.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Durex the best!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    На мен Дюрекс не ми се е късал.
    Попадала съм само на един дефектен.
    2 пъти съм късал

охх тази тема за презервативите я чета за 10 път маи вече.Много се повтаряте бре!!!
    Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
    Dance,Make Sex and Have FuN!!!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    DUREX Tingle рулз

П.П. Такива гафове и смехурии сме имали с Durex при първия ми път . Просто ужасно смешно и тъпо

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    One Touch правят DUREX ХАХАХ,ми не знам,ама за мен ONE TOUCH са се доказали като по-добри,просто личен опит!DUREX ми се е късал 2пъти,да не говорим,че с тях ми е по-гадно отколкото с който и да е друг презерватив,а с мойта приятелка сигурно сме пробвали 80% от презервативите на българския пазар,просто щото аз искам да видя всички какво представляват.ДО момента най-много са ми харесали SPORTEX(ultra thin и едни с топченца на върха ) и ОNE TOUCH,това е!

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Абе какво им има на тези от 20-те стотинки?
    Моя купува по 30 на веднъж щот много хабим и до сега не са ни предали! Нито един не се е скъсал и са кучи марка.Пълнила съм ги с вода до пръсване,събират да си е@е мамата,а моя точно от Дурекса не е доволен,точно както един по-горе написа му стягат на оная работа.А и от финансова къде иде Киро на кирия...
    бахти е@ането..златно излиза...
    Иначе Спортекс-а също не са лоши...пък и по ефтини...
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Мега фен
    Град
    SF
    Така си е - тея от 20 ст може и да са ку4а марка, но само такива досега не сме късали. Тва Дурекси, Спортекси, Лайфстайл... от вси4ко по няколко пъти

Робинята на Quench

nz az ne moga da se pohvalq 4e sam gi probval si4kite prezervativi ama za men One Touch sa nai dobrite . Te sa na parvo mqsto v sveta e hora ne samo po prodajbi a i po ka4estvo , no vse pak seki izbira za sebe si .Samo ne si zimaite COOL(tfa za majete) 6toto ne 4uvstva6 ni6to .Mnogo sa debeli i ne se use6ta ni6to 2 4asa se morih tam dokato usetq 4e i az praq seks
    GOVORI KAKVOTO MISLI6 I MISLI KAKVO GOVORI6

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheVampire
    nz az ne moga da se pohvalq 4e sam gi probval si4kite prezervativi ama za men One Touch sa nai dobrite . Te sa na parvo mqsto v sveta e hora ne samo po prodajbi a i po ka4estvo , no vse pak seki izbira za sebe si .Samo ne si zimaite COOL(tfa za majete) 6toto ne 4uvstva6 ni6to .Mnogo sa debeli i ne se use6ta ni6to 2 4asa se morih tam dokato usetq 4e i az praq seks
    начи са перфектни за 1-вия тек...

Фен
    Град
    PInKLanDIq
    При нас от около 13 кутии са се скъсали 2 ,говорим за дюрекса!Мн ги харесвам!А Спортекса са пълен болкук!А пък да не говорим за ония от 20ст

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си