- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как си представяте един перфектен секс ?
и камшик![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ohoohoo s kamshik veche stana mn brutalno - ne mi zvuchi dobre za perfekten sex![]()
ee как бе идеално си е
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Гледам хубава темичка, пък някои налепи се опитват да я о*ерат.![]()
Ммм, значи перфектният секс. Първо с любимият ми човек. На легло(там ми е най-удобно). Спонтатен, бурен, страстен, груб секс...ооо да...![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
това на края ме накара да се засмея.. " оо да "![]()
попринцип повече ме кефи да властват над мене![]()
да не се съобразяват с мене![]()
малко болка, малко кеф, малко болка от кеф![]()
такива работи![]()
Мдаааааааа....Първоначално написано от `Death`Whore`
Или да ме притисне до стената и да не ми дава да мърдам. ( Уф, спомени, спомениииииииииииииииииии иии. )
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първоначално написано от bungle
това е идея :Р
Перфектен е сексът, след който не можем дори да говорим, а само се гушкаме и толкова. Изобщо не си представям перфектен секс,защото няма нищо перфектно, но си правя много добър секс и не се оплаквам. Перфектният секс не се изразява в обстановка, време, белиьо или други подобни- той се изразява в невероятното преживяване!
хъх тва в асансьор ....Първоначално написано от bungle
![]()
малко по-грубо да е всичко... хъх белезниците са мн хубаво нещоС кой...ми с някой на когото му имам доверие
И аз на пейка.......по едно време няква бабичка намина (береше гъби жената
)..ужас
Разнообразен - не да направя нещо по един перфектен начин и сичките сексове докато не умра да са точно по тоя сценарий. И никви ягоди школади маргарини аз да не съм в кухнята бе , да ебем и да ми се дояде, ми падне хуя от глад.![]()
2т. системно
Първоначално написано от Amayo
Е говорим за един секс, ама перфектен
тва с маргарина цепи.. :Р
ЕЕе ако е само за един - една филипинка и една негърка от Нигер (тия най черните) и кокаин да не знам къде съм.
2т. системно
perfektni neshta nqma ,no ima perfektna obstanovka ... leko romantika i leko grybo ... demek sveshti i tiha myzika iiiii gryb,divashki sex ,posle sled koito da ne mojesh da si kajesh imeto :P ( minimym nqkolko chasa pyshkane xaxa estestveno s malki pochivki )