- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще се гръмна ,хора, Моля ви помагайте !
prailno,sha sa praskame virtualnoПървоначално написано от Shmatko
![]()
tukmo posle da nqma nujda da puskame temi ot sorta na 'bremenna li sum' ili 'imam neshto si na brumbarcheto'![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Има ли постинора почва у нас![]()
xaxax![]()
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Моля да не пълните темата с безсмислени мнения, които не помагат с нищо на авторката. Благодаря!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
pii Postinor kolkoto moje po-burzo i spoko
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Говорих с приятеля ми, но той каза, че ако продължа да му мрънкам ще ме зареже ! Представяте ли си ?Пикла ме нарече, силно ме обиди и приятели, вече незнам какво да правя ?
Незнам какъв може да е изхода от ситуацията, да парите не са проблем, но проблема е че ТОЙ не иска да поеме отговорност ако нещо се случи.
Аз наистина държах на него, но той на мене не. Моля Ви кажете какво да правя сега. Мисля да му съзадам малко главоболия, за да го стресна. Да му кажа, че съм бременна пък да видим тогава ! Ама че мухльo ? Как може в такъв момент да ми каже, че съм се държала като пикла ? Че щял да ме зареже
Ах копелето си заслужава урок и смятам да му го върна тъпкано. Още утре отивам да му кажа, че съм си направил тест за бременност. Да видим кой ще се смее последен.
Иначе от сега нататък никакъв секс без презери, особено когато пикльо като него забрави ! Момичета - това не е извинение ! Не се поддавайте.
Господи, немога да си представя бременност на 14 ! Просто пълен хаус, дано никога не изпадам в такава ситуация отново.
![]()
Не прави глупости и к*рвенски истории да лъжеш за такова нещо, ами го зарежи. Още сега щом не те уважава и не му пука за теб. Няма смисъл да лъжеш, защото рано или късно ще се разбере и ти ще излезнеш кривата, а той правия. Ако не е късно пий един постинор, за да си сигурна, обади му се и го разкарай. Аххх такива копеленца как мразя.Първоначално написано от притеснената
![]()
Пий Постинора, докато е време! После и да прайш тестове ще е след дъжд качулка!
Lo6o mn lo6o pii tam protivoza4aty4ni 6toto moi da e stanala belqta piii po fast i vnimavai dr pat !!!
Йо, йо, йо брат ми е кравар, а аз съм рапър!!!!
"Аз сам различен фотогеничен
за хейтарите зривът е пластичен,
жените ме харесват,но аз не съм красавец аз съм квартален мерзавец!
Първоначално написано от притеснената
Разкарвай го,Пий постинор!!!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Буфффф и аз направих същата грешка онзи ден, трябваше да ми дойде вчера, сега ме е страх и то доста... Много сме зле, не мога ни разбера просто как можахме да го допуснем, а си бяхме обещали, че повече никога няма. Но този път вече наиситна ще го спазим обещаниетоА постинор ми забрани гинекологът ми да пия преди, така че ще чакам.
4estno neznam kvo da vi kaja. kogato se samnqvate za bremennost ne pi6ete tuka ami si pravete test ili bqgaite na lekar. tuk nikoi nqma da vi pomogne. vijdam dosta nekompetentni otgovori koito samo vi zablujdavat.mislite si 4e ima "po-opitni hora", kakto tuk nqkoi se izrazi.oba4e pove4eto sa nqkvi malki deto neznaqt kvo govorqt, praqt sex ot skoro i o6te ne znaqt za kvo stava vapros.neznam, pone az takova mnenie si sazdavam ot otgovorite.a test ne se pravi zadaljitelno sled sedmica. sure check moje da se napravi i po-rano i dosega ne sam 4uvala da e daval gre6en rezultat. a ako iskate da ste si spokoini (kakto az) moje da po4nete da piete protivoza4ata4ni.ne sa tolkova vredni kolkoto se razpravq. dori sa polezni.
Ако имаш предвид и мен, аз просто си казах, не търся помощ, защото знам какво мога да направя и какво-не, а и тук някой да ми каже, че не съм бременна, аз няма да се успокоя докато не ми дойде. И не бих пуснала тема за такова нещо. Грешката е моя и никой не може да ми помогне.
abe nishto nqma da stane spokoino bee se taka se plashite i postinori shte pieli nqma smisal si4ko e to4no !!!!!!!!
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.