми няяя имате![]()
Така ся сериозно, начи ако мноо се притесняваш давай постинора ма нее мноо полезен.
На мене 3 пъти ми е гърмял кондом да го еба и съм същия спек кат тебе.
Ако ти се чака не пии постинор...![]()
spokoino 6tom ne e svur6il v teb ne si bremenna.e vinagi ima 6ans,no toi e minimale.oznavam momi4eta,koito pravqt sex bez prezervativ ot godini taka i ne sa zabremeneli.sledva6tiq put,za da ne stava taka ne si pravete experimenti.no sega nqma nujda da pie6 postinor.ot 1 put ne se zabremenqva.ne se pritesnqvai!
Абе той един приятел така разправяше пък ся дете има!Първоначално написано от Анонимко
![]()
До сега ама никога никога не сме го правили без ... тоя път незнам какво стана но наистина съм мн притиснена . В крайна сметка да си зимам ли Постинора или да изчакам . Кое ще е най добреЗарекох се на приятеля ми че поече нема да го прайм до такава степен съм притиснена
Моля ви кажете
ti si re6ava6,no ne te suvetvam da pie6 postinor.mnogo e vreden.6e ti oburka celiq organizum.i ako nqkoi put se skusa prezervativa i stane po-golqm gaf nqma da moje6 da pie6 pak.po-dobre nedei.
test moje da si napravi 4ak sled 1 sedmica i togava e kusno za postinor ve4e.Първоначално написано от moncho
Oчаквах подкрепа , не упреци ЛОШИЯ ... Но все пак благодаря на всички ... Ако такова баща ми има доста пушки ... Добро избавление ... Незнам защо го напраихме без но той дори не свърши... не беше и дълго даже мн кратко времето в което праихме секс ... както казах наблягахме на други работи ... Лека нощ на всички ...
Според мене постинора е по-безвреден от аборта, тва дали не е свършил не е гаранция че не моеш да забременееш
Знам знам ... Знам че има там течност , която преди да свърши мъжа отделя и в нея има също сперматозоиди ... Но ... незнам къде ми беше акъла![]()
Аз ли ти дам ся 15 кинта за постинор за да се успокоиш?Първоначално написано от ----
Според мене нищо не е станало ма ако има и 1% вероятност аз кат се знам къф съм карък...
Парите са ми най - малката грижа - просто исках да питам по - опитни в това за да не сбъркам ...
Boje gospodi.Vie suvsem li se poburkahte ili ... ?? Ne e svur6il vutre ... Estestveno 4e nqma problem.Suvzemete se malko i nedei misli za varianta za Postinor.Tova ne ti e mentov bonbon.Kato vi slu6am tuka kak za 6tqlo i ne6tqlo ... "Ohhh da piq li postinor.." .Mi NE!!! Nedei da pie6.Bezsmisleno e.Uspokoi se nqma ni6to
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
И ако надуе корема ти поемаш отговорността и издръжката нали?Първоначално написано от Unknow
![]()
Toz puk...kato ti gledam mneniqta kolko si kompetenten.6te nadue korema...kak li ne.Kvo samo govorite gluposti na momi4eto i q strqskate? Ni6to ne e stanalo ...pro4eti i pak posta.Dori ne e svur6il vutre.Sega nezapo4vaite s glupostite za predeakulacionnata te4nost...Stiga ste 6a6kali devoi4eto
What you mean to me
Аз казах че съм песимист и бих се подсигурил иначе ти сигурно се плескаш без кондоми и знаеш.Първоначално написано от Unknow
![]()
Ami kakto iskam 6te si go pravq i tova ne ti vliza v rabotata! A kato se "podsigurqva6" tolkova mnogo...znae6 li kakvi problemi moje da si navle4e ot tozi Postinor, 4e da go vzema v takuv slu4ei v koito veroqtnosta da e stanal gaf e 0,0001 ?
What you mean to me
Тая па ти не си виждала пишка ве.Първоначално написано от Unknow
По-висока е.
На мен ми се е случало празненето и оргазъма да се разминат. Макар и мноо рядко, но се е слувало. И тогаз?![]()
E i? Stava6e vupros 4e toi NE E SVUR6IL v neq? popravi me ako gre6a
What you mean to me
Е да ама може се е изтрескал и после да е досвършил.Първоначално написано от Unknow
Абе...![]()
Ti misli6 li kato pi6e6?? Q molq te pro4eti BAVNO I SUSRETOTO4ENO (ako moje6 razbira se) kakvo e napisala avtorkata na temata, sled tova po su6tiq na4in pro4eti kakvo si napisal TI!
What you mean to me
Глей ся. Той може да е капнал малко без да се усети и после да си е свършил баш как си требе.Първоначално написано от Unknow
Случвало ми се е и тва![]()