- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години започват да мастробират момичетата?
Абе кат чуя под 16 и тръпки ме побиват...![]()
На колко години си?Първоначално написано от Shmatko
Защото май и сега нямаш повече мозък от 12-годишно момче.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
абе шматко, ти от кога почна да разбираш кой е курва и кой не, като ти женско не си пипал. загорял нещастник
Ех фана ме... Ми не знам аз така си ги пиша...
Акъл на 12, визия на 24, по егн на 22 без 2 дена!![]()
На 22 и си толкова прост...господи
![]()
Мислиш ли че все пак може да ми изнася да се права на толко прост, а да не съм?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Само жокерче е тва иначе ми е през к-ра ко си мислиш.![]()
Е прав си пич повечето се помпат на 13, я някои да разпита родителите си дали по тяхно време е било така. Пак са се помпили но по големи на възраст и не толкова масово колкото сега днешните нвинни момичета повечето не всички но голяма част.Кат стане на 13 14 и се отвори вече е голямата работа никои неможе да и каже нищо и така и така... Абе неме интересува след години си биите главите ма и да пиша и ала бала няма да разберете. Бе днешните момичета курволяк -голяма част от тях. В Плевен е на мода като стане на 12 13 да ходи на дискотека детска известно време след това вече и е за първи път от 13 годишни някаде след това секи месец с различно момче и така и така. айде живейте си живота ..
Осрахте тематане че нещо
![]()
Eventful past is everclear.
Първоначално написано от Shmatko
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
pi6e se:MASTURBACIQ,no kakto i da e
az bqh malka kato zapo4nah moje bi 3kl.![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
да кажа нещо макар и не по темата ...
вярно си е .. днешните момиченца са пълни боклуци , не само защото се прое.ават на 12-13-14 , ами защото го правят без да са се почувствали готови за това (99,999%) , правят го предполагам за да са "вървежни" за репутация или незнам за какво , аз не го разбирам това и едва ли ще го разбера някога :>
това не се ограничава само с половия "пръв път" , ами и с наркотици , цигари , хулиганство ... жалка картинка
предолагам ще ми се смеете повечето , предвид че повечето тук предполагам сте част от тази жалка картинка , но това не ми пречи важното е да ви кажа колко сте зле днешните тинейджъри :>
за протокола на 23 години съм... приятелката ми е на 23 години , като е правила секс на 17-18 за първи път и определено е с класи над малките неориентирани пикли които взеха да стават мнозинство
това пояснение го слагам по повод разговор между 2 пешлемета (момичета на около 13-14) който скоро чух .. едната каза че вече била на цели 14?!?!?!?! била отворена , голяма ... другата какво чакала още че не се ебала , ква била мишка и т.н.
за малко да забравя , пича по-горе правилно каза , 99% от "отворените" в детска възраст стават "общи", "леки" , "курви" каквато там дума си харесвате ... това поне е моят личен опит :>
pi4 ne kazvam 4e ne si prav,ama temata se otnasq za masturbaciqta!!!ako oba4e i na neq gleda6 kato na pu6eneto,pieneto i t. n. v ranna vazrast ne mislq 4e si pravПървоначално написано от заро
po dobre da masturbira6 na tazi vazrast otkolkoto da pravi6 sex,ne misli6 li?
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
абе ти та...кова ли си правиш с мен ?!...
казах че не е по темата поста ми а по повод спора по-нагоре ..
а за да си доволен ето ти и по темата
мастурбацията е нещо нормално да ... без "суха" тренировка закъде ? :>
разбира се ,че е по-добре да мастурбирате в детска възраст отколкото на 12 да правите жалко подобие на секс
I can see through you see the real you
миии 7 клас бях![]()
Obicham te milo !!!
някъде около 4 - 5 годишни почват да го правят![]()
Не мога да разбера защо превърнахте темата в някакъв абсурден спор![]()
Има си ЛС за тая работа!
![]()
А относно темата: Ами то при всеки е различно, някои даже не го правят, някои почват от 11-12г. - зависи...:P
Сестра ми е на 10,сега август става на 11![]()
За бога,тя е още детенце.....играе си с кукли,на топка......
Нз какво ще стане изведнъж и ще почне да масторбира и следствието от съзряването.... с.кс ... дори не искам да го споменавам![]()
iskate li puk da vi kaja che sum na 17 i oshte ne sum praila seksne se pritesnqam da si kaja ako nqkoi me pita. nito puk burzam da go napravq samo zashtoto sum pochti na 18. imam si priqtel ot mesec, no vse pak.. trqa si doide ot samosebe si.
![]()
SMoK3 ya F3aRz aN L3T d3M b3 g0n3 !!
А ти от къде си сигурен, че тайничко не си прави и други работиПървоначално написано от sharkybul
![]()
Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
![]()
Това беше гадно. Просто като го прочетох, за момент се сетих за братовчетка ми, която е горе-долу на тази възраст.
![]()
![]()
Тя е дете....омг....
И мислите, че те не се интересуват от тялото си?
..след като им настъпи менопаузата...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от `Death`Whore`
Не...не не....не мога да си го представя...не и тя...ухх помня я като се роди едно малко сладко бебче... Ухх...не ми се говори.
![]()
Ти не си ли се пипала като малка? Изобщо? Ясно е, че е гадно да си го представиш, както е гаден и сексът между родителите ти.![]()
Така е, но такъв е живота, какво да се прави... Брат ми например и той е на 11 и не мога да си го представя да лъска, но знае ли човекПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()