- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как си представяте един перфектен секс ?
АБе такава си.Първоначално написано от ninsy
Кажи мястото годните и аз не ги знам...
Първоначално написано от ninsy
Да не ти пука..![]()
Ех спомени... А ми се случваше няколко пъти седмично тва...Първоначално написано от mravkata_z
![]()
каквато съм ,такаване можеш да ме наречеш курва като не ме познаваш.Незнаеш сексуалния ми живот и едва ли знаеш че имам стабилна връзка но това е друг въпрос.Незнам за какво искаш да знаеш мястото - парка в надежда
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Се ми е тая ква си. Не ме интересува.Първоначално написано от ninsy
Ееее не съм та отпорил...![]()
хах и мен не ме интересува къф си .И Едва ли би ме отворил такъв..абе все тая не ми се спори нещо
Да права си шот с такива кат тебе ни са занимаамПървоначално написано от ninsy
![]()
Първоначално написано от Shmatko
Посерко стига се правил на отворен.
Пиши ЛС, да се разбереме, кой колко е отворил и къде, че явно си много напред с материала, пък и чак се отваряш на момиче,а ?
нека зиае ,аз не се излагам казвам си нещата такива каквито са а някаф посерко седи и ми се прави на някой които не еПървоначално написано от Цеци Пенев
0887 390 851 обадете ми се да се насера щом съм такъв посерко и дришьо.
Аре и да се видиме, може още сега!
хохо е такива най ги обичам нахъсани тръгнал нашия да ми се праи бегай беПървоначално написано от Shmatko
Неее вие сте отворените аз съм сдухан и ви предлагам да се срещнеме да го обсъдиме.Първоначално написано от ninsy
![]()
аз няма какво да обсъждам с някфи непознати от форума ..Тръгнал нашия да ми се ежи и да ми теърди каква съм и каква несъм бе я не ме занимавай и по добре си замълчи щото само офлуудихме темата!
Абе кой ти се ежи бе? Само ще си приказваме.Първоначално написано от ninsy
Иначе Цеци Пенев ми е по интересен...
--------------------------------------------------------------------------------
представям си го с продължителност до сутринта, и ефект на сутринта:
изпотени прозорци, счупено легло, боксерки висящи от полюлея, въжета някъде по леглото, остатъци от свещи( употребени), да имам нужда от нови батерии за вибратора, сутиена ми да е някъде изчезнал в странство и за финал нервно цъкащи съседи в коридора...... само дето такова фиаско не е здравословно повече от 1 път в месеца....
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
nqma kakvo da si prikazvam,az kakvoto imah go kazah tuk aide sys zdrave sqПървоначално написано от Shmatko
Внимавайте със секса на плажа, че може да стане ... шкуркаПървоначално написано от ninsy
![]()
Ако би бегали: да мрем по-добре!
Обичам те!Първоначално написано от ninsy
![]()
Естествено с любимия човек, най-важното е партньора.Една цяла нощ заедно и много любов, милувки, ласки, секс.Хубава вечеря преди това...Не знам и още много неща.Да, хубаво ще е, ако има сметана и ягодки.Ех романтика...
За мен пък перфектният секс е да ме подхване без да говори...без да се съобразява с мен...да ме хваща и премества в позата, която реши, че иска...и след това да не можем да мръднем![]()
Със всеки спамер от саита..![]()
и после да пусне тема.. Боли ме Дупето..
![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
Боли те дупето ли?Първоначално написано от Miteto_bs
![]()
Napulno suglasna + da dobavq ... 3-4 orgazma ot moq i negova strana i da rechem chift belezniciПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
...или да ми държи ръцете![]()