- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Менструацията ми е по 2 седмици
Здравейте! Не знам на какво се дължи, но като ми дойде тече близо седмица и половина, две.
Нормално ли е това?
Мама каза, че и при нея е било така. Да не съм се тревожила. След няколко години всичко щяло да се нормализира.
Попитах я дали не трябва да ида на гинеколог и тя каза, че нямам нужда
На 17 съм
Ами нищо няма да ти стане ако се консултираш с лекар.
Възможно е ако и майка ти е била с такава менструация, зна4и и при теб да е така. Но пък от друга страна няма нищо лошо да попиташ лекар. Може би с те4ение на времето ще ти се регулира и няма да е толкова дълга![]()
![]()
Робинята на Quench
Наистина питай лекар.Но ако ти е една седмица-и моята е толкова, така че не се притеснявай.
6-7-8 до 10 дни ама най-много е нормално в общи линии. ве4е пове4е...![]()
![]()
Робинята на Quench
Imam edna priatelka deto i prodaljava 2 sedmici... Prosto pri vsqka jena e razlichno.. Na edni im e po 3 dni.. na drugi po dosta poeche... zavisi... No ako tolkova te trevoji.. idi na lekar![]()
Как 2 седмици бе?
Кажи и че с ключе 10 се праи реглажа ама не стаа на око. Препоръчвам и да завърти по часовниковата стрелка от 1/3 до 2/3 оборота ама дано не е с лева резба... Ше и намалее от 2 седмици до коло 2-3 деня...![]()
Най-добре отиди на гинеколог, защото това не е нормално.
Еми и според мен това не е нормално!Ама може да ти е нещо наследствено!Наи добре наистина да те прегледа лекар
Консултирай се с лекар. Две седмицу - 14 дни, кажи речи половин месец!
Ето ви доказателство, че овулацията може да настъпи по време на менструация![]()
Aко се притесняваш отиди на лекар, за да ти кажа на какво се дължи.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да,по-добре да отидеш на лекар!![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
Лекар-може и да е праблем. По принцип повече от седмица е ненормално. моята проточи ли се 8-9 дни си знам-нова киста!
До 2-3 години след първата менструация подобни неща са често срещани, но те се нормализират по-късно. Ако са минали повече години от твоята първа менструация, явно или този период на 'нередности' при теб е по-дълъг (в което няма нищо страшно, при всеки е различно), или си от клуба на нещастните с дълъг цикъл като мен12-14 дни продължава моят. Консултирала съм се с лекар и той твърди, че съм напълно здрава. И ти отиди - не за друго, ами за за се убедиш напълно, че всичко е наред(да не те тормозят съмнения по време на вс менструация), в което аз лично съм убедена
![]()
Успех, съклубничке![]()
...толкова беше менструацията според бележката на ЕДИН СЪУЧЕНИК... доста неприятна работа пхах![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
mi to pri seki si prodyljava razli4no vreme ama 4ak 2 sedmici nz...ne mislq 4e e ne6to mn normalno. otidi na lekar da ti dade savet se pak e kompetenten i 6te te uspokoi :P
AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp
Ти чувала ли си за лекари?????
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
imam edna priqtelka na koqto i prodaljava6ei do 2 sedmici spored men ne e mn pritesnitelno![]()
sSSsSS
Какви сте такива ретарди да му се невиди, от къде ги вадите такива теми отпреди 2 години? БоУже...!![]()
Оххх по-добре отиди на лекар! Макар че е възможно да стане както казва майка ти, щом и при нея е било така. 2 седмици си е наистина много надявам се да намериш някакво решение![]()
Стара тема, има по-нови.