- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпрос за серий на лежанката....
Много простотия има по тоя свят, ама много. 10-12-15 повторения не се правят за релеф. Осведоми се, просвети се и тогава пиши. Чрез тренировка с тежести мазнини не се горят, незнам как да ти го напиша по-елементарно. Ако щеш и 20 повторения да направиш файда никаква. Релеф се прави само и единствено с диета и кардио. "За маса" се правят средно 8-12 повторения, като не се стига до отказ. Това е всеприето и логично. Паднеш ли под 8 повторения не можеш да направиш качествена тренировка и можеш да повишиш единствено силата си.Първоначално написано от Fallen`Angel
Креатина не ти дава единствено сила, това е дори страничен ефект. Креатин се пие за маса, това е идеята му. Силата идва от бързата мускулна хипертрофия.
Знаеш ли въобще какво е креатин.Протеин-"месо на прах"...пхахах. Я обясни според теб как се произвежда протеина. Сигурно на пържолите викаш суроватка. Вземи прочети малко, че не е само смешно, а и жалко.
Точно сила ти дава. При аеробните упражнения организма взима енергия от въглехидратите. При тежките натоварвания взима енергия от мускулната клетка. В мускулните влакна се натрупва такава химична енергия и при натоварванията се разпадат едни лайна кви беха там а... аденозин би фосват и трифосват ташаци и от това се извършва работа на мускула. ЗА да се съединят пак е нужен креатин фосфат. А не съм стъпвал в час по химияПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
.
2т. системно
А знаеш ли, че самата "маса" като пиеш креатин е само вода? Като пиеш креатина се ПОДУВАШ (буквално) и качваш килограми, които са си чиста вода. Според теб човек защо като приема креатин ходи до wc 1-2 пъти на 2 часа..
И с вода и без вода ше кажеш че не качва нищо ли? МИ дай тогава сички да седиме пред ТВ-то и да ставаме големи от нищото.
2т. системно
PI4 NE GI SLU6AI HORATA OT FORUMA KAKVO TI GOVORQT TE PRAVILNO TI KAZVAT! NE E VAJNO KOLKO 6TE GI NAPRAVI6 VAJNO E KAK 6TE GI NAPRAVI6 PRAVILNO I KATO USETI6 4E MUSKULAT TI ZAGRQVA PO4VA DA SE NATOVARVA I DEISTVA KATO USTE6 UMORA I NEMOJE6 DA VDIGNE6 POVE4E NE SE MU4I SPRIMOETO MNENIE AKO ISKA6 DA POSTIGNE6 POVE4E POSAVETVAI SE S PROFESIONALIST ILI SI KUPI SPISANIQ I 4ETI OT TAM 6TE NAU4I6 MN
![]()
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
parwo zagrei naprai 20 powt.,sled tui 10,8 i 6pati.
Никой не може да ти даде това,което аз мога да ти обещая.