.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Тема: kum momi4etata

Guest
    Trqbva da e 4aroven.Ne e neobhodimo da prili4a na maneken.Daje manekeniete ne me privli4at s ni6to.Trupkata kum daden 4ovek ne zavisi ot vun6niq vid.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна

Re: kum momi4etata

Цитирай Първоначално написано от zaharosan vinkel
    6te bada direktenoneje sporime s edni priqteli po kakuv tip mom4eta si padat bol6instvoto ot mackite ot foruma vi pitam:rusi,4erni,svetlo ili tamnooki,visoki ili niski,romanti4ni ili mujkari,sportni naturi ili ne?Blagodarq na otgovorilite!!!
    Предпочитам тъмнокоси и тъмнооки..е може някакви зелени очи.., по възможно да е висок(защото аз съм нисичка и...да има някакъв контраст ), романтичен и забавен...Сама не си вярвам, че може да съществува..
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Нямам определен тип!Харесвала съм напълно противоположни момчета!
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

Фен
    Град
    Монтана
    еми всъщност нямам такива критерии към някое момче ... в смисъл трябва да ми харесва прсоото .. харесвала см пълни противоположноцсти...
    Но все пак:
    -Ако е с тъмна коса предпочитам да е с тъмни очи
    -Ако е със светла коса - със светли очи
    Иначе задължително да е висок , слаб ( в смисъл да има хубаво тяло) и хубава прическа

тва са външните фактори

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    to mai izliza,che vsichki momicheta haresvat tumnokosi...
    izvod:MOMCHETA SPRETE DA SE IZRUSQVATE!
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Guest
    Kvoto i da kajete, klasikata si e Rus pich sys sini ochi...

:P

z haresvam nabitite no ne 4e gledam tolkova muskolite.. da haresvam myje koito se poddyrjat rus ili s 4erna kosa nz.. nqma golqmo zna4enie.. kakto i az sega sma s 4erna kosa no smqtam da se izrusq za da promenq malko stiula si.. i posle ko li 6te mi hrum,ne seedno nqkoi da me haresva s 4erna kosa sega pak kato se izrusq i da sam im grozna zatova nqma zna4enie kosite i o4ite no da e visok opredeleno :P~ i s 4arovna usmivka ))

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az xaresvam 4ernokosite,visoki mujkari
    хех..., дам... и аз така.Но това не значи, че светъл мъж не може да спре погледа ми! (случва се постоянно)...Лично аз никога не съм харесвала момченца(безотговорни, неориентирани, все още непорасли)...това като цяло.Твърдо против, т. нар. "гаджета под чехъл".(Които нямат свое мнение, винаги затварят очите си, независимо от глупостите на приятелката си, винаги плащат сметката, отстъпват, дори да са сигурни в правотата си...- имам вдъхновение)
    Няма какво да се лъжем, външният вид има значение!Не, не говоря за ръст и обиколки, по скоро за някаква симетрия(относно физиката) и мъъъничко вкус(да не кажа стил).
    Деца, да кажа още нещо:Обзалагам се, че още догодина, ако не след 2, с усмивка ще се сещате какви дребни неща са ви вълнували, радвали, разстройвали......А тогава ще ви вълнуват не по-големи, да ги нарека, "глупости"(без обидени), но това е без значение, животът си минава, всички се променяме, не с годините, а с дни!!!Усмивки за всички и...не се давайте на пубертета!!!Dance for life!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Тъмнокоси, не много високи ама не и дждуджета, сладки и невинни на вид, с хубава усмивка и нежна душа. Ама не гейове, а пхросто да го усещаш,че този човек е добър и нежен.

Голям фен
    бях казала някъде..привличат ме интелигентни,високи,тъмнок оси ..пък и синеок ако го намеря ако е спортист-добре дошло,ако не е-здраве. Само да не е простак!!!!Че 99,99999999999999999% от спортистите за живи гъби
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Лично аз никога не съм харесвала момченца(безотговорни, неориентирани, все още непорасли)...
    как ти е телефона?
    Твърдо против, т. нар. "гаджета под чехъл"
    аха, и чехлите ли се опитвате да дискриминирате, малки жалки... гхгхгх
    бях казала някъде..привличат ме интелигентни,високи,тъмнок оси ..пък и синеок ако го намеря ако е спортист-добре дошло,ако не е-здраве. Само да не е простак!!!!Че 99,99999999999999999% от спортистите за живи гъби
    Да, да може да говори свободно шест езика, да е богат, да е човек-гений, да е печелил осем пъти конкурса мис вселена, да не е женен, разбира се... Да е висок и хората да го бъркат със стълб, да има златни медали в няколко спортни дисциплини и, най-важното, да е открил нещо, може да е малко и незначително като телепортатор например (но и лекарство за СПИН също става)

по темата: черна коса и сини очи.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от muhlqsal 4orap
    Твърдо против, т. нар. "гаджета под чехъл"
    аха, и чехлите ли се опитвате да дискриминирате, малки жалки... гхгхгх
    хех..., не, нищо лошо за чехлите не казвам.

Цитирай Първоначално написано от muhlqsal 4orap
    Да, да може да говори свободно шест езика, да е богат, да е човек-гений, да е печелил осем пъти конкурса мис вселена, да не е женен, разбира се... Да е висок и хората да го бъркат със стълб, да има златни медали в няколко спортни дисциплини и, най-важното, да е открил нещо, може да е малко и незначително като телепортатор например (но и лекарство за СПИН също става)
    Само да не е мис вселена, иначе в общи линии...хаха

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    миии както казвам да не е лицемерен,да не лъже и да има лична хигиена ... косата не ме интересува ,но въпреки всичко ще се радвам да няма коса очите ... по принцип очите издават душата на човека ,те са огледалото и искам като погледна в тях да не виждам злоба ... това ми стига .. просто един мил,нежен и добър човек,който да ме уважава ..

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    По принцип харесвам момчета с тъмни коси,тъмни очи,доста високи(или в краен случай колкото мен-170см).Не трябва да е много рамантичен, такива ме дразнят,но да не е и някакъв голям грубиян.трябва да ми е приятно с него,да е забавен,както казаха и преди мен,а и да не е много слаб.Това е в общи линии,но естествено не е задължително едно момче да отговаря напълно на това описание за да го забележа, всяко правило си има изключения

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Принципно нямам определен тип . В момента ми харесва момче , което е с тъмна коса , светли очи , добре сложено тяло .. много добре даже , височко .. и матова кожа .
    Но не мисля , че външният вид е най-важният .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest

6te bada direktenoneje sporime s edni priqteli po kakuv tip mom4eta si padat bol6instvoto ot mackite ot foruma vi pitam:rusi,4erni,svetlo ili tamnooki,visoki ili niski,romanti4ni ili mujkari,sportni naturi ili ne?Blagodarq na otgovorilite!!!
    po po umni ot tebe i takia det ne puskat maloumni temi

Pisence{}
    Guest
    Ami kefiat me maje s svetla kasa kosa i tamni ochi i niakvi po slabi ,a ne niakvi gramadni ili pak kulturisti ne mi dopadat.I ne mn visoki okolo 176

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))

Ами ........Тъмнокоси,с тъмни очи,светла кожа,ниски(щото и аз не съм от високите ) Харесвам роматични и чувствителни момчета .....а за спортни натури или не....няма зна4ение...И най-важна е усмивката...това е нещото което може да ме накара да лудна по някой...и което може да ме отблъсне тотално от някой.....:/ Чар.......душичка...тва е

Neli
    И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]

[b][i]:Ми мене много ме кефят рускоситеама със зелени очи или сини...Още да е мил и нежен и романтичен..и ест. избръснат./Лице и прочие/Мразя мъжкарите! Чакайте ще се опитам да сложа и снимка..а като тоя на аватара мииии

Град
    topolovgrad
    iskam samo mom4e koeto da me obi4a,yvajava i haresva takava kakvato sam

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Haresvat mi mom4eta koito sa po-visoki ot men s sportna natura da e mil i nejen da ima 4erni o4i nqma zna4enie s kva kosa e samo da ne e s gola glava
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

am nqma idealni,za men li4no e vajno izlu4vaneto,obojavam 4arovni i romanti4ni mom4eta,za6toto mnogo sum se nagledala na pi4owe i moga vi kaja,4e ni6to ne struvat!
    Vajnoto e prosto da e pe4en,da se razbirame,a ina4e za vun6nostta.....obi4am mom4eta s hubavi telca,obi4am estestveno rusi kosi,obi4am sini o4i,ama tfa sa prosto fantazii,gledam realno na ne6tata
    po-dobre yjasen krai,otkolkoto ujas bez krai!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си