- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Песни за секс!
На кои песни сте правили сексИ примерно има ли някакви песни,които според вас да са подходящи за секс??Ще следя темата с интерес.
Аз и приятелят ми предпочитаме рок или метал![]()
Намери си сетове на Patrick DSP. Яко е![]()
Пристрастен съм към секса.
Ако някога правя секс по любов и секс с момче , което ме обича и иска всичко да е романтично , ще го помоля да запиши достатъчно много пъти припева на песента Seven Seconds Away . Тази песен направо ме подлудява , само за страст ме подсеща , пък уж няма такъв текст .
Иначе никога няма да забравя при първия ми път толкова много се чуваше Hips Don`t Lie . Ужас . Ся като я чуя и ми се повръща .
Иначе голям фън беше на фона на Дунавско хоро , добре че бях доволно пияна , че да не се дразня и разсейвам![]()
Според зависи от настроението![]()
лелел аз съм го правил на ЧАЛГА,но се съм я пускал съзнателно просто съседа до нас правеше купон.То впрочем стана много комично!!!Докато се ..... пяхме
.и почнахме се смеем и така и не свършихме!!
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
най-яката песен за тая цел е She's got the Jack AC/DC. "изнасилвала" съм приятеля ми на неяправила съм го и докато 1 кола беше спряла под терасата но която го правехме и се чуваше звучното "тез червни домати... кой ги мама раааазклати..." или нещто такова
![]()
![]()
но от опит ти го казвам, най-хубаво е на рап-има ритъм, а особено ако е и нящо бавно полудявам само като го чуя
![]()
Peace Orchestra-Who am I!!!!!!!!!!
Lichno za men taq e nai-velikata;] no e za malko po-baven,tuka veche si zavisi ot nastroenieto
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ae nz na kakva muzika 6e e nai qko ama opredeleno ne bih probval na techno/house/dance
ne6to ne sa vrazva kat si prestavq samo![]()
Хеви метъла е истината...![]()
Ако предпочиташ бавният секс песните на Масив Атак са много подходящи. Предполагам, че не си ги чувала, но ще ти харесат. Аз лично съм правила само няколко тъпи секс на тях, защото не обичам сексът да е бавен, но определено много добре предразполагат.
оооо и аз като чуя песни за секс се сещам за тях \Първоначално написано от shadow4e
/
Поне 2 такива теми има.
Аз по-често правя секс по време на някой филм. Има и определени филми![]()
това не е секс,това е друго и започва с буквата 'ч'Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Вярно че само едно момиче, но все пак са ми казвали "Ти не правиш секс, ти правиш любов"Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Да не е нещо лигаво... Иначе става и дет метъл.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Izteglisi albuma na madonna Erotica
Ciara And Ludacris - Oh- tazi spored men e podhodqshta za celta![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
ДиеМеКС-Но съншайн най-подходяща за целта поред мен иначе и Гуано Еипс тават![]()
Enigma-Principles of lust![]()
Inache sum praila na mn razlichni house setcheta ama na Enigma redovno
![]()
не ми пука, аз съм глухоням
na men 1 viq mi put be6e na 2 pesni samo te se vurtqha na winampa na Bon Jovi - Always; Bon Jovi - Please for give me mn si go obicham tezi pesnichki ot togava![]()
Obicham te milo !!!
Samo deto "Please gorgive me " e na Brayan AdamsПървоначално написано от Posh
![]()