- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тийнпроблем след 10 години... ???
ми сигурно няма да го има вече.Ако го има още което според мене е 1% да се случи///дано да е толкова забавен колкото сега!ако го няма...здраве да е
eee daite go malko po-optimisti4no ...sait4eto mojei da prosa6testvuva ...s malko pove4e reklama :P
според мен този сайт и форум е един от най известните...засега не му трябва рекламаПървоначално написано от MimityYy
Според мен или няма да съществува или ше е затрупан с флууд*не,че ся не е * .
Първоначално написано от malka_sladuranka
Хехе![]()
Абе според мен ще съществува. В крайна сметка зависи от нас. Нормално е все по-рядко да пишем, защото човек си има задължения, но въпрос на желание.![]()
предполагам форума ще съществува и ще е също така популярен като сега.Ще има много нови потребители и ще е все така забавноОбаче предполагам, че няма да има господстващо влияние на метълите и пънкарите.
хъхъ..
Същия ще бъде.
Преди три години беше значително по- малък и модераторите бяха много и триеха всякакъв флуд... Сега се усещам, че и аз бая флудя.
Но пък става по- забвно...
Абе не знам дали ще го има форума вече , но 99,9 %от сегашните потребители няма да ги има...
Аз обаче ще бъда тук... Нищо че ще съм на 30![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ти и на 80 ще се опитваш да се изживяваш като авторитет.Първоначално написано от rosskata
Или много пропаднал или още по-голям гъч!!!
Представете си следното..тема от днешно време " потребител : Маша , тема : ще ставам ли майка? "...след 10 години - "Маша : ще ставам ли баба?" ....
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от Анонимко
Аз и авторитет... Божееее...
![]()
Няма да го има. Ако пък оживее, ще е платен. Смс-че на пост.![]()
Първоначално написано от exploitedteen
Те пък кога ще успеят да станат тийнове...
Ти да нямаш деца и да се скатаваш,а?![]()
Предполагам, че форумът ще съществува още 2-3-4 години и тогава вече няма да съществува.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Не мога да разбера защо сте така черногледи... 8-9 годишни лапета щели да се ебат на поразия и да пишат във форума. Я се замислете на кого ще са тези деца? Вашите... т.е поколението и в частност форума ще бъде такъв, какъвто сами си го направим. Наистина старите потребители няма да са постоянно тук, но се надявам, че от време на време все някой ще пише![]()
phahahahhaПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
![]()
![]()
no comment
![]()
А ние старите потребители, вече със съпрузи и деца ще се скъсваме от работа, но в неделя следобяд всички ще влизаме тук и ще настане страшен купон. Тогава новите сдухани потребители ще четат нашите разговори и само ще съжаляват, че не са като нас
Да бе ти чуваш ли се със деца и съпрузи пък в некаф тийн форум ще влизаме и ще дискутираме със 10 годишни деца хаха
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Ще прекръстят форума от "ТийнПроблем" на "Проблем с нашите Тийнчета" и готово .Първоначално написано от krisi_l@loka
![]()
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
ахахахх и ще има много нови user-и <лош родител>Първоначално написано от Мo6nо
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Тийн проблемите са универсални и винаги ще са едни и същи независимо от декора и събитията. Не се притеснявайте, мене лично ми дреме на поялника за форума. Тука съм от време на време чат шат да става ташака, чудно е още докога ще се намират шаранчета да се връзват на темите ми де, нищо. Понякой път съм се заливал от смях. Не го наричайте простотия, така е кат човек си няма работа. Айде лек тийн живот, повече да учите и по-малко да ебете !
Риспект !
След десет години ще има потребител, който ще се казва Григорий Грейпфрут. Емоут иконките ще имат мустаци (девствени все още), като три от тях ще са отишни на гурбет. Бутонът "прати" ще е женен от две години и ще има едно дете (момиченце на име пратка).
след 10 години този форум няма да съществува
Мисля,че няма да издържи 10 години ако върви с т'ва темпо...право към простащината и провала..
Честно казано не си го представям![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena