- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години започват да мастробират момичетата?
Здравейте.Много ми е интересни на колко години започват да мастробират момичетата затова ви петам.Аз лично започнах на 10 но съм момче.Благодаря предварително.![]()
![]()
![]()
Тоя па ако ги питаш тия ебли тука напрао не са се пипали, на 10 започват активен полов живот...
Как може такива глупости да говориш? Да нямаш проблем със сексуалната ориентация, че само зллоба и помия изливаш върху женската част от обществото? Не мога да ги разбера такива като теб.Първоначално написано от Shmatko
![]()
Кат сте боклуци едно 99.9999% да ви се радвам ли и да ви се усмихвам? Не, не съм лицемерен, сорри! Дори гаджето ти разправа че си курва! Не го вярваш нали? Аз съм убеден!Първоначално написано от malka_sladuranka
Я кажи ти на колко се отпори. Ма само не от рода: 14 години без 3 седмици или почти на 14... Тва си е 13![]()
Не мисля, че личният ми живот те интересува, но ще ти отговоря. На 14 и 6 месеца. И сигурна съм, че приятелят ми не казва за мен, че съм курва, както и съм сигурна, че не го мисли. Доказала съм му го по доста начина с доста думи и постъпки. Явно ти не си попаднал на свястно момиче, за да мислиш така, но ще видиш, че един ден ще се убедиш, че си грешил и че има поне 1 момиче което да ти докаже, че си грешил.Първоначално написано от Shmatko
![]()
понякога направо ми звучиш като краен женомразецПървоначално написано от Shmatko
какво пък толкова ти е направила женската част от човечеството... или си изливаш яда 'щото приятелката ти още не се чувства достатъчно готова за секс... и ти го караш на 'сухо'
Все пак има и 0,0001% които не са 'боклуци'
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
хахаха, ужас! Педофил + курваПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
И как беше прекрасния секс на 14 години и 6 месеца? Кво е усещането да праиш секс докато си дете? Фали ли се там на приятелките ти колко си велика?
Ааа гаджето ти на колко е или тоя дет те разпрал?
Аз ли накви жени? Ко ти дреме, аз съм некъф боклук така че...
Кефат ме свестните момичета, но мраза курвите, а под курви няя обясняям ко разбирам.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Какъв педофил бе момче. Аз съм на 19. А този с който правих секс на 14 беше на 15, почти 16(въпросния педофил). Не мисля, че ти си този който ще ме съди какво съм правила, някаво хлапе предполагам. Да, сега може би съжалявам, да, късно е, да, не може да се промени, но поне го осъзнавам.Първоначално написано от Shmatko
Ма кой те съди бе? Ти си просто курва. Досърбяло те е и си се ебналаПървоначално написано от malka_sladuranka
Морал 0 =D>
Сичко е до ген и възпитание.
П.С. Я кажи сега за тия 5 години активен полов живот колко мъжлета навърте?
е, предполагам, че повечето свестни момчета си падат и по свестни момичета... разбира се, има и такива, които обичат нежната им половинка да бъда по-властната и тя да движи парада(пък повечето 'властни' се доближават до 'ку*вите'), но като цяло: свястно момче + свястно момиче = хубава връзка![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от Shmatko
Не мисля повече да разговарям с теб. Стана ми ясно, че не възприемаш.
![]()
Нещо тактическо отстъплениеПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
кажи само на псоелдния въпрос пиленце.
Въпреки, че отказах да разговарям, ще ти отговоря - 3ма. Попринцип връзките ми не са краткотрайни, а подбирам приятелите си и връзките ми продължават по доста време. Колкото и странно да ти звучи - подбирам мъжете с които съм.Първоначално написано от Shmatko
Естествено така ше каеш, цел форум те чете, само забраи малко нули след 3-ката.![]()
На 14 бая си го избирала с тоз пилешки детски мозък...![]()
Дам, в темата "Съжалявате ли, за някои от партньорите си" или нещо такова, съм споменала, че съжалявам. Както и да е. Човек се учи от грешките си.
Ауууу горката...Първоначално написано от malka_sladuranka
Нали си мноо свестна та дай някоя свестна твоя приятелка и за мене![]()
Не мисля, че имам такава светица като за теб.
Абе аз какво правя бе, с теб отказвам да общувам..![]()
Ако ме познаваше що за човек съм щеше се чудиш как да ми се пласираш така че ся кат си заета дай някоя приятелка и да не е по-дърта от 17. \Първоначално написано от malka_sladuranka
/
П.С. Напрао си дърпай шалтера![]()
Немога да разбера защо съдите за момичетата дали са курви или не , по годините на отварянето. М? Има такива който на 14-15 са започнали воденето на полов живот , а са с едно момче
А има и обратен случай , отворени на 17-18 и целия град ги минал? Просто годините не дават значение , щом едно момиче се чувства готово.
Айде пийс , че без тва се омотах ;ддд
Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?
Абе тия дет от малки се пляскат обикновенно са си курвета, тва сочи мойта статистика \Първоначално написано от Pleasure
/
Абе има и такива който осъзнават какво правят , в смисъл има такива с акъл , макар и да са рядко срещани![]()
Но не бива да преценяваш момичето по т'ва![]()
Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?