.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    ако си момче няма как, ама ако си моми4е и погълнеш семена течност от мом4е което е болно от СПИН може да се заразиш

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Miteto_bs
    Цитирай Първоначално написано от favor_91
    може,но вероятността е малка...само ако момичето има кървене в устата..примерно ако се е прехапала или нещо такова...но не съм срещал попринцип такива хора..
    =D> =D> =D> =D> Правилно
    Мммм....аз поне така съм чувала!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Guest
    pri svirka SPIN ne se lovi

В слюнката няма достатъчна концентрация от вируса, може да се целувате, да ти прави свирки колкото си иска, ще си си здрав...
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от W3aKn3ss
    В слюнката няма достатъчна концентрация от вируса, може да се целувате, да ти прави свирки колкото си иска, ще си си здрав...
    вярно е! ама децата излишно се плашат тука с тоя спин

Цитирай Първоначално написано от favor_91
    може,но вероятността е малка...само ако момичето има кървене в устата..примерно ако се е прехапала или нещо такова...но не съм срещал попринцип такива хора..

ами брат ако аз лижа на жена ми и имам раничка в устата кво става? ( не съм спинозен)

Хахаха... все едно да питаш може ли да се заразиш от целуване.

Голям фен Аватара на Emilen
    Чрез орален секс МОЖЕ да се предава HIV. Доказано е отдавна. Ето една от статиите по въпроса:

"Учени от Националния институт по здравеопазване на САЩ установиха как става оралното предаване на ХИВ-инфекцията, предизвикваща СПИН.

Според специалистите, това е възможно при орален секс, без да е налице рана в устната кухина. Вина има молекула в клетките на сливиците, която влиза във връзка с вируса, съобщи Нюзру, като се позова на публикация в "Ел Паис".

На учените са им били необходими 25 години, за да направят откритието си. Досега се мислеше, че оралното предаване на ХИВ-инфекцията е възможно само при хора със силно увредени венци.

Но това обяснение не задоволяваше всички, още повече, че бе доказано силното антивирусно действие на слюнката. ХИВ-инфекцията не се предава, ако се пие от една и съща чаша, ако се яде от едни и същи прибори, при целувка.

Много животни, а и някои хора, инстинктивно облизват раните си, за да извършат първоначална дезинфекция. Откритието на американските учени дава първото приемливо обяснение на начина за предаване на ХИВ.

Според учените от Националния институт по здравеопазване на САЩ, на повърхността на сливиците има рецептор CXCR4, посредством който вирусът се съединява със заразяващите клетки и предава генетичния си материал.

Тази молекула е една от първите, изпробвана в новата терапия за лечение на инфекции.

Повърхността на венците, на свой ред, е покрита с молекули от друг тип, от т. нар. кератини, удебеляващи стените и изпълняващи функцията на бариера.

Резултатите от изследването са публикувани в American Journal of Pathology.

Откритието е дало повод на много експерти да напомнят, че презервативи трябва да се използват както при вагинален и анален, така и при орален секс."

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Emilen
    Откритието е дало повод на много експерти да напомнят, че презервативи трябва да се използват както при вагинален и анален, така и при орален секс."
    Ако някоя тръгне да ми духа с презерватив, най-много да я изхвърля от къщи (или аз да се изнеса, ако съм на неин терен).

P.S. Прочетох цялата статия, не съм първосигнален и си подбирам партньорките.
    Welcome to the Jungle...

Град
    Някаде там
    доколкото съм чувал може ако има рани във устата инче неможе
    Сега, когато лицето ти е толкова близо до моето, виждам място, където слънцето грее отново,и с теб е божествено! Поглеждам дълбоко в тези очи и знам - ще се изгубя в тях за винаги...Целуни ме веднъж ще се разтопя и ще умра, целуни ме пак и аз никога няма да те изоставя...

Град
    Stara Zagora
    Стига сега можело не можело най-добре да отиди да се провери разбирам да е нещо да струва 300 евро да се чуди ама тука става на живот и смърт тръгвай да не ревеш после
    Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    +1 Подкрепям
    Като откача, откачам!

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от vasko9933
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    +1 Подкрепям
    НЕ искам да обиждам никой, ама тия дет подкрепат това мнение са кретенчета.Един въпрос - защо ''децата'' (добре бе големия) да не се интересуват от този въпрос?Ако не сега - кога трябва да се плашат за болестта - когато недай си боже стане нещо и се превърнат в спинозни буболечки ли ?!?!?Според мене потребителя си има пълното право да се интересува от такива проблеми !?!Поне това е моето мнение - не беше за цел да обидя някого !
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Добре, чувала съм, че може да се заразиш ако правиш свирки на спинозен от спермата му, но как ще стане обратното?
    Аз не си го обяснявам и не мисля, че може
    Напратив може. По устата човека може да има малки ранички афтички и такива като се е прехапал и т.н. почти всеки има такаче шанса е голям

Re: Чрез свирка можеш ли да се ..?

Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    Цитирай Първоначално написано от BecSar
    Искам да попитам нещо.Примерно ако момичето с което ми е правило свирки е било болно от СПИН аз мога ли да се заразя?Тоест дали от свирка (нищо друго) може да се предава спин?
    Трудно! Почти невъзможно. Трябва да си много голям карък и тя да има ранички по устата или езика, а ти по кyра. Иначе по-опасно е не за теб а за нея, защото спермата ти съдържа зараза, ако си болен от СПИН и ще я заражиш. При свирка специално, опасността от СПИН е повече за жената, от колкото за мъжа. За мъжа почти е минимална. Поне така съм го чела от доктори
    +1

Re: Чрез свирка можеш ли да се ..?

Цитирай Първоначално написано от bunnyx3
    Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    Цитирай Първоначално написано от BecSar
    Искам да попитам нещо.Примерно ако момичето с което ми е правило свирки е било болно от СПИН аз мога ли да се заразя?Тоест дали от свирка (нищо друго) може да се предава спин?
    Трудно! Почти невъзможно. Трябва да си много голям карък и тя да има ранички по устата или езика, а ти по кyра. Иначе по-опасно е не за теб а за нея, защото спермата ти съдържа зараза, ако си болен от СПИН и ще я заражиш. При свирка специално, опасността от СПИН е повече за жената, от колкото за мъжа. За мъжа почти е минимална. Поне така съм го чела от доктори
    +1
    Донякаде вярно, вероятността е много по-малка от колкото при вагинален/анален секс, но риска все още си го има и никак не е малък, раничка от прехапване или кървящи венци или още други работи могат много лесно да приемат или отдадат кръв или каквито и ще да било. И най-тъпото нещо което съм чувал е : Аз си подбирам партньорите, при нормален СПИН тест може да не се засече ХИВ до 3 или 4 или дори и повече месеци след заразяването, а симптоми могат да се появят година или повече след заразяване. Така че по-добре си сложете едно презервативче, нито е по-малко приятно, нито се губи тръпката нито нищо. Не си рискувайте живота за някаква си глупост.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си