.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Първата ми целувка наближава? Има ли нещо сложно ?!

На 14 години съм и имам сериозна приятелка от около 1 месец..Скоро трябва да я целуна,но проблема е ,че досега никога не съм се целувал ,а тя е .. Пък не искам тя да го разбира това ,защото ще стане конфузна ситуация (така си мисля де)..Та искам простичко да ви попитам ---> Има ли нещо сложно в първата целувка ?? Има ли нещо важно което трябва да знам ??

Моля за подробно обяснение ..

Благодаря Ви..

P.S. Става на въпрос за {P}

Ходите от 1 месец и още не си я целунал! Сигурен ли си дали тя се е целувала, щото много странно ми се вижда... ама се едно!Няма нищо страшно, просто не му мисли, не си прай някви планове какво да правиш с езика си и тем подобни.Просто се оставяш на желанието
    След 3-4 целувки ще си имате своя техника и ще си се мляскате на воляя.Ае успех!

Фактически само дапираме устни и пускам езика ми да щурее.. Само това ли е?

ее 1 месец без целувка карай сичко си има първи път лесно е допира6 си устните до нейните И.... само не се притеснявай че.. да не оплескаш

МНОГО и нова музика влезте няма да съжалявате

Мхм ок мерси на всички..Ако е само това .. Лесно ще да бъде

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Mi dopirate si ustnite, otvarq6 usta i tq suotvetno i puha6 ezi4e v neinata usta.. ili tq v tvoqta, koito izprevari drugiq I ot tam prai6 kvoto znae6, vurti6 si ezika i tq ne6niq.. ne e golqma filosofiq

P.S. Az btw predi d se celuna z 1vi put bqh 4uvala, 4e trqbva da se vurti6 ezika obratno n 4asovnikovata strelka.. a tva NQMA nikakvo zna4enie.. vsu6tnost

Aide uspeh, sladur4e

Супер фен
    Абе ако от един месец не си я целувал как се разбчира че сте гаджета? Или тя не знае че сте ?
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    Mi dopirate si ustnite, otvarq6 usta i tq suotvetno i puha6 ezi4e v neinata usta.. ili tq v tvoqta, koito izprevari drugiq I ot tam prai6 kvoto znae6, vurti6 si ezika i tq ne6niq.. ne e golqma filosofiq

P.S. Az btw predi d se celuna z 1vi put bqh 4uvala, 4e trqbva da se vurti6 ezika obratno n 4asovnikovata strelka.. a tva NQMA nikakvo zna4enie.. vsu6tnost

Aide uspeh, sladur4e
    Е мерси вече всичко ми е ясно..Смелост си имам ,но просто се притеснявах да не разочаровам мацката ..

Мерси на всички,темата за мен се изчерпа и може да получи ключ

Фен
    Град
    drevna garciq
    1 mesec hodite i ne ste se celuva li woWww O_O
    a we ne vi razbiram hora 4estno!
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Супер фен
    джизъсссс цял месец не сте се цалували.. пЪ сте гаджета

Мега фен Аватара на koalka
    Е спокойно, кво се спичаш толкова?Просто я целуваш и това е.Не се притеснявай, няма как да разбере, че не си се целувал.

Град
    In Your Mind
    Много е сложно, да знаеш. Помни, че главната ти цел е да провериш какво е вечеряла и да й разкачиш челюстта.
    БДУ ква е тая сериозна приятелка след като даже не сте се целували
    I love you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си