.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски

Въпрос за серий на лежанката....

Значи чудех се,кой вариянт е най удачен когата искаме да направим мусколна маса на лежанка....Съжелявам ако не съм задал въпроса си правилно

та идеята ми е....Да треним по кой от 3те начина....
    • 1 10+ повторения с 50 кила
      2 5+ повторения с 60 кила
      3 3+ повторения с 70 кила
    под "+" имам впедвид максимума който мога да направя с съответната тежест

Идея ми е че съм 65-70 килца и искам да кача и натрупам маса,а не чак толкова да правя много повторения за Релеф и оформяне

Ако искате предложете ми по какъф начин мога да оползатвара престоя си на лежанката Предварително Тенкс

ми 6-8 повторения с 70-75-80 кила ако неможеш свали на 60-70 и с течение на времето ще товариш повече кила

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Супер фен
    Винаги трябва да правиш под 10 повторения. Даже за маса - под 8. Така трябва да си сметнеш килата за сяка серия че на 8мото вече да си изнемощял. Ако успееш да направиш 11 значи нищо не правиш и килата са ти малко.
    Винаги прави чисти изпълненията - без да се гънеш и без да прехвърляш на трицепса.
    Добър съвет - като дигаш си сгъни краката се едно си клекнал да сереш, така няма да си преебеш кръста.
    2т. системно

И един малък съвет от мен...ако искаш да натрупаш маса взимай Creatine.Не вреди по никакъв начин така че няма от какво да се притесняваш

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Винаги трябва да правиш под 10 повторения. Даже за маса - под 8. Така трябва да си сметнеш килата за сяка серия че на 8мото вече да си изнемощял. Ако успееш да направиш 11 значи нищо не правиш и килата са ти малко.
    Винаги прави чисти изпълненията - без да се гънеш и без да прехвърляш на трицепса.
    Добър съвет - като дигаш си сгъни краката се едно си клекнал да сереш, така няма да си преебеш кръста.

6-8 max ако изкаш да правиш маса иначе продалжиш ли почваш да хабиш мускула

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nsviper
    И един малък съвет от мен...ако искаш да натрупаш маса взимай Creatine.Не вреди по никакъв начин така че няма от какво да се притесняваш
    Пълни глупости.
    2т. системно

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    По-добре Аминокиселини

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    По-добре Аминокиселини
    Не става само с яденеее, тряя и акъл!
    2т. системно

Супер фен
    Винаги трябва да правиш под 10 повторения.
    Ха "винаги". Да "хаби" мускула. Бас държа че повечето дет се изказаха дори не са стъпвали в зала. За маса се правят 10-12 повторения. Ако паднеш под 8 тренираш предимно за сила. С 3-5 повторения кръвта дори няма да навлезе в мускула.
    Релеф не се прави с много повторения, а единствено с диета. Незнам кой въобще е насадил тая глупост за разграничаването на повторенията. Познавам много културисти, които в състезателен период тренират с 5-6 повторения в серия.
    И що креатина да е пълна глупост?
    И още нещо, първо научете как се пише мУскул, а след това започнете тренировките. "Оползатвори" си времето с ядене, така се трупа мускулна маса.

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Ха "винаги". Да "хаби" мускула. Бас държа че повечето дет се изказаха дори не са стъпвали в зала. За маса се правят 10-12 повторения. .

xa xa xa xax xa

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DoPye
    Ха "винаги". Да "хаби" мускула. Бас държа че повечето дет се изказаха дори не са стъпвали в зала. За маса се правят 10-12 повторения. .

xa xa xa xax xa
    Хуу щом казваш.
    2т. системно

Супер фен

xa xa xa xax xa
    Брато кат те гледам тренираш от 2-3 месеца, незнам закво се смееш. Прочети малко литература па после давай съвети.

xa xa xa xax xa
    Брато кат те гледам тренираш от 2-3 месеца, незнам закво се смееш. Прочети малко литература па после давай съвети.
    ок брато щом казваш че тренирам от 2-3 месеца хубаво ама мисля че са малко повече от 2-3 месеца можеби 2-3 месеца и 1 ден

ти сигорно стойш до мен и си записваш по колко пъти ям кога тренирам а и най-вероятно си записваш и по колко пъти в седмицата си набивам по една чикия

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    DoPye, ти по-добре записвай малко повече в час по Български език ..

Цитирай Първоначално написано от Fena
    DoPye, ти по-добре записвай малко повече в час по Български език ..

къв ти е проблема бе мишка

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Повече от фен
    Най-добре е да правиш пирамида-така едновременно напомпваш мускула и качваш сила.Опитай с това:три серии,първата 10 повторения,втората 8 и третата 6.Не знам колко ти е стажа,но най-вероятно ще се натовариш достатъчно(за да стане това бъди 100% фокусиран по време на серията,опитай се да усетиш контракцията,как всяко едно мускулно влакно се вкрючва в работа за да бъде изпълнено движението).И все пак няма да качиш маса ако не се храниш достатъчно-както казва Майк Матарацо Яж мръвки на скара

xa xa xa xax xa
    Смешкооооо смешкоооооооооо
    Стига лъгахте хората, че ще си направят ред контузии бе !!!
    За маса се правят 6-8 повторения
    10 повторения са си стандартните
    10-12-15 повторения са за релеф - тоест след като си изградил маса => да я орелефиш.
    Четох по горе за креатин ? Ей момче, ти знаеш ли въобще за кво е ве ? Стига лъгахте хората, че само се изнервих докато го пиша тва. Креатина е да ти дава сила. Протеин (месо на прах) се взема за покачване на мускулна маса. Но не става само с протеин. Трябва да се комбинират - протеин + креатин + глутамин и т.н. За всеки човек е различно, заради целите му. Влезте в www.bb-team.org и прочетете малко !

Повече от фен
    fallen_angel не слагай така нещата в рамки-еди-колко-си повторения за маса,еди-колко-си за релеф и т.н. Първо-зависи от мускулната група.За крака оптималните повторения за маса са от 8-10 до 20 и дори повече за прасец.За еректорите на гръбнака ефективни могат да бъдат и две,та дори и едно повторение(на мъртва тяга).Също така за креатина-да,за сила е,обаче ако храненето ти е добро знаеш ли каква маса се качва Колкото до глутамина чел съм за няколко проучвания,според които глутамина е ефективен само в пептидна верига и самостоятелно усвояемостта му се влошава.Така че креатин+добро хранене(протеина НЕ Е задължителен) и режима за маса е готов(е трябва си и сън де,няма как).

Супер фен
    Глутамина е много важен ако искаш сичко да стане бързо. За да стане бързо тярябва да тренираш секи ден, и то така се едно ти е за последно. За да може мускулът да се възстанови за толкоз кратко е нужен ГЛУТАМИНЕЦ. В противен случай започва Т.нАР катаболен процес при който се разрушават мускулите .
    2т. системно

Точно така, прави сте и двамата, но не мога да чета глупости написани по горе. За краката вярно - по голяма мускулна група са => повече повторения са нужни. Говорех лично за "лежанката" (защото темата е за това )

Повече от фен
    И според теб,Амайо,ако взимаш глутамин и тренираш всеки ден и то "все едно ти е за последно" ще имаш бързи резултати Ооо да,резултатите ще са бързи-ако си с яки стави и кости може и да издържиш 2 седмици,но после като отидешщ на ортопед и той няма да схване как си го направил тва Така не ще претренираш,ами направо ще ИЗПУШИШ,та ако ще да плескаш всички АС,които знаеш+хр+инсулин

Супер фен
    Абе бате аз по едно време си тренирах секи ден и то без глутамин. Мнооо ми е интересно що не съм стъпвал на ортопед тогава. Мноо е модерно да си разбирач нещо.
    2т. системно

Супер фен
    Скиите го кво ми праща тоя на ЛС. Побърках се.
    Цитирай Първоначално написано от zoben_pitbul
    Я кажи като толкова знаеш колко ти е макса на лежанката?А колко ти е трибоя?Или ръката?Абе кажи някакви резултати,НЕЩО което си постигнал с тези твои всекидневни тренировки.Ама иначе евалата,явно си некъв суперкорав и тебе претрениране не те лови Ама само не ме сдухвай моля те,че вече се уплаших от теб
    2т. системно

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Скиите го кво ми праща тоя на ЛС. Побърках се.
    Я кажи като толкова знаеш колко ти е макса на лежанката?А колко ти е трибоя?Или ръката?Абе кажи някакви резултати,НЕЩО което си постигнал с тези твои всекидневни тренировки.Ама иначе евалата,явно си некъв суперкорав и тебе претрениране не те лови Ама само не ме сдухвай моля те,че вече се уплаших от теб
    Да плача ли , да се смея ли.. абе това си е точно за смях със сълзи хахахах .. какво бил постигнал

Супер фен
    Обаче сагата продължава.
    Абе ей смешко щи пукна кофата ако те срещна бе погледни се къв си лайнар кво тва включване в темата от фенклуба ли е или кво ЩЕ ТЕ ОМАЖА ЯСНО ЛИ ТИ Е!?
    П.п.:Много са смелчаците като тебе по форумите,така че няма повече да се занимавам-ясно е,че си мишка и се дървиш само по нета
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си