- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- DUREX !!!! презервативи от класа :Д :}}
2 пъти съм късалПървоначално написано от bungle
охх тази тема за презервативите я чета за 10 път маи вече.Много се повтаряте бре!!!
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
One Touch правят DUREX![]()
ХАХАХ,ми не знам,ама за мен ONE TOUCH са се доказали като по-добри,просто личен опит!DUREX ми се е късал 2пъти,да не говорим,че с тях ми е по-гадно отколкото с който и да е друг презерватив,а с мойта приятелка сигурно сме пробвали 80% от презервативите на българския пазар,просто щото аз искам да видя всички какво представляват.ДО момента най-много са ми харесали SPORTEX(ultra thin и едни с топченца на върха
) и ОNE TOUCH,това е!
Абе какво им има на тези от 20-те стотинки?
Моя купува по 30 на веднъж щот много хабими до сега не са ни предали! Нито един не се е скъсал и са кучи марка.Пълнила съм ги с вода до пръсване,събират да си е@е мамата,а моя точно от Дурекса не е доволен,точно както един по-горе написа му стягат на оная работа.А и от финансова къде иде Киро на кирия...
бахти е@ането..златно излиза...![]()
Иначе Спортекс-а също не са лоши...пък и по ефтини...![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Така си е - тея от 20 ст може и да са ку4а марка, но само такива досега не сме късали. Тва Дурекси, Спортекси, Лайфстайл... от вси4ко по няколко пъти![]()
![]()
Робинята на Quench
nz az ne moga da se pohvalq 4e sam gi probval si4kite prezervativi ama za men One Touch sa nai dobrite . Te sa na parvo mqsto v sveta e hora ne samo po prodajbi a i po ka4estvo , no vse pak seki izbira za sebe si.Samo ne si zimaite COOL(tfa za majete) 6toto ne 4uvstva6 ni6to .Mnogo sa debeli i ne se use6ta ni6to 2 4asa se morih tam dokato usetq 4e i az praq seks
GOVORI KAKVOTO MISLI6 I MISLI KAKVO GOVORI6
начи са перфектни за 1-вия тек...Първоначално написано от TheVampire
![]()
При нас от около 13 кутии са се скъсали 2,говорим за дюрекса!Мн ги харесвам!А Спортекса са пълен болкук!А пък да не говорим за ония от 20ст
![]()