.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Guest

iskam savet otnova analniq sex

zdr...imam edin vapros...zn 4e moje da vi se stori tap ama...mene me valnuva priqtelqt mi isak da pravim analen sex i as isakm no me e strah...
    i iskam ad pitam kogato te e*e v gaza posle ima li fekali po penisa???hora pitam seriozno molq vi pomognete....blagodarq predvaritelno

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Уффф...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Малката изпусна пре 5 месеца имаше една мнооо хубава тема за аналния секс..и тя стана чудните 30 страници..е имаше тук там оф-топика маа..както и да е тъпооооо!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Ъмммм как да го обясна..
    Ако отдавна не си ходила по голяма нужда по-добре не го прави въобще
    Ако искаш да се получи наистина както трябва без всякакви притеснения, чисто, професионално можеш да пробваш да си направиш клизма...предполагам знаеш какво е това
    И все пак ако не искаш клизма...хубаво се измии и ако сичко мине добре няма да има нищо по пениса му
    Другото което ще те посъветвам е да не правиш неща с които не си запозната..стават много гадни неща...хубаво се запознай...изчакай да пораснеш...и тогава...после ще си благодарна че си изчакала..
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    Вечният въпрос.....

пп...аз съм неук тук.....маам се от темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си