- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Редно ли е да правиш секс, за да угодиш на гаджето?
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Лелеее, побъркан народ
![]()
Твърдо не!
Не мисля че трябва да спиш с гаджето си за да му угодиш- секса за угаждане ли е?! аз знаех че е за удоволствие и израз на любов м/у двама души-но може и да греша.
Аз не бих казала ч имам точно гадже... т.е. не знам за сега как да го нареча и тъй като мразя думата гадже, няма да го наричам така, всичко с времето си, той е страшно мил и добър и никога не би искал от мен нещо което знае че не мога да му дам /или пне за сега не мога.../, а и той знае че съм девствена така че... мисля че има време не искам да бързам, не искам да права нещо за което не съм сигурна и което е съвсем непознато за мен...
Абе аз за 2 съм чувала и познавам такива, ама 4 е доста. и все пак на колко са-ако са на по 16 ги оправдавам!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
подкрепям напълно =D>Първоначално написано от Aleandra
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Ако са малки за секс, каква двойка са тогава...
амииии...18 как ти звучи...даже карат 19тата...Първоначално написано от krem4et0
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Винаги е редно! АКо го обичаш, ако не ти пука за него, тогава може
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Да, не мисля, че е редно.Първоначално написано от az:)
Кой е той/тя, че ще те принуждава да правиш нещо, което ти не искаш?!
Освен, ако ти не го обичаш УЖАСНО МНОГО и искаш да му угодиш... Тогава ест., че няма да има проблеми.
А, ако говорим за 1ви път... Отново идва въпроса - ТИ ОБИЧАШЛИ ГО/Я и иска ли тя/той да ти е 1вия/.....
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Значи 1 моя позната знам,че държа гаджето си на сухо 2 години и половина. това се случи преди година и половина и тя беше на 19-почти на 20. Ние с приятеля ми не правехме секс 1 година и половина и го направихме,когато бяхме почти на 21-1 месец преди неговия и 3 преди моя РД. Всичко е възмжно!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
а вие защо толкова сте се пазили? ддз...год и половина не е ли много време сякаш....ако сте постоянно заедноПървоначално написано от krem4et0
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Според мен не е много редно,защото ако наистина те обича ще изчака когато и ти си готов/а.Ако не те изчака и те зареже значи не те е обичал много.![]()
не сме били постоянно заедно. даже,докато той беше в казармата се виждахме на 2 месеца за по 4-5 часа. Моят отговор е,че просто и за двамата беше и е де първа сериозна и в истинският смисъл връзка. за това искахме да опитаме всичко, да свикнем 1 с дрг, да се радваме на това да се елуваме с часове, да се прегръщаме и да се забавляваме!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
готино! дано продължи макс. дълго! ей такива двойки много ме радват \Първоначално написано от krem4et0
/
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
мхм..Първоначално написано от mimi_pink
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Az si mislq,4e vseki 4ovek pravi sex s jelanie,taka 4e tva e tupo da se li6ava6 ot tova udovolstvie purvo samiq ti i posle partniora ti...
еми сигурно е редно. Просто мисля, че тр да се поставяме на мястото на другите.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Ми да мноо ясно.
2т. системно
ни6то не става на сила..или го иска6 или не
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
По-скоро той ми угажда, защото май аз съм по-ненаситната.
Ти сама си отговори на въпросаПървоначално написано от az:)
![]()
Да, както и обратното (гаджето да прави, за да ни угоди).![]()
РЕДНО Е ДА, ОСОБЕНО КАТО СИ МУ ИЗНЕВЕРИЛА ЕДИН ПАТ Е РЕДНО ДА ПРАВИШ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ЗА НЕГО !!!!!!!!!!!!
Emi na men mi se sly4i edin put.Gledah go 4e mn my se iska i samo mi vika6e aide aide a puk az niamah osobeno jelanie.Za tva my kazah aide ama na burzi4ko i taka...Spored men e normalno da se sly4i ne6to takova v edna vruzka.Vseki ima razli4ni nyjdi i triabva da se praviat kompromisi.