- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Време за свирка
та хора въпроса ми екога за първи път направихте свирка и когато сте с ново гадже колко време чакате докато му направите това удоволствие
![]()
![]()
![]()
Ем да ти кажа до сега не съм правил. А почти всеки път преди секс, дори и с нова партньорка ми врътват по една![]()
Syjalqvam che pisha v tazi tema ama iskam i az da pitam neshto.. Koga q pravite taq svirka.. V smisal kat trygnete da pravite sex.. predi sex... ili e chast ot lubovnata igra... ili pyk v kraq predi da svyrshi... ili koga ? Sorry ako vyprosa mi e typ :P
az na moq si mu prava po4ti vinagi predi sex,kato tova e 4ast ot liubovnata igra.
za parvi pat napravix svirka............mai bqx na 13 ili 14,no sex napravix na 15.do sega sam bila samo s edin partnior,no mislq 4e ako e nqkoi nov partnior bix mu napravila predi da po4nem da pravim sex!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
При нов партньор... ?
Не и веднага. ..май..
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
На мен лично по време на игричката ми правят свирка, след секс не.
Ми деда знам май бях на 15.Ми някъде на втората седмица от както тръгнахме му правих свирка ,а предната правихме и секс беше много готино и досега сме си заедно![]()
![]()
![]()
Бях на 20 и съм правила само на 1 до сега и мисля,че дълго време ще е така. Иначе я ползвам като увертюра или вместо секс,ако той е много възбуден и просто няма да издържи дълго.
Първоначално написано от Alex_f
e dobre kat mu napravi6 svirka predi sexa i svur6i i posle vednag sex ne svur6vali malko bavno?![]()
Oshte po-dobre che shte svyrshi bavny :P ako moje da izdyrji 5 chasa extra...![]()
Когато съм с нов го държа на сухо доста време преди да дойде ред да свирката.![]()
хухаах непомня кога съм праила за 1ви път ,а иначее по време на играта праим![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
За първи път на 17.. Ако съм с нов зависи, може и да направя, а може и да се направя на ударенаЗависи какво ми е отношението към момчето. Пък иначе преди секса, както може и по време.., както и накрая..
![]()
Най-добрата защита - усмивката!
за пръв път на 15 и то само на един и с него и до днес сме заедно...ина4е винаги преди секс му права свирка
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Аз за първи път направих свирка на 13 години. И смело мога да кажа че ми беше супер гот.А тва за чакането, ами аз изчаквам достатъчно и на втората седмица вече му правя тва удоволствие!
![]()
![]()
za pyrvi pyt napraih svirka na 16 ... ina4e na moq mu pravq predi seks po vreme a moje i nakraq zavisi ...![]()
Silno obi4am! Trudno pro6tavam! Jestoko otmy6tavam! Nikoga ne syjalqvam!
Svirka za 1vi put napraih na 16... inache pravq po vsqko vreme v smisul predi sex,po vreme na sexa ponqkoga prekusvame i taka... i nakraq pak ... mmm oshte kogato sum nerazpolojena![]()
A ako sum s nov partnior pone 2 sedmici i togava svirka minimum 2 sedmici
![]()
Веееднага!!!!![]()
за пръв път в 7-ми клас.на непознат не бих правила или на ново гадже,когато реша че съм готова за секс тогава значи всичко е ок и правя и свирки
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
За първи път на 15,тамън ги бях навършила :P осъзнах че тва ми е специалитета и свирки съм правила на моя на необичайни местаНа ново гадже зависи от много неща кога ще му правя свирки или кога ще правим секс.Различна продължителност
А на моя винаги му правя преди секс като част от любовната игра \
/
...it's WilD ObseSSioN...
Na 13 za parvi pat.Kato imam gadje novo de iskam da kaja nqkolko dena-sedmica.Ina4e i az postoqnno pravq predi sex po vreme na sex ili sled sex
i az taka samo det o6te ne sam mu q napravila 1-vataПървоначално написано от Bleed_heart
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!