.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    `SaY`iT`rIgHt`
    Guest
    mene ot drugo ne sa me lishavali ama tva e dostatuchno nali ...?!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sweet_DENI_f
    Мацко аз съм в подобно положение с малката разлика, че на6те знаят, че си знам в училище и имам хубави оценки и не ме карат да уча, но просто винаги като изляза ми налагат някакъв вечерен час и е супер гадно... на 14 съм... Тъй като се събирам с по-големи от мен (9ти, 10ти, 11 клас) и тях ги пускат и на мен ми е супер гадно, че точно когато те излизат аз трябва да се прибирам ама те ... сега ще чакам лятото тогава да ги убедя да ме пускат поне по купони или да излизам вечер до към 12 ...
    Успех ти желая
    И при мен е същото! Абсолютно! И аз се надявам до лятото да се поотпуснат и да ме пускат до късно с останалите да седя понеже тях ги пускат най-малко до 1 ! Абе те родителите са си притеснителни ама ако не им губим доверието малко по малко те се отпускат и почват да разбират че порастваме!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

пфф ужас аз съм по същия начин то бива загриженост ама чак пък толкква то от една страна и аз съм си виновна щот като ме не пускаха пускаха и аз почнах да лъжа та ме хванаха и сега ми нямат доверие ама те са си виновни 4е ги лъжех след няколко дни правя 15 и не мога да си излизам като хората и да се забавлявам като другите ама все си мисля че след рд-то ми ще ме запомнят кво съм им намислила абе всичко ще се оправи едва ли ще продължи тка горе главата
    I neeD You And You NeeD me.This is So Plain To see,anD i Will neveR LeT You Go,and I will alwaYs Love You So!!!

`tujnichka`
    Guest
    be ima napreduk useshtam go

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Да, определено родителите ти прекаляват с грижите. Поведението им не е възпитание, а ирационално притеснение. Не е нормално да не те пускат по купони изобщо. Ти се нуждаеш от общуване с връстници, не може единствените ти приятели да са учебниците. Това е много важно, защото както казаха преди мен, липсата му може да се отрази много негативно върху психиката ти. Трябва да изтъкнеш това в евентуален спор с тях. Позови се на психологически изследвания върху подобен метод на възпитание.

Това което можеш да направиш е да се спазариш с тях. Например, да те пускат на купони при известни ограничения: вечерен час и примерно да те посрещат и да те прибират. Кажи им, че това по никакъв начин няма да повлияе на учението ти и че ако повлияе и успеха ти падне, да ти отнемат и малката радост да ходиш на купони. Покажи, че разбираш притеснението им, но можеш да предложиш изгоден компромисен вариант.

`tujnichka`
    Guest
    dam te napravo sa ludi ot pritesneniq po mene sqkash sum mn propadnala ;(

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    и една моя бивша саученичка е същата работа, даже незнам как си е намерила и гаджето, с което е сега като неходи никъде, само лятото излизаше.ми помоли се на майка ти да не е толкова строга и и кажи какво правят тийнейджърите на тази възраст.ако ни си получи гледай да ходиш на всяка екскурзиите,да си по-често на свобода.
    няма любов

`tujnichka`
    Guest
    mersi mnogo za suvetite...

Голям фен
    moite roditeli bqha sa6tite...ne mi pozvolqvaha mn ne6ta,no ne mi gi i zabranqvaha tova be6e strannoto.primerno kazvam 6et hodq na kupon i 4uvam "az ne ti zabranqvam,no vse pak moeto mnenie e 4e ne tr da hodi6 ponee ............................,no vse pak ako iska6 otidi".no kato porasnah malko sega ne mi pravqt problem.nomrmalno e da sa mnogo zagrijeni,no tova 4e te darjat izkaso 6te te nau4i da bade6 po otgovorna kam sebe si.razbira se ne e priqtno,zatova probvai da opravi6 ne6tata v svoq polza,no ako ne se polu4i ne zabravqi 4e ima vreme za vsi4ko!
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

`tujnichka`
    Guest
    ne si zavijdam nito na men nito na tiq deto sa v moeto polojenie...

`tujnichka`
    Guest
    lelele napravo mi se stujni chuvek nikvi kuponi izkufqh veche v nas pomosht!!

`tujnichka`
    Guest
    do 9 chasa e bahti tva na ko prilicha to togas izlizat moite fr-ki az togas trqa da se pribiram pone taka mi zapovqdvat tva ne e chestno iskam svoboda!!!!!!!

хАхА аз нямам режим,откакто излязох да разходя кучето към 10 вечерта и се прибрах в 10 на обяд на другия ден хАхАХАХ
    \/
    m3n3 m3 n3ma v c3LaTa sx3ma

Град
    Там, където е сърцето...
    Според мен майкати прекалява, и мойте са загрижени за мен , ама чак пък толкоз, се пак не си на 10.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

В тоя форум няма ли правила да се пише само на Кирилица???
    m3n3 m3 n3ma v c3LaTa sx3ma

`tujnichka`
    Guest
    nz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си