- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Накарах я да свърши, а тя потъна в земята от срам!!!
С моето момиче бяхме на кафе. Прегръдки, целувки това онова... накрая малко я понатиснах повече от обичайното и чух как простена много силно.Казах й, че това ми харесва много... но вместо това... тя ме погледна, цялата почервеня и каза че се чувствала като кучка.
До сега никога не й се било случвало подобно нещо и за сега не искала да се виждаме, защото се чувствала умърсена.
Аз я успокоих, че това което й се е случило е нормално... след като и двамата имаме някакви чувства... а тя вместо това се разплака!
Каза ми, че сигурно я имам за лека жена която е изключително лесна.
Опитах се да й кажа, че това са пълни глупости... ама тя продължи да реве. Сега не иска да ме погледне от срам. Как да й обесня, че не е станало нищо лошо?
![]()
На колко години сте?
Хвани си някоя малко по-зряла.
И пъшкането не е свършване. Явно и ти си мноооого разбиращ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да не си и счупил някое ребро?Първоначално написано от Анонимко
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Първоначално написано от `Death`Whore`
е нали и по-малките тря'я се отракатнека им дадем 2ри шанс
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Тя е на 15, аз съм на 16![]()
А ти защо помисли, че тя е свършила![]()
Охх остави ги децата на по 15г си мислят че някоя 13г. като е целунеш и току виж свършила.. и ние сме били на 14 15 и знаемПървоначално написано от Sexapilna_kukla
така ли е?
164забрана за ползване на профил 2т.
Тя пък...дай ми я на мен да и обясня..Това си е напълно нормално, все пак не е безчувствена. Обясни и, че това, че е свършила и и е било хубаво, не я прави кучка и лека жена.
Аз например като съм с приятеля ми на кафе и като правиме това онова(като няма сервитьори и клиенти наоколу) си свършвам и ми е мн гот...пък и не се притеснявам от това...
![]()
Да, така е. Нека се радват децатаПървоначално написано от Miteto_bs
![]()
Ти на колко години си? Май требва с теб да минем в клуб трета възрастПървоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
Еее, не сме чак за трета възрастПървоначално написано от Miteto_bs
Аз карам 19, а ти?
na 21
Mnogo nerealno zvuchi,bqhte na kafe ti q natisna tq prostena i e na 15 i reve..![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
...кой знае как я е натиснал...Първоначално написано от DjBaloon
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
emi pi4...ako NAISTINA e svar6ila e normalno da se pritesni - 6tom i e za 1vi put, ma 4ak da pla4e...na4i e qko sramejliva - govori s neq i sigurno 6te i doide akula
PP: A na nou golemite det govorite za "decata" - kvo si biete gurdite, kat 4eli koi znae kvo ste napraili?!
It's not the age that matters - it's the life in your years...
E az se Urigvam kato svurshvam :P hahahaha bazik beПървоначално написано от DjBaloon
Не е свършила само като си я натиснал малко по-силно, това не е свършване.
а ти всъщност от каде знаеш че като си я натиснал и тя като е простенала демек е свършила? ноо...ако си прав значи не може да направиш кой знае колко повече от това което вече си направил...от тук на татък избора е нейн![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
А защо реши,че е свършила?![]()
![]()
![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
ахахахахахахахах
не не мерси,хубаво се похилих!!![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
хаха ти ходиш с неква монахиня ли кво...
ся най-малкото което е,че не е свършила /то не стаа толко лесно/
може би ако сте били в кафето и тя там се е разквичала може би се е сдухала от тва,ама кво да ти кажа...адски необичайна реакция
Да бе да не се е засрамила от това че се е случило в кафене!Иначе наистина е мн притеснителна!!Първоначално написано от mArTito`
Явно се сдухала от притеснение
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.