- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми е много тясна...
Така искам да ви кажа че съм на 18 години, на толкова години е и приятелката ми. И на двамата ще ни бъде за пръв път... Днес опитахме да направим сефтето, обаче тя е наистина мноооого тясна...И въобще не мога да го вкарам... знам че ви звучи абсурдно, но ако бъдете на мое място ще ме разберете...
Така предложете някаква поза чрез която ще мога да "проникна" в нея... плс моля не се ебавайте...
![]()
Мисионерска. Еми по-силно братле, ко да праиш.
Ама нека да се възбудия яко и да се овлажни силно и тогава...
Тя си беше достатъчно влажна...Първоначално написано от Shmatko
![]()
и аз съм тясна ама се свиква...хахах приятеля ми в началото му беше тегаво ама са вече си свикна :Д
Е па не се дърви до краен предел...Първоначално написано от бахти
![]()
Дай аз да я яида ако ти е толко тясна, мож да измислиме нещо![]()
Мое и не си тесна а на приятеля ти да му е огромен.Първоначално написано от HardcorE_AFA
хехе размера му е повече от доволноПървоначално написано от Shmatko
davai na suu da ne dreme...natiskai sus si4ka sila v guza!
Овлажни я колкото се може повече.Даже, ако може да свърши преди секс ще добре, за да може да влезеш по-лесно.Все някога, ако искате да правите секс, трябва да стане.
Бате исползваи някакъв ЛУБРИКАТ
164забрана за ползване на профил 2т.
labrikanti bro ina4e edno mengeme i razshirqvashebava se ema e brat natisni pove4ko i ne go dyrvi na max
Интересно ми е как да не го надърви на макс, след като ще я лигави 1/2 час, за да се навлажни максимално...
Probvai purvo s prusti..1 prust..posle 2.. i taka..Първоначално написано от бахти
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Въпрос на самоконтрол.Първоначално написано от `Death`Whore`
Аз съм свършвал без да се изцъкам и после съм праил сичко бяло като се отпусна ама не е гот така. Друго си е сичко на куп...![]()
Познавам много приятели, които също така от първия път не е станало при тях. Продължавайте да опитвате! Опитай се да я вужбудиш максимално с по-продължителен петинг, да я отшуснеш. ако трябва използва допълнително любрикант.
Bate LUBRIKANT mu e maikata!!Az imah takuv problem no sled nqkolko puti i se opravq..preporu4vam ti da si vzeme6 SPORTEX prezervativi i vutre ima lubrikant...aide kusmet![]()
Аз що ги отварам без проблеми?![]()
ух познат проблем...в началото и аз бях така...ми верно мисионерска е наи-лесно и преди тва пръстчета...в крайна сметка чакаш да се овлажни на макс и ръгаш колко сила имаш
кажи и и тя да подпомага с вкарването,сми не само ти да вършиш раотата,шот женката най-добре си знае къде тряя влезне...нема се сдухвате ми продължавайте усилено.в крайна сметка знай,че няма,ама наистина няма момиче с праилно действаща путка,което да не може да го поеме,просто тряя малко упрайнения![]()
Препоръчвам ти да го вкараш наведнъж, а не 20 минути да го вкарваш по малко...естествено, в началото по малко...и остани няколко секунди неподвижен...и после давай с движенията.
Зна4и купува6 от аптеката Глайтгелен( 6лв.) няма смисъл да я мъ4и6 да се овлажнява сама 6тото като и е за първи път 6те е притесненаи т.н. А и ти няма да може6 да задържи6 ерекцията си 100 4аса докато тя се овлажнява и 6е се мъ4ите маса време. И я намазва6 доволно и след това леки4ко с пръст4ета 1,2,3 . Според мене не трябва да я насилва6 наведнъж - за моми4ето и без тва е мн гадно. По- добре бъди мн търпелив. Може даже няколко дена само с пръст4ета да я раз6ирява6 докато посвикне. Ако напъва6 и много я боли после няма да иска да го прави сумати време.А ако си внимателен 6те си спе4ели6 към, 4акай да го сметна 1,000,000,000,000,000,000,000 4ервени то4ки пред нея.Повярвай- няма да съжалява6 4е не си бързал и си я отворил с търпение... мн 6те го оцени... Успех!
Podkrepqm napulno!Първоначално написано от `Death`Whore`
Men pri purviqt mi put mnogo me bole6e i kolkoto i puti priqtelqt mi dA probva6e bavno i nejno, za6toto ne iska6e da me boli, spirahme, za6toto az ne izdurjah....i taka nqkolko puti ni6to, do edno i su6to polojenie stigahme i ne moje6e da vleze i me bole6e... I nakraq gadjeto mi prosto napravi edno rqzko dvijenie i izvednuj, az ne go o4akvah, zabolq me silno, no posle sprq. Okaza se, 4e e bilo po-dobre da ne e bavno, a rqzko i vednuj. Tova spored men e nai-dobriqt variant. Pozata -misionerska!
Barzo i silno ne znam moje da i izsko4at o4ite.Vie ste ludi ako parvia pat go napravite barzo i izvendaj.Vse pak mom4eta ako ste na ne6e mqsto nqma da mislite taka.Trqbva da e vnimatelen i da bade tarpeliv.Parvo leko vkravane i izkaravene i taka dokato se pootpusne.
Абе сичко си идва от самосебе си.