.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Тя не е супер тясна-нормално тясна е за девствено момиче. Работата е смес от възбуда от нейна страна, силно овлажняване, удобна поза-чувала съм,че с възглавничка под кръста става по-добре. И мъъъъничко тя да потърпи-болката не е чак толкова непоносима. А твоята задача е да си сигурен,че тя е възбудена-тогава ще е лесно.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Колкото по-тясна, по-хубаво е. Да ви имам проблемите

S prustche brat

Град
    zimbabve
    takam razbiram kuf e problema na4i zima6 malko vazelin namazva6 e opitai se da go vkara6 pone malko posle i kaji da bude tq otgore da se otpusni i taka 6te stane(pone az taka napravih)seki f na4aloto e tesen

И аз съм за мисионерската. Опитай се да я възбудиш максимално и ако пак не стане опитайте с лубриканти.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

А ако искате, може и да отложите секса. Тя сигурна ли е, че вече иска да се въргаля? А на колко е годинки?
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

На кой му пука бе ПЛЕШИВ

Дъ бест аватар от галерията

Е такива въпроси ше ме скъсат!!! Няма такова нещо 'тясна вагина' има 'некадърен партниор'. Това е мускол, ако0 момичето се отпусне (за което трябва ти да се погрижиш) може целия да влезеш вътре. преди година и нещо бях с едно момиче, което беше бившо гадже на мой познат и той ми се оплакваше, че много пъти опитвали и се неставало шото била тясна. И затва шото беше тясна когато го направих с нея успях да си вкарам 4 пруста в нея. такаче се стреми да я възбудиш максимално. буди леко груп и перверзен, не разчитай изцяло на нежност и ще стане.. няма каде да ходи

ще извинявате за грешките ама кво да правиш... студент станах не се научих да пиша...

Guest
    ам разширия бе,кютюк шопски

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Съгласна с бате Кульо :P

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Съгласна с бате Кульо :P
    И аз съм съгласна с вас

Цитирай Първоначално написано от бахти Виж мнението
    Така искам да ви кажа че съм на 18 години, на толкова години е и приятелката ми. И на двамата ще ни бъде за пръв път... Днес опитахме да направим сефтето, обаче тя е наистина мноооого тясна... И въобще не мога да го вкарам... знам че ви звучи абсурдно, но ако бъдете на мое място ще ме разберете... Така предложете някаква поза чрез която ще мога да "проникна" в нея... плс моля не се ебавайте...
    mi zemi si labrikant 100% 6e vlize samo4e go namaji obilno i go puhni vednaha

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Нормално,момичето е тясно + девствено,ситуацията става още по кофти.Проблема обаче е никакъв,малко пръстчета,малко езичета и е готова

Мега фен
    Град
    <3
    Темата е стара.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си