- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тийнпроблем след 10 години... ???
и аз така мисляПървоначално написано от olive_oil
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
не си го представям.....Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
аз си го представям с 9,10 годишни момиченца, които питат за хапчета след гаф!
Let The BEAT Control Your Body
hm..sled 10 godini...koi znae kvi iznenadi 6te ni podnese sveta...moje i da go ima foruma, 6toto tiq forumi sa interesni i v mn slu4ai pomagat...ama nz..6te se razbere![]()
То и сега ги има.Първоначално написано от radito
Ei hora suvzemete se!Budete malko optimisti!Za6to da go nqma foruma.V sait4eto ima mn gotini suveti i mnogo polezna informaciq, ima mnogo svestni potrebiteli,koito vinagi pomagat s kvoto mogat.4e to i nas 6e si ni ima.Ako ne togava6tnite tiineigjari togava nie 6e si organizirame i 6e si go napravime gotin foruma.I toi saita e izvesten,ama pravete reklama. Kolkoto pove4e tolkova po-dobre!
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
I tiq momi4enca 6e sa na6ite deca.Ot nas si zavisi.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
кажи ми, че се шегувашПървоначално написано от olive_oil
иначе моментално си режа вените
![]()
за разлика от сега , налиПървоначално написано от evil lady in black
![]()