- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Силно желание
Искали ли сте понякога някой който познавате дори от малко време ,дори да нямате чувства към него да искате да правите секс просто защото ви привлича?Защото вчера ми се случи,бях едно момче което познавам от 3-4 дни,пихме кафе,говорихме си,слушахме музика,и по едно време...награбихме се и всичко стана.Аз преди това изспитвах такова желание точно към него че полудявах...
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
Ем... чак с човек, с когото се знаем от 3-4 дни не, но с човек, с когото не съм очаквала изобщо - да. Супер изживяване е.
Съвет от мен: Човек не трябва много-много да рискува така с хора, които не познава. Не се знае нищо и после с венерическата болест по-трудно ще се справиш, отколкото с желанието![]()
Просто страст.
Да... батее един от приятелите ми ... като си съблече тенискатаи му се виждат малко от боксерките
иде ми да го лашкам цял ден
![]()
Случвало ми се е, но не съм го правила, защото имам 3 год. връска и няма начин да я прееба за единия секс![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Дам..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
случвало ми се е![]()
Първоначално написано от 8992LIGHTER
![]()
радваш ма
![]()
![]()
Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
Никога не яж жълт сняг
Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали
На всеки му се е случвало да изпита това желание но не всеки рискува! пък и с момиче дето познавам от 3 дни... деазнам някво тъпо такова....
There is no right or wrong, only fun or boring
случвало ми се е ,но не с някого,когото познавам от толкова скоро пък и се въздържам обикновено![]()
Изневярата сплотява... а и ако не го целуваш, значи не изневерявашПървоначално написано от miss_kiss181
![]()
Трябва си да има по малко различно...
Случвало ми се е ,но правила.![]()
Да
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
Може да съм го искала, но нямам смелостта ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ти си поредния пример за пропадналото българско население, изразяващо се най-вече в неграмотността. Най-малкото не мога да разбера момиче ли си момче ли си, или може би си лесбийка, защото от коментара ти с такова впечатление оставам. Или не хващам връСката между нещата?Първоначално написано от miss_kiss181
Докато събереш смелост ще гушкаш мечо,както се вижда от аватара ти.Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Ясно е написала "правила" в женски род...това ясно смятам че показва че е момиче.И също това че е допуснала правописна грешка на PC незнчи че ги прави и на листа.Не е едно и също!Много по-добре ще е ако се отговаря на темата само, и да няма някои който да се заяжда.Първоначално написано от AceXe
Ооо !! 3-4 дни ..... случвало ми се е и за 3-4 минути. Е ... тя ми пусна след 2 часа но ... все пакПървоначално написано от tekila_sunrise
![]()