- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Направиха ни забележка: Вземете си стая!
Тва е супер сляшко да ми седнеш в некое кафе с 1000 човека и да почнете да си бъркате по дупките, като видя някви такива най учтиво им казвам че не знам как е у Село ама тука в София не правинме такива неща и да си еб-ът пут-ката майна...![]()
2т. системно
Да бе,то в София хората са много по-културни естествено!София е дъ бест!Нямаш ли друго с квот да се похвалиш ми навсякъда да изтъкваш,че си от София!Първоначално написано от Amayo
![]()
Аз пък съм против закостенелите пенсионериИ щото са ми правили проблем аз най-учтиво ИМ ТЕГЛЯ ЕДНА БЛАГОСЛОВИЯ и тва е
![]()
Аве бабката е права!За всичко си има граници.Айде да ви видим вас-тея дето много ругаете-след годинки.Например отивате в парка и щерка ви прави свирки на приятеля си!Срам не,ами СРАМ!Големите отворки,аман от комплексари!Толкова не можете да намерите място ,където да сте само двамата ли?Или всичко трябва да бъде показно?Да бъде видяно?И така може би ще всичко ще ви достави по-голямо удоволствие?![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Първоначално написано от kukli4ka__
Kianna-много точно казано
от предната страница с мнения незнам дали изобщо има някой който е на повече от 15-16г просто тези елементарни разсъждения са присъщи за по-малките,но понякога трябва да се замислим-Не сме ли смешни с постъпките си?
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Mm tfa s natiskaneto po ob6testveni mesta e tupa demonstraciq spored men i naistina izglejda adski tupo otstrani!Ako iskate da se natiskate na otkrito si namerete nqkoq gradinka,e az polzvam za tazi cel edna detska gradina![]()
po-dobre yjasen krai,otkolkoto ujas bez krai!
Няма нищо лошо да целунеш и гушнеш гаджето си, когато сте навън. Но да не се прекалява. Наистина съм виждала хора в някое кафене, които през целия си "престой" там, само се натискат, лигавят и така нататък. Наистина не е хубаво. Всяко нещо с мярката си![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
много просташко казано , но вярноПървоначално написано от Amayo
бтв в софия са най-големите селяни , така че ..
Епа че имам мноо ясно...с кво да се похвалим. Ауди А6, БМВ-нце 600 квадрата мезонети. И други имоти на Българска земя (от тая скъпата БГ земя - викат и София)Първоначално написано от Анонимко
![]()
2т. системно
хех .. като че ли ти живееш в тия мезонети и караш аудитатаПървоначално написано от Amayo
![]()
намерил си с какво да си хвалиш Голямото село , както е известна София
V podkrepa na babi4kata!!!I na men ne bi mi bilo osobenno priqtno kato utida na kafe da vida kak na sasednata masa nqkfi se ligafqt
ili pak kakto mi se e slu4valo taka nai slu4aino
mom4ence da barka pod poli4ka na momi4ence i kvo li pravi tam ra4i4kata mu
.....
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Епа аз, кой?Първоначално написано от OtherDimension
2т. системно
ЧЕСТИТО !!! Ти живееш в най-голямото село - София . Като та гледам как псуваш май си и най-големия селянин .Първоначално написано от Amayo
Първоначално написано от koalka
Защо, колежке, да не им пука?![]()
Ти би ли се зарадвала да отидеш на кафе с приятели примерно и на съседната маса да гледаш двама разгонени да се натискат, ама говорим си сериозно натискане, с обарване по интимните части?
Няма ли да се възмутиш? Смяташ ли, че това е за пред хора и, че е красива гледка?
Едно е да се гушкате и да се целувате .. друго е опипване, галене по .... и тем подобни... И аз бих се възмутила![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Така наистина е неприятно , но ако те са на по-забутано място , винаги може да мине някой и да ги види . Въпреки това те са на по-скришно място , за да не ги скивне някой . Ина4е наистина е кофти и неодобно .Първоначално написано от miloto_girl-4e
Първоначално написано от `Death`Whore`
ахаха абе да не ви пука от няква си бабичка,където още си живее в миналия век...![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
ЗАщо така е традиция сички провинциялисти да са супер кисели и заядливи селяци? Как да бъдем гостоприемни столичани при такива хейтъри.Първоначално написано от Alpha_Dog{F}
2т. системно