.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

fifi_friend
    Guest

търся си моми4е за фитнес от пловдив

няма с кой да ходя на фитнес. ВСеки или е зает с изпити или го мързи. Видях че едно момиче беше пуснала подобна тема и реших и аз да си намеря човек, с който да тренирам от време на време. Тренировката е по-лесна когато има с кой да я споделиш Дано има желаещи

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Няма да е лошо ако кажеш от къде си?

fifi_friend
    Guest
    в заглавието си пише че съм от пловдив

fifi_friend
    Guest
    явно няма желаещи

te
    Guest
    Maikati putko zaspala, ti tupa li si ma, q vari se obrazovai malko, bahti pa4ata zaspala, ave ti bobre li si we? Bahti tupata tema bahti putkata maina, q vari se prigledai ma, bahti tupata kranta kirliva

Guest
    Цитирай Първоначално написано от te
    Maikati putko zaspala, ti tupa li si ma, q vari se obrazovai malko, bahti pa4ata zaspala, ave ti bobre li si we? Bahti tupata tema bahti p*tkata maina, q vari se prigledai ma, bahti tupata kranta kirliva
    Ам ако ти еба майката

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Идвай с мен .. когато ми мине мързела и тръгна . Дразни ми едно лично , ако искаш .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Пловдив
    а и аз искам но рядко имам време
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

fifi_friend
    Guest
    който иска винаги намира време ако някой наистина има желание да ме намери в skype

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си