.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Unijavali li sa vi?

Razkajete ako nqkoi vi e unijaval izleite mukata si tuk nikoj nqma pravo da se smee na drugiq :P

Град
    гр. Перник; жк. Изток; за друго ще ми пишете ЛС
    Пхаххха.... деа и унижението..
    Да случвало ми се е в голями периоди от време да ме унижават за щяло и нещяло, но това има решение. Теглиш една п***а майчина по цивилизования начин на всички които не ти изнасят или не им изнасяш и ги оставяш на произвола на съдбата да се развиват в живота хаха. След време когато осъзнаят, че си повече от тях, а те са се превърнали в това за което са те мислели на тях им става мноого тъпо, а на теб мноого кеф!
    Гледай само нагоре и напред,
    а ако се обръщаш назад,
    гледай само хубавите неща,
    защото на тях се гради живота!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Unijavali li sa vi?

Цитирай Първоначално написано от RaiD
    Razkajete ako nqkoi vi e unijaval izleite mukata si tuk nikoj nqma pravo da se smee na drugiq :P
    Не ми се е случвало...или поне в момента не мога да си спомня.

Град
    софия
    еми мене секи ден си ме унижават ама не искам да кажа как

Град
    От ФБР ми забраниха да казвам...
    Честно казано, преди всеки ден в училище бях унижавана от някой "по-нахакани" съученици. За щастие напуснах старото си даскало и всичко започна на ново. Сега мога да се похваля със самочувствието, което преди нямах, и приятелите, които преди чувствах толкова далечни хора! Затова, на всеки, който е унижаван - не се предавай. Тегли им една майна и започни от начало!
    Животът не се измерва с броя на вдишванията, които си направил, а сброя на моментите, които са спрели дъха ти!

Град
    софия
    ве4е като 4е ли свиквам с униженията а нз дали тва е хубаво се пак тва ми е станало 4аст от ежедневието-поне по няколко пъти 6е се намери някой да ме унижи бахти 6ибания живот

Ами не,не си спомням да са ме унижавали.
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

Град
    От ФБР ми забраниха да казвам...
    Цитирай Първоначално написано от malko inat4e
    ве4е като 4е ли свиквам с униженията а нз дали тва е хубаво се пак тва ми е станало 4аст от ежедневието-поне по няколко пъти 6е се намери някой да ме унижи бахти 6ибания живот
    не мисля, че е нормално да свикваш. Не знам точно какво е положението, но винаги има начин да преодолееш униженията. просто трябва да го намериш
    Животът не се измерва с броя на вдишванията, които си направил, а сброя на моментите, които са спрели дъха ти!

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си