- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честит 3-ти март!
Първоначално написано от bungle
хайде и от мен!
2 т. от правилника. Бан на профил
Честит да ни е.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Поздравявам ви с Българския Химн =D> =D> =D> =D>
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Честит 3-ти март на всички![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
честитка и от мен![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
БГ над всичко... Е, поне за мен =D>
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Честитооооо българи!!!!!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
И от менПървоначално написано от Lady Death
![]()
БЪЛГАРИЯНАДВСИЧКО!!!
Честит Празник!![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Честито![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
ЧЕСТИТ 3ТИ МАРТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!
Да сме живи, здрави,много щастливи и да ценим и обичаме българската култура,природа и България!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Честито и от мен
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Защо ли не се чувствам празнично?
Защо ли това е просто един обикновен ден...
О да , на него е приключила , една жалка война =)
180- бан на профил 2 т.
Почти толкова жалка като тебПървоначално написано от BastardOfChrist
![]()
Erin Everly
Моляте храни ме повече! Чувствам извратено удоволствие от това!Първоначално написано от ErinEverly
Между другото , чувствахте ли се "българи" като пускахте есемесчета , за азисчо , от оная пълна простотия за великите българи? Предполагам , ДА ! :--)
Хм , откадето и да погледнем войната си е била жалка , защо ли? Просто Русия е искала , един излас на море , като под претекст ни е освободила :--) (Коята и страна да е била , е щяла да бъде освободена). И двете империи са били истощени , само че Русия е наделяма .
Хайде , мисли си , че нашето освобождение е било нещо велико и си тъни в заблуда :--) .
180- бан на профил 2 т.
BastardOfChrist,
Хранила съм те... Просто има някакъв конфликт на мненията. Какво удоволствие изпитваш въобще не съм се интересувалаИначе щях да те питам.
Еми не, не съм пращала смси за великите българи. Незнам какво те накара да си мислиш така. Т.е. кво ли се питам? Ти не мислиш. Иначе нямаше да споменаваш предаването, което, всъщност, няма нищо общо с темата![]()
Реално погледнато, Русия не е получила нищо. Излазът на море е получен, благодарение на приятелските отношения между държавите, не по договор. Която и да е страна? Виждам, че "много хубаво" познаваш историятаА и победата е велика за нас, защото иначе, може би, още стяхме да бъдем под робство. Ти явно не уважаваш хората, умрели за нашата свобода...
("изтощен", "откъдето" и "надделявам" се пише).
Erin Everly
....не съществува дума като "незнам"!
Честит празник на всички!
Никога не съм казвал , че съм много грамотен ;--) Тъйче , дори да ме коригираш ТОВА МАЛКО МЕ ИНТЕРЕСУВА.Първоначално написано от ErinEverly
не , написах това за теб , а за всичките постове с "българия пред всичко" 'n shitz".
Мдам , нали осъзнаваш , колко години след "освобождението" , Русия е оправлявала , една голяма част от интересите , желанията и т.н на страната ни , дори в сянка?
Виждам , че и ти познаваш историята на 6!
Робство , е помисли си , какво е щяло да бъде ако все още сме били под робство , все пак , нашите територии са били едни от най-благодатните , а не нелогично , империята да не се грижи за тях , нали така? А под , какво са се изразявали грижите , не е важно , факт е че пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра дядо ти и поколението му е хранило Турция.
Нали знаеш , просто не сме случили на "морален" окопатор , както примерно Финландия ;--).
О да излазът , Русия е щяло да го има , дори ако е трябвало да ни прибави към териотириите си , но просто е решила да очавства в управлението на още една страна , като направлявайки интереите й , е мислела за по-голямо облагородеталстване
Но това се нарича политика , за която се иска малко мозък и разсъждения , който предполагам ти нямаш или нежелаеш да направиш .
180- бан на профил 2 т.
BastardOfChrist,
Тва че си неграмотен си личи и в двете ти мненияРазбирам да си глупав, но родния си език да не познаваш....
На кой си го писал няма значение, защото мненията ни се сблъскват и аз имам правото да споря с теб и твоята грешна и неморални (гръмко, гръмко, ама истина) гледна точка.
Тва за Русия е вярно, но е ставало с наше съгласие. Щото никъде не го е имало написано.
Познавам я, да. И другата разлика между нас е, че аз познавам и руската история почти толкова добре, колкото Българската. Затова аз имам малко повече право да коментирам от теб.
Повтарям, България не е била зависима от Русия по писано слово, а защото така е решила. Попаднали сме не на окупатор, а на император, който е защитавал славяните.
Моля те, ти, който правиш по 3 грешки на изречение, не коментирай моят мозък. А и, нещо което ти може би незнаеш, интелекта на човека не зависи от големината на мозъка му![]()
Erin Everly