.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Супер фен
    Тва е супер сляшко да ми седнеш в некое кафе с 1000 човека и да почнете да си бъркате по дупките, като видя някви такива най учтиво им казвам че не знам как е у Село ама тука в София не правинме такива неща и да си еб-ът пут-ката майна...
    2т. системно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Тва е супер сляшко да ми седнеш в некое кафе с 1000 човека и да почнете да си бъркате по дупките, като видя някви такива най учтиво им казвам че не знам как е у Село ама тука в София не правинме такива неща и да си еб-ът пут-ката майна...
    Да бе,то в София хората са много по-културни естествено!София е дъ бест!Нямаш ли друго с квот да се похвалиш ми навсякъда да изтъкваш,че си от София!

Повече от фен
    Аз пък съм против закостенелите пенсионери И щото са ми правили проблем аз най-учтиво ИМ ТЕГЛЯ ЕДНА БЛАГОСЛОВИЯ и тва е

Голям фен
    Аве бабката е права!За всичко си има граници.Айде да ви видим вас-тея дето много ругаете-след годинки.Например отивате в парка и щерка ви прави свирки на приятеля си!Срам не,ами СРАМ!Големите отворки,аман от комплексари!Толкова не можете да намерите място ,където да сте само двамата ли?Или всичко трябва да бъде показно?Да бъде видяно?И така може би ще всичко ще ви достави по-голямо удоволствие?
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Цитирай Първоначално написано от kukli4ka__
    за мен това е отвратително смешно и тъпо някакви да се натискат и мляскат по кафетата.незнам на колко години си но след време ще разбереш колко е тъпо отстрани.
    и аз го правех като бях на 15-16 ама сега за нищо на света не бих се излагала така,което разбира се не значи че не може примерно да целунеш гаджето си или нещо от сорта,но все пак не е много приятно за хората отстрани да гледат натискащи се пубери

Град
    Пловдив
    Kianna-много точно казано
    от предната страница с мнения незнам дали изобщо има някой който е на повече от 15-16г просто тези елементарни разсъждения са присъщи за по-малките,но понякога трябва да се замислим-Не сме ли смешни с постъпките си?
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Вълка
    ооо те бабичките какво ли няма да ти кажат още ?!

Кво я слушаш тая дъртофелница !?

Нищо лошо не правите !

П.П. На мене и бившата ми ни правеха забележка че сме се били мляскали на изхода на рейса phah !
    Тя й мойта баба тука са завърна че ся ми къса нервите по цял ден . Цитирам : обуй си по дебели чорапи , не пий вода от чешмата , сложи си ръкавици като излизаш , обуй си чехлите . Само ме нерви !

Mm tfa s natiskaneto po ob6testveni mesta e tupa demonstraciq spored men i naistina izglejda adski tupo otstrani!Ako iskate da se natiskate na otkrito si namerete nqkoq gradinka,e az polzvam za tazi cel edna detska gradina
    po-dobre yjasen krai,otkolkoto ujas bez krai!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Няма нищо лошо да целунеш и гушнеш гаджето си, когато сте навън. Но да не се прекалява. Наистина съм виждала хора в някое кафене, които през целия си "престой" там, само се натискат, лигавят и така нататък. Наистина не е хубаво. Всяко нещо с мярката си
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен
    Град
    Utopia..
    много просташко казано , но вярно

бтв в софия са най-големите селяни , така че ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да бе,то в София хората са много по-културни естествено!София е дъ бест!Нямаш ли друго с квот да се похвалиш ми навсякъда да изтъкваш,че си от София!
    Епа че имам мноо ясно...с кво да се похвалим. Ауди А6, БМВ-нце 600 квадрата мезонети. И други имоти на Българска земя (от тая скъпата БГ земя - викат и София)
    2т. системно

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Епа че имам мноо ясно...с кво да се похвалим. Ауди А6, БМВ-нце 600 квадрата мезонети. И други имоти на Българска земя (от тая скъпата БГ земя - викат и София)
    хех .. като че ли ти живееш в тия мезонети и караш аудитата
    намерил си с какво да си хвалиш Голямото село , както е известна София

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    V podkrepa na babi4kata!!! I na men ne bi mi bilo osobenno priqtno kato utida na kafe da vida kak na sasednata masa nqkfi se ligafqt ili pak kakto mi se e slu4valo taka nai slu4aino mom4ence da barka pod poli4ka na momi4ence i kvo li pravi tam ra4i4kata mu .....
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    хех .. като че ли ти живееш в тия мезонети и караш аудитата
    намерил си с какво да си хвалиш Голямото село , както е известна София
    Епа аз, кой?
    2т. системно

ЧЕСТИТО !!! Ти живееш в най-голямото село - София . Като та гледам как псуваш май си и най-големия селянин .

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Все пак жената е на възрасти и по нейно време така е било, за това ви го е казала, но на вас да не ви пука.

Защо, колежке, да не им пука?
    Ти би ли се зарадвала да отидеш на кафе с приятели примерно и на съседната маса да гледаш двама разгонени да се натискат, ама говорим си сериозно натискане, с обарване по интимните части?
    Няма ли да се възмутиш? Смяташ ли, че това е за пред хора и, че е красива гледка?
    Едно е да се гушкате и да се целувате .. друго е опипване, галене по .... и тем подобни... И аз бих се възмутила
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Все пак жената е на възрасти и по нейно време така е било, за това ви го е казала, но на вас да не ви пука.

Защо, колежке, да не им пука?
    Ти би ли се зарадвала да отидеш на кафе с приятели примерно и на съседната маса да гледаш двама разгонени да се натискат, ама говорим си сериозно натискане, с обарване по интимните части?
    Няма ли да се възмутиш? Смяташ ли, че това е за пред хора и, че е красива гледка?
    Едно е да се гушкате и да се целувате .. друго е опипване, галене по .... и тем подобни... И аз бих се възмутила
    Така наистина е неприятно , но ако те са на по-забутано място , винаги може да мине някой и да ги види . Въпреки това те са на по-скришно място , за да не ги скивне някой . Ина4е наистина е кофти и неодобно .

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Да си гледат работата! Те са се криели, защото ги е било срам, вас не ви е срам от това, което правите - защо да се криете? Ако искате да правите секс, ще правите, това не е тяхна работа.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    ахаха абе да не ви пука от няква си бабичка,където още си живее в миналия век...
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Alpha_Dog{F}
    ЧЕСТИТО !!! Ти живееш в най-голямото село - София . Като та гледам как псуваш май си и най-големия селянин .
    ЗАщо така е традиция сички провинциялисти да са супер кисели и заядливи селяци? Как да бъдем гостоприемни столичани при такива хейтъри.
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си