- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко време най-много сте правили секс???
Аз не съм от най-издържливите и рекорда ми е 8 часа, спирах само за "презареждане" (3-4-5 пъти за 5мин) на предпазното средство...
Вие младите сте по-развратни и требе бая да сте подобрили рекорда на дедовото...![]()
Цяла нощ с малки спирания ...кое да отг от посочените?![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Дедовото,при положение,че го правим нощем,а мен ако ми се доспи става мн тежко- 5 часа задалжително...повечеееto be continue...
Е в грешка сиПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
Щото трябва да се яде.Първоначално написано от LO6IQ
![]()
Abe kak taka po 8 chasaZa tiq 8h mi se vijda dosta stranno samo 1 put da se iztrqskate - az pove4e ot 2:45 min ne moga za 1 put ....
![]()
![]()
Еми за тия дет неа отговор да си го напишат!
Аз нит пих, нит ядох, само ебане беше, ама ако се бях и наспал...
ей полови атлети
на мен пък една седмица мие рекорда даже сега още си правя секс и си пиша и така разнообразяваме![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Тва не се бори.
Иначе хуя ми ше спадне и сам ше си излезе. Ма тогава верно кат я люштих на задна прашка задрямвах и кура ми беше състояние почти мекица ама ми се ебеше още и още въпреки че бях свършил 3-4-5 пъти...![]()
Не съм нормален нали?![]()
Гаджето ти пише докато лаптопа е на гърба ти и ти му казваш ко да пише нали?Първоначално написано от kukli4ka__
--------------------------------------------------------------------------------
kukli4ka__ написа:
ей полови атлети
на мен пък една седмица мие рекорда даже сега още си правя секс и си пиша и така разнообразяваме
Гаджето ти пише докато лаптопа е на гърба ти и ти му казваш ко да пише нали?
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Apffffff ... e da ... dosta ostroumnoПървоначално написано от kukli4ka__
![]()
Inache .. kato wi gledam postowete ... golqma izdrujliwost golqma chudo ...
Добре шот аз си отговарям за мене си, които не верва може да го снимаме следаващия път![]()
Ми ся ко да напраиме, моеме, праиме, ти ко?Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
хахах има много смешни мнения...нз ама тва 24 часа е доста странно но няма да говоря...че дано и на мене ми се случи ХАХА на мене за сега макс секс (не говоря с почивки хаха-цигара ала бала)просто секс четири часа и беше яконо времето няма много значение...онея 4 часа ми изглеждат нищо в сравнения със сексът който правя сега със моя мъж
hah 8h li az sled dva ne moga da hodq...
a ako e imalo i analen malko i sqdaneto mi e kofti...ama za mene 45 min mislq 4e e normalno drugo sa mai izhvarlqnici
Комплекс - комерс![]()
![]()