.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    аз след като разбрах, че тез в съседния клас двойката дет ходят 4години не са спали заедно.... ъъъъ....мисля вече, че всичко е възможно....
    Лелеее, побъркан народ

Град
    In The Heart of Darkness
    Твърдо не!

Не мисля че трябва да спиш с гаджето си за да му угодиш- секса за угаждане ли е?! аз знаех че е за удоволствие и израз на любов м/у двама души-но може и да греша.
    Аз не бих казала ч имам точно гадже... т.е. не знам за сега как да го нареча и тъй като мразя думата гадже, няма да го наричам така, всичко с времето си, той е страшно мил и добър и никога не би искал от мен нещо което знае че не мога да му дам /или пне за сега не мога.../, а и той знае че съм девствена така че... мисля че има време не искам да бързам, не искам да права нещо за което не съм сигурна и което е съвсем непознато за мен...
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Затова по-горе казах, че ако е инцидентно, би могло да се приеме. Макар че е странно как човек няма да пожелае любимия си човек по време на любовната игра...
    аз след като разбрах, че тез в съседния клас двойката дет ходят 4години не са спали заедно.... ъъъъ....мисля вече, че всичко е възможно....
    Абе аз за 2 съм чувала и познавам такива, ама 4 е доста. и все пак на колко са-ако са на по 16 ги оправдавам!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    И аз съм на твоето мнение. Все пак вие не сте заедно само заради единя секс. Да, и това е част от връзката ви, но не само.
    подкрепям напълно =D>

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Мега фен
    Ако са малки за секс, каква двойка са тогава...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Затова по-горе казах, че ако е инцидентно, би могло да се приеме. Макар че е странно как човек няма да пожелае любимия си човек по време на любовната игра...
    Абе аз за 2 съм чувала и познавам такива, ама 4 е доста. и все пак на колко са-ако са на по 16 ги оправдавам!
    амииии...18 как ти звучи...даже карат 19тата...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Първият път не е редно . Но при по-сериозна връзка , може да се случи на гаджето много много да му иска , а на мен - не и бих се жертвала . Но всеки път да спя с него само за да му угаждам и за да не ме остави - не ! Сгрешил е вратата .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    София
    Винаги е редно! АКо го обичаш, ако не ти пука за него, тогава може

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Фен
    Град
    В мечтите и спомените

Re: Редно ли е да правиш секс, за да угодиш на гаджето?

Цитирай Първоначално написано от az:)
    MOJE BI VSEKI 6TE NAPI6E 4E NE E REDNO NO VSE PAK DAITE SI MNENIETO PO VUPROSA
    Да, не мисля, че е редно.
    Кой е той/тя, че ще те принуждава да правиш нещо, което ти не искаш?!
    Освен, ако ти не го обичаш УЖАСНО МНОГО и искаш да му угодиш... Тогава ест., че няма да има проблеми.

А, ако говорим за 1ви път... Отново идва въпроса - ТИ ОБИЧАШЛИ ГО/Я и иска ли тя/той да ти е 1вия/.....
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Град
    Свищов
    амииии...18 как ти звучи...даже карат 19тата...
    Значи 1 моя позната знам,че държа гаджето си на сухо 2 години и половина. това се случи преди година и половина и тя беше на 19-почти на 20. Ние с приятеля ми не правехме секс 1 година и половина и го направихме,когато бяхме почти на 21-1 месец преди неговия и 3 преди моя РД. Всичко е възмжно!

Значи 1 моя позната знам,че държа гаджето си на сухо 2 години и половина. това се случи преди година и половина и тя беше на 19-почти на 20. Ние с приятеля ми не правехме секс 1 година и половина и го направихме,когато бяхме почти на 21-1 месец преди неговия и 3 преди моя РД. Всичко е възмжно!
    а вие защо толкова сте се пазили? ддз...год и половина не е ли много време сякаш....ако сте постоянно заедно
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Според мен не е много редно,защото ако наистина те обича ще изчака когато и ти си готов/а.Ако не те изчака и те зареже значи не те е обичал много.

Град
    Свищов
    а вие защо толкова сте се пазили? ддз...год и половина не е ли много време сякаш....ако сте постоянно заедно
    не сме били постоянно заедно. даже,докато той беше в казармата се виждахме на 2 месеца за по 4-5 часа. Моят отговор е,че просто и за двамата беше и е де първа сериозна и в истинският смисъл връзка. за това искахме да опитаме всичко, да свикнем 1 с дрг, да се радваме на това да се елуваме с часове, да се прегръщаме и да се забавляваме!

не сме били постоянно заедно. даже,докато той беше в казармата се виждахме на 2 месеца за по 4-5 часа. Моят отговор е,че просто и за двамата беше и е де първа сериозна и в истинският смисъл връзка. за това искахме да опитаме всичко, да свикнем 1 с дрг, да се радваме на това да се елуваме с часове, да се прегръщаме и да се забавляваме!
    готино! дано продължи макс. дълго! ей такива двойки много ме радват \/
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mimi_pink
    еми да ако правиш нешо без желание -то си е чисто насилване!!
    мхм..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Az si mislq,4e vseki 4ovek pravi sex s jelanie,taka 4e tva e tupo da se li6ava6 ot tova udovolstvie purvo samiq ti i posle partniora ti...

еми сигурно е редно. Просто мисля, че тр да се поставяме на мястото на другите.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Който обича, угажда на партньора си. Двустранно е. Ако го няма, си е половинчата работа.

Супер фен
    Ми да мноо ясно.
    2т. системно

ни6то не става на сила..или го иска6 или не
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Guest
    По-скоро той ми угажда, защото май аз съм по-ненаситната.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..

Re: Редно ли е да правиш секс, за да угодиш на гаджето?

Цитирай Първоначално написано от az:)
    MOJE BI VSEKI 6TE NAPI6E 4E NE E REDNO NO VSE PAK DAITE SI MNENIETO PO VUPROSA

Лично според мен, нищо не трябва да се прави само за да се угоди на гаджето. Ако правиш нещо, го правиш с желание. Ако е по задължение (а не защото наистина го искаш), вече нещата започват да се насилват и ги прави малко безсмилени. Поне аз така си мисля. Дали ще е секс, дали ще са кафета, разходка или нещо друго...
    Ти сама си отговори на въпроса

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Да, както и обратното (гаджето да прави, за да ни угоди).

ggogogog
    Guest
    РЕДНО Е ДА, ОСОБЕНО КАТО СИ МУ ИЗНЕВЕРИЛА ЕДИН ПАТ Е РЕДНО ДА ПРАВИШ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ЗА НЕГО !!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Emi na men mi se sly4i edin put.Gledah go 4e mn my se iska i samo mi vika6e aide aide a puk az niamah osobeno jelanie.Za tva my kazah aide ama na burzi4ko i taka...Spored men e normalno da se sly4i ne6to takova v edna vruzka.Vseki ima razli4ni nyjdi i triabva da se praviat kompromisi.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си