- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak da q otvorq ?help
sigurno ima mn takiva temi no nemoga da gi otkriq .ako moje nqkoi da mi obqsni vsi4ko stapka po stapka kakvo da pravq 6toto mi e mn pritesneno puk tq go iskams predvaritelno
Взимаш една Бор-Машина Хилти например и си ти... давай яко рушш вътре и така...
![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
vzema6 edin kol i i go zabiva6basi kvo pitate kak da q otvorq mi 6te se ma4i6 be edin pat ne stanalo i si se otkazal basi hoi pitai maika si moje da ti kaje
![]()
I LOVE YOU RACHEL BILSON`FOREVER
hehe ne se buzikaite s mom4eto be i vie ne ste bili mn naqsno to4no s tva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дае що за некадърник треа да си зада питаш в форума... как да е отворя.. бегаи питаи например как да си намажа филия с Лютеница например.. с какво да си мажа лютеницата, със лъжица или с Нож..![]()
![]()
![]()
егати тъпака братче.. яко спам тук ама яко.. [-o<
Бъди нежен и внимателен.
Не бързай.
Повечко да ви бъде игричката.. лижи я.. лекичко, с пръсти пипай, вкарвай, изкарвай леко обаче, докато не стане малко по широка и ти сам ще си прецениш.
Обаче знай, че е нормално да я боли, но не прави болката голяма.
Първоначално написано от Miteto_bs
Не смятате ли че е я боли малко?Трябва с отварячка за консерви,според мен.И вече слет това почваш с др-те методи,които ти предложиха,да я разширяваш.Пък по някое време се сети,че и ти имаш нещо в гащите и се запитай "Аджеба,за какво е?!?".Първоначално написано от "Destroy'Fashion
![]()
Първоначално написано от Анонимко
И тогава ще пусне тема от рода на "аз имам пенис"Първоначално написано от Анонимко
ми не че да се заяждам, ама първия път и ти не си знаел какво да правиш. Или си се родил в някоя секс поза?!?!Първоначално написано от Miteto_bs
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
abe kak moje da ste tolkoz grubi?!da ne bi vie da ste se rodili nau4eni ...
Silno obi4am! Trudno pro6tavam! Jestoko otmy6tavam! Nikoga ne syjalqvam!
Научени - не.Първоначално написано от cTaCu
Но и толкоз малоумни - също не.
Животът е БРЯГ!
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...7933&highlightПървоначално написано от Анонимко
ei,tuka pi4!4eti i se u4i.are tolkoz ot men!![]()
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Много сте малоумни в тоя форум!!!!!!Един написал нещо и другите да не останат по-назад...Всеки си е индивидуален човек и всеки заслужава да му се даде възможност да попита и да получи нормален отговор!!!!А не като вас - да нагрубявате и само да се смеете на някой!!!!!!!!
EHaehehAehaHEeahEHAEhaEHEHAehAehaeAHheAehAEHAEHAHE HEAehaehAEHehaHEAehehaehAEHAEHHEA !!!!!
Хващаш инструмента, плюнчиш мястото, вкарваш(внимателно) и готово.
МаЛко е груба да е плюе според мен да е оближе стабилно от клитора до носа и обратно, и ето ти влажно пиче..Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Както иска да го наплюнчи. Ако иска с близане, ако иска да си наплюнчи пръста и така...начини много.Първоначално написано от Miteto_bs
![]()
тебе как те отвориха?
Да не би да си е плюл по пръстите или ти е пюл директно върху пичето?![]()
Първоначално написано от Miteto_bs
![]()
![]()
ами всъщност не
но не виждам нещо лошо да и тегли едно езиче преди акта.