.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    BastardOfChrist,
    Тва че си неграмотен си личи и в двете ти мнения Разбирам да си глупав, но родния си език да не познаваш....
    На кой си го писал няма значение, защото мненията ни се сблъскват и аз имам правото да споря с теб и твоята грешна и неморални (гръмко, гръмко, ама истина) гледна точка.
    Тва за Русия е вярно, но е ставало с наше съгласие. Щото никъде не го е имало написано.
    Познавам я, да. И другата разлика между нас е, че аз познавам и руската история почти толкова добре, колкото Българската. Затова аз имам малко повече право да коментирам от теб.
    Повтарям, България не е била зависима от Русия по писано слово, а защото така е решила. Попаднали сме не на окупатор, а на император, който е защитавал славяните.
    Моля те, ти, който правиш по 3 грешки на изречение, не коментирай моят мозък. А и, нещо което ти може би незнаеш, интелекта на човека не зависи от големината на мозъка му
    Засегна ме изключително много!
    Ще отида да се разрева в ъгъла :--(((!
    Попаднали сме на император , желаещ повече влияние , за собствената си страна , като предтекста му е бил "защитата на славяните".
    А за морала ми ... хмм да , мога да кажа , че не съм слушал , в училище , когато са ми пропагандирали за ВЕЛИКОТО ДОБРО и как аз трябва да бъда ДОБЪР ЧОВЕК . Нито съм слушал мама , когато ми е говорила , че от мен трябва да кипи морал . :--)
    А , да , клуба по заинтересованост , затова че непознавам "родния си прекрасен език" , затвори , още вчера :--)
    Я ми кажи , още един път , че съм неграмотен , да се зарадва "неморалната" ми душа! ;--)
    180- бан на профил 2 т.

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Би трябвало, след като не можеш да напишеш едно граматически вярно изречение.
    За сетен път - няма никъде подписан договор за това влияние то е било с наше съгласие.
    Аз наистина преставам да се занимавам с теб, защото ти обясняваш едно и също Айде пиши ми ЛС, освен ако много не държиш гръмко да показваш къв си "пич"

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Град
    Behind You... BOO o_O
    Цитирай Първоначално написано от BastardOfChrist
    Защо ли не се чувствам празнично?
    Защо ли това е просто един обикновен ден...
    О да , на него е приключила , една жалка война =)
    Защо все се намира някой да осере темата и едно негово мнение да доведе до безмислен спор...

ПС. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!

Би трябвало, след като не можеш да напишеш едно граматически вярно изречение.
    За сетен път - няма никъде подписан договор за това влияние то е било с наше съгласие.
    Аз наистина преставам да се занимавам с теб, защото ти обясняваш едно и също Айде пиши ми ЛС, освен ако много не държиш гръмко да показваш къв си "пич"
    Да , държа защотото съм пича на пичовете!
    И аз ще спра , след като неосмисляш това , което казвам...
    180- бан на профил 2 т.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от [Lucifer
    ]4estit bg den na nezavisimostta
    Ти знаеш ли нещо за независимостта на България?
    БГ над всичко... Е, поне за мен =D>
    Ако беше така нямаше да използваш шибаното съкращение "БГ"
    Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    Честитооооо българи!!!!!!!
    К;ви са тея цветове е?
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО ! СМЪРТ ИЛИ СВОБОДАААА !!!!!!!
    Защо се лигавиш? "Свобода или Смърт" е попринцип призивът, а знаеш ли от къде идва?
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Честит празник на всички,които се чувстват БЪЛГАРИ!
    Нека вече мислите поне малко по-патриотично и малко по-малко чуждоземско!
    ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
    Ти мълчи и отивай да вееш знамена на митинга на Волен...да си прави рекламката
    Цитирай Първоначално написано от XePouH`
    БЪЛГАРИЯНАДВСИЧКО!!!
    Не ти се чете първата, най-вайна дума

По темата:

Мега фен
    Град
    Utopia..

Честит празник на всички , които чувстват днешния ден като един Велик ден ... и не съжаляват ,че е събота , а можеше да е сряда и да не учат .. поздрав за sineoka_kukla

Mo6no , честит празник и на теб безлична душа .. дано поне днес като чуеш химна от някъде нещо трепне в сърцето ти !

Да живее България !

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Аз съм БЪЛГАРЧЕ,
    Лош ден? Или лошо разбран патриотизъм?

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Град
    In The Deep Forests! :)
    aide 4estit praznik na avtora na temata i izob6to na si4ki bylgari
    AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp

Град
    Стара Загорка
    Аз съм БЪЛГАРЧЕ,
    Лош ден? Или лошо разбран патриотизъм?
    Или един прекрасен ден, заради който си заслужава да живееш! Повече от случилото се през изминалия ден не може да се желае, а и нощта беше подобаваща.

Голям фен Аватара на Ziezi
    Да бе,нали...Срам и позор!Сега остава и роската(да,лезбийката) да каже "България над всичко" и картинката е пълна!Изобщо Мики Маус от всекъде!Тази държава НЯМА да се оправи!Тва е!И,докато едни си "правят рекламките" с митинги други си се веселят по време на похода към Шипка!Както явно всяка година там ходят само неправещите си реклами БНС,ВМРО и други "националисти"!
    http://www.vbox7.com/play:c7757312

Хайде да ни е честито!

Поздрав: http://www.vbox7.com/play:3d20169c
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Град
    Стара Загорка
    Има ли нужда да спомена Martens-а на кой е или сами ще се досетите?
    DoPye, много ще се радвам, на ЛС или тук в темата, да ми кажеш от къде си взел/а тази снимка. Приеми го като задължение.

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    И,докато едни си "правят рекламките" с митинги други си се веселят по време на похода към Шипка!Както явно всяка година там ходят само неправещите си реклами БНС,ВМРО и други "националисти"!
    [/url]
    Аз лично като участвам в "похода към Шипка" не се забавлявам, което не означава че не се чувствам удовлетворен. А какво искаше да кажеш за участващите? Ако казваш за ВМРО и БНС""националисти"" съм съгласен. А и останалите ли? Тези които не са в София при чичо Волен, нито основното им е да са на шествие в Кърджали, Пловдив и Бургас. Може да вземат участие в тях, но след завръщане от Шипка. Тях също ги слагаме в кавички, нали?

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от DoPye
    DoPye, много ще се радвам, на ЛС или тук в темата, да ми кажеш от къде си взел/а тази снимка. Приеми го като задължение.
    А пък аз защо имам странното чувство,че единия крак на тази снимка е на един член на младежката организация на АТАКА в Стара Загора?Може и да се бъркам,но така си мисля...
    ПП:визирах главно бате Боян..
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от DoPye
    А пък аз защо имам странното чувство,че единия крак на тази снимка е на един член на младежката организация на АТАКА в Стара Загора?Може и да се бъркам,но така си мисля...
    ПП:визирах главно бате Боян..
    Не знам кой наричаш "бате Боян", но от Стара Загора сме двама, макар и да не сме много в кадър. БоянЧО от Стара Загора не е привърженик на ПП Атака.
    П.П. А и даже не е на снимката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си