- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Momi4eta,kolko dni vi zakasnq cikala tozi mesec?
Zaglavieto govori samo...
Моят подрани с няколко часа, ако се гледат предишните 2 месеца![]()
2 dena
спрямо предните 2 подрани с около 5-6 дни...
moq zakasnqva s 8-9 dena...
DA rechem che primerno si prai neini si izvodi momicheto .. tozi mesec mn moi priqtelki s eoplakaha che im zakusnqva koeto lichno psored mene e ot vremetoNa men ot NG nasam mi zakusnqva vseki mesec s po 2 dena
![]()
na men fevruari mesec mi zakasnq s tri dena.kaji kakvo te trqvoji Say It Right
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
тоя месец ми дойде, ама със закъснение 5 дена![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Абсолютно то4но на датата, на която го 4аках си дойде![]()
![]()
Робинята на Quench
Мисля, че и на менПървоначално написано от SINDEL
![]()
закъсня ми цял месец даже ходих на гинеколог,каза ми че е било на хормонална основа и ми даде някви хапчета след като ги свърших ми дойде![]()
Vinagi mi idva okolo 5 dena predi prednata data... :P
еми този месец ми закъсня с три дни
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Това е заради ЕС...Първоначално написано от BeZ^BikiNi
![]()
Не ми е закъснявал, дойде ми даже 1 ден по-рано.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
На мен за първи път от 6 години насам, ми закъсня с 5 дни. Иначе ми е като по часовник, но не знам какво стана този месец.
На мен ми закъснява с 3 дни. Незнам защо. На първи трябваше да ми дойде а закъснява още![]()
And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[
А има ли повод за притеснение...Първоначално написано от BaD_GirL ™
Не. Последният път като правих секс с едно момче го направихме с презерватив и след тва си направих тест - беше отрицателен.Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[
Браво тогаваПървоначално написано от BaD_GirL ™
![]()
Не е съвсем браво...ако цикълът принципно е редовен.