- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ТОй е направо МАНИАК! HEEELPPPP ME!
Значи ситуацията е следната. първо да ви се представя. От София съм на 15 момче съм. значи преди около 4 месеца ходихс едно момче от 10ти клас (на 16). много го обичах. той искаше да правим секс, [анално естествено де] и направихме го. лично на мен ен ми хареса първия път но след това беше яко даже много0О0оо0о яко. проблемът дойде после когато той искаше да го правим секи път поне 4 дена в седмицата. не че нещо, ма го праихме повече в нас и постоянно беше тъпо че наще ше си дойдат /често отсъстват/!!наложи се да го зарежа. беше малко сдухан след тва ама се опраихме де и ся сме си приятели или повече познати. но истинския проблем дойде след като си хванах за гадже момиче. те не се познааха и как стана тоя номер-той разбра...![]()
/сички сме от 1 и също даскало/! мм и после той започна да й предлага да ходат, да й се натиска и тн
говорих с него той каза че си я бил харесла още преди да ходи с мен. тя ме заряза но не тръгна с него. той явно се ядоса защото тфа продължи с още 2 момичета с които ходих
![]()
писна ми!! какво да правя?! вманиачил се е! а когато говорим не казва нищо! HELLLLLLlppPPPPPPP!
![]()
![]()
Гнусни педалчета, такива сте интриканти кат путките!![]()
Да благодаря за помоща.
за гнусността-виж си аватара ма! Е*бати гнусутиятъ!
Ами най добре ходи пак му даи дате боцне анално.. после извикай твоята и направи предложение тоя пич дави ебе и двамата.. надупи се тя до теб надупена също и го вземайте ти доволен той също и тя също.. а ти от малък ли испедерастя? или си е някакъв скрит талант? духа ли му? я раздуи малко..?![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
Хахахах... оставаше и да не еПървоначално написано от ricci_master
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
смешници расмяхте меПървоначално написано от Miteto_bs
![]()
![]()
айде от мен почерпка ще ви кажа-ми духах му, той също ми е духал, но аз обичам да духам повече. не ми е кеф мн мн да ми духа, ма е яко де
![]()
Евала Евала.. Браво тиси гордоста на бащати кажи му тате аз съм педерас , лапам пишки.. ама кажи несе притеснявай и на мен са ми духали.. момчета естественно допални.. ама кажи повече ми е кеф аз да духам.. и ако ти се развика му кажи абе ти духал лиси някога че знаеш.. а? ебали ли са те 4-пъти седмично? а?? бади педерас дане ти пука![]()
а мен не ми пука. няа кой кфо д анапрай по въпроса.. маа не моа да напраа онова дет ми даде за идея.Първоначално написано от Miteto_bs
![]()
Кажи му ама ме викни с камерата да снимам зверския бой...Първоначално написано от ricci_master
Аватара ми е красив, правят го със страст![]()
аз немоа да те разбера!!! ти ся кфо искаш да си варнеш оня дет те е боцкал? или пичката или там който ти е взел.. ти ся като те кефат момчета например кфо праиш с момичета??аз например ме кефат момичета явно съм с по старо мислене.. деа знам немоа те разбера..
Ти вагинално ли искаш?Поздрави!Еваля еваляПървоначално написано от ricci_master
![]()
![]()
![]()
Pravilno li sum razbral
ti si momi4e hodila si s nekvo mom4e i sega hodi6 s momi4eta?!?
Ako e taka iskam pistolet pritova spe6no!
не уе. нз що започнаха д аме кефат и двата пола.. става ми яко от момичета и от момчета. не искам да си го върна а да спре да се бута на сяка с която хода!!Първоначално написано от Miteto_bs
[-o< а се някоя ше се падне 'тъпа' и ше му пусне, тогаа с него няа се глеаме мн яко
![]()
Убий го по особено жесток начин.Първоначално написано от ricci_master
Може и публично.![]()
Животът е БРЯГ!
Ми неееееее......той е момче, ходил е с некви друго момче и сега ходи с момичетаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Може да е маниак защото са малко педерaсите в България в училищата. Сигурно има след това. Чувала съм че се оформяли като педерaси в казармите, но вече ги отмениха и сигурно има недостиг за това и ти е така навит да те ебкa анално защото му липсва дупе.![]()
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
-.- "на 15 момче съм"Първоначално написано от Анонимко
момче съм-ходих с момче-ся харесвам двата пола-хода в момента с момиче![]()
gre6ka
Ti si MOM4E hodil si s MOM4E a sega hodi6 s momi4eta?
Gospodi boje moi otarvi teq hora ot mukite!
Хахах ми пич кажи на цялото даскало че тоя харесва момчета и че лично ти си му духал и те е ебал и там допълни ако ти е свършвал в устата.. и ще видиш няма да може дасе покаже пред даскалото... и другото следващият път като му духаш го снимаи или тои като ти духа там.. незнам как се разбирате там.. ама снимаите се като младо семеиство и разлипи снимките из цялото даскало и около него и от доло напиши геи..
да.. смешницаПървоначално написано от Trisha1991
ми кат му липсва "дупе" да си фане друг или друга, да си я "ебка"
![]()
нии не саме се "ебка"хме!!!!!!!! смея да кажа 4е имахме и емоционална връзка
![]()
много сме идеини =D> на сичкото отгоре му беше криф!Първоначално написано от Miteto_bs
![]()
![]()
Абе дупе я си дай една снимка тука.![]()
Shmatko аватара ти ме възбужда![]()
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
И мене, искаш ли да се видиме, да го погледаме... Обещавам да бъда по-страстен от тези на автара...Първоначално написано от Trisha1991
![]()