- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Holokosta - luja ili deistvitelnost?
абе говорихме с един гост
иначе ,Fieldmarshal Metoman,аз нали ти обещах разходка в DachauПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Това мисля че важи и за теб с пълна сила. Споменах книги, които представят и двете страни на нещата. Просто аз съм избрал в какво да вярвам и си правя заключения за себе си.Първоначално написано от ABSOLUT`me
Спирам да се хващам за всяка твоя дума, както ти правиш, и те оставям да продължиш. А относно отношението ти къмоколните - виж първото си мнение с което поставяш начало на темата.
като не знаеш причината за създаването на темата,хич не се обаждайПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Ама к'ва си ти ма, патко заспала? К'во се правиш на мноо знаеща и можеща. Ходила тук, ходила там! Била много компетентна и всеки който не се съгласи, с инъче толкова компетентното й мнение, бива нападан. Казах ти че се държиш надменно. Ако нямаш какво да кажеш (като гледам в повечето случаи нямаш) по-добри си замълчи, а не се излагай. Научи се да цитираш, "како" видяла много повече от мен, келешчето на 14-15, което може да бъде оригинален пред момиченцата на 12.Първоначално написано от ABSOLUT`me
Не тъ дължа извинение за тона който ти държа, нито за невежливостта от мен, спрямо теб. Нито за това че ти говоря на "ти". Приятна вечер
това си е твоето мнение за теб си,аз такова нещо не твърдя и не съм казвала никога.казах,че не си особено запознат с тази темаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
аз не претендирам,,че съм 'много знаеща и много можеща' по всички въпроси,но е очевидно,че по тая тема не знаеш и половината,от това,което аз знам.
и не отричам нищо,уважавам всяко мнение,просто споря.но ти си достатъчно тъп,за да не загрееш.лагай,че утре трябва да ставаш рано за училище и ако имаш късмета - и да научиш нещо![]()
Първоначално написано от ABSOLUT`me
момчето избощо не е тъпо......
Вие не сте добре...
Не били 6 милиона, а САМО 500 000... Ами супер, Хитлер е ебаси пича, какво толкова са 500 000 човешки живота...![]()
Какво са 500 000 разбити семейства...![]()
Ама иначе всички са възмутени от жестокостта срещу делфините...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
нито аз съм 'патка заспала',всеки с мнението сиПървоначално написано от OtherDimension
![]()
БЕ тва са евреи - те имат пари , не семейства.Първоначално написано от rosskata
2т. системно
Ние евреите сме богоизбрани!Да живее ционизма!![]()
![]()
![]()
A Metoman е педерастче але але але
Metoman, ако се опитваш да обидиш комунистите, грешиш много, ние не сме тотално изкукуригали като васПървоначално написано от Маркс
![]()
За какво става въпрос?И коиса изкокоригали?Нещо не мога да те разбераПървоначално написано от Болшевик
![]()
това е много преувеличено от скапаните чифути Райха над всичко