.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Голям фен
    Град
    sofia

Iron Maiden идват в България на 4 юни

Iron Maiden идват в България на 4 юни

27.02.2007
    Легендарната британска хеви-метъл банда Iron Maiden най-после ще свири в България в оригиналния си състав, начело с вокалиста Брус Дикинсън. Концертът ще е на 4 юни т.г.

Организатор на мега-събитието е София Мюзик Ентърпрайсиз. Maiden ще са хедлайнери на вече станалия традиционен фестивал Арена Музика. Шоуто на Брус Дикинсън и компания ще е на стадион Локомотив в София, а цените на билетите са между 30 и 60 лева. Първите три хиляди билета ще бъдат пуснати на специална цена от 25 лв. Продажбата стартира на 7 март в билетен център на НДК, онлайн чрез ticketpro.bg и в музикалните магазини в страната. Подробности за подгряващите групи и останалите участници в концерта предстои да бъдат обявени. Maiden трябваше да дойдат в България през 2000 г., но концертът се отмени буквално часове преди началото му заради контузия на един от китаристите на групата. /БГНЕС

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1011490

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Супер. Там сме.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    А в сайта им нищо не пише...

Saatana vittu perkele hate crew!

MAIDEN
    Guest
    Ааа не,ще ми докарате инфаркт бе хора недейте така-просто няма какво да кажа...ТАМ СЪЪЪМ

Град
    нямам си на представа...
    \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ
    uhbdfkljsdfgjkiojadfgd90-aW90WEU890TW485239 dvuga buga dvuga buga tralalalala

НЕ Е ИСТИНА ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!ААА АААААААААААААА НЕЕЕЕЕЕЕЕ СИРЕНАТА И КОМПАНИЯ ААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААА!! !!НЕ МОГА ДА ИЗКАЖАРАДОСТТА СИ!!!!!!!!!!!!
    No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

експлойтед...
    Guest
    вече един път едвам преживях ужаса на отменен техен концерт... като видя билета в мен ще се радвам..

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ох как ми олекна кат видях, че няма да са в Каварна \/ !!!

Град
    нямам си на представа...
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Ох как ми олекна кат видях, че няма да са в Каварна \/ !!!

млъкни ма

Аз докато не дойде групатав БГ няма да повярвам. Иначе бахти тъпо, че са в София. София съкс.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Град
    нямам си на представа...
    Цитирай Първоначално написано от Мo6nо
    Аз докато не дойде групатав БГ няма да повярвам. Иначе бахти тъпо, че са в София. София съкс.
    хаха нали поне да бяха у Кавана........ся тряя са бъхти до софията...

yes бе най-после.
    What I want, is what I need!
    What I need,is METAL and SPEED!

Цитирай Първоначално написано от ShannonLarkin
    хаха нали поне да бяха у Кавана........ся тряя са бъхти до софията...
    Честно казано не ми пука за Мейдън. Не ги харесвам, но същото се случи и с една от любимите ми групи - Евъргрей. Те минаха покрай София и Пловдив, но изпуснаха Варна (или Каварна).Ся същото и с Блекморс Найт. Писна ми. Така че и Пловдив съкс.
    бан по ип и профил

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Абе...мръсни гадни варненци...яжте чорапите на Вили!
    Не може хубавите неща да са смао у Каварна я....трябва и ние софиянците да усетим вкуса на живота!
    Но иначе Мейдънв София...куул!Само да не стане като слуха с Юръп...уж на Нова Година щяха да идвам, па то кво стана...к.ур!
    (Аз кво се оплаквам лятото съм у Каварна, може да ви дойда на гости! )
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Тъпи Соафиянци. Вие си имате всичко. Повечето концерти Са в София, а доста от тези извън София са правени в София (Примери - Апокалиптика, Евъргрей, Хелолуин). Само като знам колко групи са отишли в София, и колко в Каварна. А и на всичкото отгоре почивката си я правите на морето, а пък аз в София каква почивка мога да направя? Никаква! Като си помисля всишчките тия неща... много бих искал да се преселя в София и да стана тъп Софиянец.
    бан по ип и профил

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Тъпи Соафиянци. Вие си имате всичко. Повечето концерти Са в София, а доста от тези извън София са правени в София (Примери - Апокалиптика, Евъргрей, Хелолуин). Само като знам колко групи са отишли в София, и колко в Каварна. А и на всичкото отгоре почивката си я правите на морето, а пък аз в София каква почивка мога да направя? Никаква! Като си помисля всишчките тия неща... много бих искал да се преселя в София и да стана тъп Софиянец.
    Кво искаш да кажеш, че съм тъпа софиянка?!

А аз кво да кажа, кат ти си живуркаш на моренцето там, Каварна ти е на две крачки...плачикаш се когат ти падне...
    Ми ела си тука, стани тъп софиянец...тъкмо ше пием биричка в някоя кръчма, ше се моткаме по концерти, ше си прайм якото и всички ще са доволни!
    Аре стига вече, че ша ни урочасате!

Guest
    Мо6no, тъпако тъп, ако наистина искаш да гледаш няква група стягаш парцалките и заминаваш. Аз щях да ходя да ги гледам в Сърбия, обаче като гледам ще ми е по-удобно тук.

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мо6no, тъпако тъп, ако наистина искаш да гледаш няква група стягаш парцалките и заминаваш. Аз щях да ходя да ги гледам в Сърбия, обаче като гледам ще ми е по-удобно тук.
    "тъпако тъп"?????

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ
    Между впрочем и аз се бях упътил с пълна паа към Сърбия,но добре че ше идват тука и ше ги видя.И мошно като толкова ти се гледа фащаш влака около 20 и няколко кинта ше ти излезат пътните с намалението за влака,още 30 кинта за концерта и 10 кинта за бира ,60-70 кинта до 4 юни ше ги събереш 5 пъти!
    No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    +Metallica te bqha v Plovdiv
    Вече казах Пловдив съкс. То там и Евъгрей бяха.

Госте - Разбрах, че съм тъп тъпак. Друго си е да бях умен тъпак, какъвто си ти.

Брейн Стю - Ами може и да сте тъпаци, ама сте умни тъпаци. Ей на виж ни варненците кви сме - тъпи тъпаци. А и... благодаря за поканата, ама поне докато съм ученик надали ще напусна Варна, а пък за после изобщо незнам.

Сори за многото емотинки, ама съм много емоционален напоследък. Взех да ставам емо.
    бан по ип и профил

Taм сме, разбира се.
    100% me. Sorry!

I can't remember how this got started,
    But I can tell you exactly how it will end. (:

Свърталище на Луди

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    +Metallica te bqha v Plovdiv
    Вече казах Пловдив съкс. То там и Евъгрей бяха.

Госте - Разбрах, че съм тъп тъпак. Друго си е да бях умен тъпак, какъвто си ти.

Брейн Стю - Ами може и да сте тъпаци, ама сте умни тъпаци. Ей на виж ни варненците кви сме - тъпи тъпаци. А и... благодаря за поканата, ама поне докато съм ученик надали ще напусна Варна, а пък за после изобщо незнам.

Сори за многото емотинки, ама съм много емоционален напоследък. Взех да ставам емо.

уникален си!

Аз...може и да пропусна...няам никви кинти, нашите не пускат никви финанси...бай бай Айрън Мейдън!

(Виж, ако бяха Джудас щях да се метна от някъде и да стана тъп тъпак!"айм соу имооооо"!)

Град
    нямам си на представа...
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Абе...мръсни гадни варненци...яжте чорапите на Вили!
    Не може хубавите неща да са смао у Каварна я....трябва и ние софиянците да усетим вкуса на живота!
    Но иначе Мейдънв София...куул!Само да не стане като слуха с Юръп...уж на Нова Година щяха да идвам, па то кво стана...к.ур!
    (Аз кво се оплаквам лятото съм у Каварна, може да ви дойда на гости! )

много си зла чесно...как може толкоз много агресия и омраза че чак тва трява да прайм...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Mo6no гадно ли ти е за Евъргрей,гадно ли ти е? Ми да беше дошъл ебати. В нас щях да те приютя, ако трябва

Аз силно се надявам и съм почти сигурна, че поне за това ще получа спонсорство. Макар че никога не са ми били особено любими... някак си правят история.

Saatana vittu perkele hate crew!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си