- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Послъгвате яката ми се струва?
На моето мнение ли сте, че голяма част от форума не са правили секс свирки и т.н. както и да са виждали съвокоплителните органи на другия полВидях множество теми в които момичетата и момчетата са се изказвали по същия начин както по големите просто, за да са в кюпа на проебалите се
?
![]()
Eventful past is everclear.
ахаха Интересна теза,жалко че не може да бъде доказана.Аз съм склонна да я подкрепя обаче.![]()
ne znam nikoi ne moje da bade siguren,tova e internet prostranstvo
no kolkoto do men nikoga ne sam si izmislqla kakvoto i da e bilo,prosto ne vijdam smisal
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Съгладна съм с теб и аз съм на това мнениеПървоначално написано от FaHrEnHeit
![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
И аз, и аз...Първоначално написано от Fucking_Bitch
![]()
Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!
Чак пък голяма част...
Ако гледаме само регистрираните са малко тези, които послъгват, някои преувеличават мъничко. Но определено за мен не са много тези, които лъжат, че са правили секс, а не са.
Osvem che mislim ednakvo nqma kvo drugo da kajaПървоначално написано от FaHrEnHeit
Ima edin(nqma da kazvam koi e,neiskam da obijdam koito i da e bilo) Deto kato vidi tema za razmera neshto ala bala vmesto da komenira temata toi se fali kolko mu e golqm.. ili v drugi temi kolko e ebal.. kolko gi e minal.. te obshto zeto tiq deto nai se hvalqt..
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
е ... ти откри топлата вода ..
разбира се че е така ...
вместо да се натискат висят пред мониторите и пишат лъжи![]()
I can see through you see the real you
радвам се, че сподели с нас![]()
Съгласна съм с това мнение...Първоначално написано от shadow4e
Lajat lajat
![]()
![]()
DA JIVEQT VAMPIRITE
Определено има хора, които си измислят, но това е нормално - има го и в реалния живот. В това няма нищо лошо, защото тук, в интернет, всеки може да бъде такъв, какъвто иска, а на всеки му се иска да бъде някой друг от време на време...
It's not the age that matters - it's the life in your years...
А аз съм на мнение, че имаш слаба грамотност. И за щастие имам доказателства.Първоначално написано от FaHrEnHeit