.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Спинн
    Guest

Време за свирка

та хора въпроса ми е кога за първи път направихте свирка и когато сте с ново гадже колко време чакате докато му направите това удоволствие

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ем да ти кажа до сега не съм правил. А почти всеки път преди секс, дори и с нова партньорка ми врътват по една

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Syjalqvam che pisha v tazi tema ama iskam i az da pitam neshto.. Koga q pravite taq svirka.. V smisal kat trygnete da pravite sex.. predi sex... ili e chast ot lubovnata igra... ili pyk v kraq predi da svyrshi... ili koga ? Sorry ako vyprosa mi e typ :P

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    az na moq si mu prava po4ti vinagi predi sex,kato tova e 4ast ot liubovnata igra.

za parvi pat napravix svirka............mai bqx na 13 ili 14,no sex napravix na 15.do sega sam bila samo s edin partnior,no mislq 4e ako e nqkoi nov partnior bix mu napravila predi da po4nem da pravim sex!
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    При нов партньор... ?
    Не и веднага. ..май..

I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

На мен лично по време на игричката ми правят свирка, след секс не.

Писенце
    Guest
    Ми деда знам май бях на 15.Ми някъде на втората седмица от както тръгнахме му правих свирка ,а предната правихме и секс беше много готино и досега сме си заедно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Бях на 20 и съм правила само на 1 до сега и мисля,че дълго време ще е така. Иначе я ползвам като увертюра или вместо секс,ако той е много възбуден и просто няма да издържи дълго.

Цитирай Първоначално написано от Alex_f
    az na moq si mu prava po4ti vinagi predi sex,kato tova e 4ast ot liubovnata igra.

za parvi pat napravix svirka............mai bqx na 13 ili 14,no sex napravix na 15.do sega sam bila samo s edin partnior,no mislq 4e ako e nqkoi nov partnior bix mu napravila predi da po4nem da pravim sex!

e dobre kat mu napravi6 svirka predi sexa i svur6i i posle vednag sex ne svur6vali malko bavno?

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Oshte po-dobre che shte svyrshi bavny :P ako moje da izdyrji 5 chasa extra...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Когато съм с нов го държа на сухо доста време преди да дойде ред да свирката.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    хухаах непомня кога съм праила за 1ви път ,а иначее по време на играта праим
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

За първи път на 17.. Ако съм с нов зависи, може и да направя, а може и да се направя на ударена Зависи какво ми е отношението към момчето. Пък иначе преди секса, както може и по време.., както и накрая..
    Най-добрата защита - усмивката!

за пръв път на 15 и то само на един и с него и до днес сме заедно...ина4е винаги преди секс му права свирка
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Аз за първи път направих свирка на 13 години. И смело мога да кажа че ми беше супер гот. А тва за чакането, ами аз изчаквам достатъчно и на втората седмица вече му правя тва удоволствие!

Град
    Lqskovec
    za pyrvi pyt napraih svirka na 16 ... ina4e na moq mu pravq predi seks po vreme a moje i nakraq zavisi ...
    Silno obi4am! Trudno pro6tavam! Jestoko otmy6tavam! Nikoga ne syjalqvam!

Фен
    Град
    Plovdiv
    Svirka za 1vi put napraih na 16... inache pravq po vsqko vreme v smisul predi sex,po vreme na sexa ponqkoga prekusvame i taka... i nakraq pak ... mmm oshte kogato sum nerazpolojena A ako sum s nov partnior pone 2 sedmici i togava svirka minimum 2 sedmici

Веееднага!!!!

Град
    Пловдив
    за пръв път в 7-ми клас.на непознат не бих правила или на ново гадже,когато реша че съм готова за секс тогава значи всичко е ок и правя и свирки
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

За първи път на 15,тамън ги бях навършила :P осъзнах че тва ми е специалитета и свирки съм правила на моя на необичайни места На ново гадже зависи от много неща кога ще му правя свирки или кога ще правим секс.Различна продължителност А на моя винаги му правя преди секс като част от любовната игра \/
    ...it's WilD ObseSSioN...

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv

hi

Na 13 za parvi pat.Kato imam gadje novo de iskam da kaja nqkolko dena-sedmica.Ina4e i az postoqnno pravq predi sex po vreme na sex ili sled sex

Град
    V izmisleniq si ot men svqt
    както казах и в предни теми имала съм само един интимен партньор, 1во почнахме да правим секс и чак месец след това му направих 1та свирка...попринцип преди секс...1та я направих преди няколко седмици(на почти 17 съм),а колкото до нов партньор-нямам си и на представа

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Bleed_heart
    както казах и в предни теми имала съм само един интимен партньор, 1во почнахме да правим секс и чак месец след това му направих 1та свирка...попринцип преди секс...1та я направих преди няколко седмици(на почти 17 съм),а колкото до нов партньор-нямам си и на представа
    i az taka samo det o6te ne sam mu q napravila 1-vata
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

na 20 za parvi pat ... a ina4e trqbva da hodq s nqkoi 3 godini i taka !

Обичам те , мили мой Гого !

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    ми още съм си с този на когото му направих....на 16 бях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си