- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво става в този раздел ??
Колко пъти в дупето ви оправвят, колко пъти свирки правите, кога ги правите, какви пози и т.н. ебати вие само това ли знаете да питате, пишете?
Излезте и поспортувайте малко.. аз знам, че съм малко в депресия, ама тва пък е много глупаво да се забутам във форума и да пиша некви точно безмисленни работи..
Първоначално написано от malka_sladuranka
Таакива по важни неща има, а ми е жал за 90 процента от хората тука, където само питат колко пъти са ги ръгали в дупетата, колко пишки са лапали и т.н. ебаси..
Наистина тези теми са излишни и глупави..Незнам защо ги пускат. Може би статистика...може би от липса на нещо за вършене или просто им се иска и те да си имат темичка и като не могат друго да измислят пишат това..
Малки са..Първоначално написано от Цеци Пенев
![]()
Бе мамка му стара и аз съм малък, що не правя така??
Тия кво детство имат бре... дай им пишки. путки, дупета, везелин, бременност, цикъли, презервативи, дамски, пози.. големите играчи са..
Искат да са големи..споделят опита си с който се гордеят...До някъде разбирам, наскоро открили секса...ооо интересно е...![]()
"Вчера правихме секс с моя приятел, аз съм на 12, той на 13, беше много хубаво.. знаете ли дали съм бременна" ?![]()
Първоначално написано от Цеци Пенев
Това вече си е олигофрения....Тук не коментирам...Просто нямам думи..
"Здравейте, вчера правихме секс с приятеля ми, той е на 22, аз на 12, той го направи с презерватив, но той остана в мен, бременна ли съм" ?Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Ммм...знам гиНикой не може да им налее..А и повечето теми на е*авки ми приличат...
Първоначално написано от malka_sladuranka
Ебавки, ама нали знаеш, че човек за да напише тема от рода " правите ли го с животни" им минава това през ума..
Първоначално написано от koalka
Оу, недей моля те..
Наистина има тъпи въпроси...но понякога човек в отчаянието си не знае какво пита и прави..
ее една незнаеше даже дали презерватива е останал в неяПървоначално написано от Цеци Пенев
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Жестоко е да си дете в днешно време.
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Нямат си друга работа, все пак какво друго да направиш, когато си избягал от час за една дръпка
Няма какво да се коментира повече, бтв си намали аватара![]()