- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми е много тясна...
Тя не е супер тясна-нормално тясна е за девствено момиче. Работата е смес от възбуда от нейна страна, силно овлажняване, удобна поза-чувала съм,че с възглавничка под кръста става по-добре. И мъъъъничко тя да потърпи-болката не е чак толкова непоносима. А твоята задача е да си сигурен,че тя е възбудена-тогава ще е лесно.
И аз съм за мисионерската. Опитай се да я възбудиш максимално и ако пак не стане опитайте с лубриканти.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
На кой му пука бе ПЛЕШИВ![]()
![]()
Дъ бест аватар от галерията
Е такива въпроси ше ме скъсат!!! Няма такова нещо 'тясна вагина' има 'некадърен партниор'. Това е мускол, ако0 момичето се отпусне (за което трябва ти да се погрижиш) може целия да влезеш вътре. преди година и нещо бях с едно момиче, което беше бившо гадже на мой познат и той ми се оплакваше, че много пъти опитвали и се неставало шото била тясна. И затва шото беше тясна когато го направих с нея успях да си вкарам 4 пруста в нея. такаче се стреми да я възбудиш максимално. буди леко груп и перверзен, не разчитай изцяло на нежност и ще стане.. няма каде да ходи
ще извинявате за грешките ама кво да правиш... студент станах не се научих да пиша...
ам разширия бе,кютюк шопски![]()
Съгласна с бате Кульо :PПървоначално написано от Kulio Gangstera
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
И аз съм съгласна с васПървоначално написано от Trisha1991
Темата е стара.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.