- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честит 3-ти март!
Засегна ме изключително много!Първоначално написано от ErinEverly
Ще отида да се разрева в ъгъла :--(((!
Попаднали сме на император , желаещ повече влияние , за собствената си страна , като предтекста му е бил "защитата на славяните".
А за морала ми ... хмм да , мога да кажа , че не съм слушал , в училище , когато са ми пропагандирали за ВЕЛИКОТО ДОБРО и как аз трябва да бъда ДОБЪР ЧОВЕК . Нито съм слушал мама , когато ми е говорила , че от мен трябва да кипи морал . :--)
А , да , клуба по заинтересованост , затова че непознавам "родния си прекрасен език" , затвори , още вчера :--)
Я ми кажи , още един път , че съм неграмотен , да се зарадва "неморалната" ми душа! ;--)
180- бан на профил 2 т.
Би трябвало, след като не можеш да напишеш едно граматически вярно изречение.
За сетен път - няма никъде подписан договор за това влиянието е било с наше съгласие.
Аз наистина преставам да се занимавам с теб, защото ти обясняваш едно и същоАйде пиши ми ЛС, освен ако много не държиш гръмко да показваш къв си "пич"
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Защо все се намира някой да осере темата и едно негово мнение да доведе до безмислен спор...Първоначално написано от BastardOfChrist
![]()
ПС. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!
Да , държа защотото съм пича на пичовете!Първоначално написано от ErinEverly
И аз ще спра , след като неосмисляш това , което казвам...
180- бан на профил 2 т.
Ти знаеш ли нещо за независимостта на България?Първоначално написано от [Lucifer
Ако беше така нямаше да използваш шибаното съкращение "БГ"Първоначално написано от ErinEverly
![]()
![]()
К;ви са тея цветове е?Първоначално написано от the_o.c_girl
Защо се лигавиш? "Свобода или Смърт" е попринцип призивът, а знаеш ли от къде идва?Първоначално написано от GLeZoRanA
Ти мълчи и отивай да вееш знамена на митинга на Волен...да си прави рекламкатаПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Не ти се чете първата, най-вайна думаПървоначално написано от XePouH`
По темата:![]()
Честит празник на всички , които чувстват днешния ден като един Велик ден ... и не съжаляват ,че е събота , а можеше да е сряда и да не учат .. поздрав за sineoka_kukla![]()
Mo6no , честит празник и на теб безлична душа .. дано поне днес като чуеш химна от някъде нещо трепне в сърцето ти !
Да живее България !
Аз съм БЪЛГАРЧЕ,
Лош ден? Или лошо разбран патриотизъм?![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
aide 4estit praznik na avtora na temata i izob6to na si4ki bylgari![]()
AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp
Или един прекрасен ден, заради който си заслужава да живееш! Повече от случилото се през изминалия ден не може да се желае, а и нощта беше подобаваща.Първоначално написано от ErinEverly
Да бе,нали...Срам и позор!Сега остава и роската(да,лезбийката) да каже "България над всичко" и картинката е пълна!Изобщо Мики Маус от всекъде!Тази държава НЯМА да се оправи!Тва е!И,докато едни си "правят рекламките" с митинги други си се веселят по време на похода към Шипка!Както явно всяка година там ходят само неправещите си реклами БНС,ВМРО и други "националисти"!
http://www.vbox7.com/play:c7757312
Хайде да ни е честито!
Поздрав: http://www.vbox7.com/play:3d20169c
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Има ли нужда да спомена Martens-а на кой е или сами ще се досетите?
DoPye, много ще се радвам, на ЛС или тук в темата, да ми кажеш от къде си взел/а тази снимка. Приеми го като задължение.
Аз лично като участвам в "похода към Шипка" не се забавлявам, което не означава че не се чувствам удовлетворен. А какво искаше да кажеш за участващите? Ако казваш за ВМРО и БНС""националисти"" съм съгласен. А и останалите ли? Тези които не са в София при чичо Волен, нито основното им е да са на шествие в Кърджали, Пловдив и Бургас. Може да вземат участие в тях, но след завръщане от Шипка. Тях също ги слагаме в кавички, нали?Първоначално написано от Ziezi
Първоначално написано от DoPye
А пък аз защо имам странното чувство,че единия крак на тази снимка е на един член на младежката организация на АТАКА в Стара Загора?Може и да се бъркам,но така си мисля...Има ли нужда да спомена Martens-а на кой е или сами ще се досетите?
DoPye, много ще се радвам, на ЛС или тук в темата, да ми кажеш от къде си взел/а тази снимка. Приеми го като задължение.
ПП:визирах главно бате Боян..
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Не знам кой наричаш "бате Боян", но от Стара Загора сме двама, макар и да не сме много в кадър. БоянЧО от Стара Загора не е привърженик на ПП Атака.Първоначално написано от Ziezi
П.П. А и даже не е на снимката