- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Егоисти ли са в сексуално отношение българските мъже или...?
Ааааа ЛОЗУНГ: НЕ на аналния секс...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Да бе и аз съм против....за сега....
![]()
Не мога да разбера, ако не сте пробвали едно нещо как може да сте против негоПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Първоначално написано от Sexapilna_kukla
пробвала ли си да ядеш червеи ?
Не и си против това ? Е как така![]()
Всъщност аз съм го пробвала...
(пробвала аналния де, а не червеите...)
хаха именно OtherDimension! =D>![]()
просто психически някак си не съм подготвена... пък то аз мисля ли си, че няма да ми е приятно... значи 100% няма да е такатрябва да се настроя на анално-любовна вълна
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
имаше ли неприятни последици?Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Е сега, тук отговора е ясенПървоначално написано от OtherDimension
![]()
Ми...боля ме дупето...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
е, то веднъж като се отвори не те ли боли по-малко...Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
аз си спомням в 8ми клас... една от моя клас разсъждаваше как мислила да пусне на приятеля си 'в задния двор' обаче 1во щяла да си направи клизма... мисля, че след като чух т'ва изказване... и от тогава т'ва не го свързвам с нищо приятно![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Е то от началото е нормалноПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Що, бе, отзад не е лошоОх като си спомня последния път....този път най-после се получи и беше много готино
![]()
Ее...моят акт продължи не повече от 2секунди...малко време за да разбера, ама това не се търпиПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Иначе...клизми това оновааа, ужас ужас
Не ми допада.
заради болката ли е продължим 2 секунди, ако е заради това те разбирам напълно.... каот си спомня един път как изпищях, щеше да падне момчето от леглото.
Аз тичах 10 минути из стаята, пищейки: "Дупето ми! Дупето ми!"![]()
А ти защо се заяждаш с мен? защо те е яд, когато някой е щастлив? Защо изобщо се дразниш на това-ти явно не си и те е яд! И в крайна сметка е ясно-аз не те кефя-тогава не чети моите мнения и толковаПървоначално написано от OtherDimension
![]()
А за манастира-споко няма да ходя там-може да съм консервативна, но това не значи, че не съм харесвана и ухажвана. не пренебрегвам мъжете-аз ги ценя и ги уважавам и имам доста приятели мъже. Просто си казвам нещата както са-след 10 години сексуален живот на всеки му писва и гледа да отхвърли това "задължение" колкото може по-бързо!
хаха браво, бе! съвсем се разубедих, колкото и минимааааално желания няяяяякога да съм ималаПървоначално написано от shadow4e
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Ти поне си могла да тичкаш...Аз 10мин не можех да си мръдна дупето...Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, заради болкатаПървоначално написано от shadow4e
доста неприятна беше, ухх още я помня все едно беше вчера.
![]()
Познато...Чудя се някои как пък въобще не ги боли... Аз не можех да издържа повече от главичката, а някои пъти и до там не стигах...Крещяла съм, охкала съм, въртяла съм се излеглото, но пак съм опитвала след известен брой дни и ето последният път се получи, въпреки че не почна добреНо беше супер....
=D> =D> =D> Честито.... Явно имаш повече кураж и воля...Аз след първия път се отказахПървоначално написано от shadow4e
![]()
с хора с личен опит не мога да споряПървоначално написано от готина мацка
![]()
Aз се раздавам.
Затова винаги след сеанси съм като пребивавал 5 часа усилено във фитнес зала.
Мускулната треска на ръцете ми трае 2 дни (заради мисионерската поза, не друго)...![]()
Животът е БРЯГ!
(а ти обиждаш ли се)..Първоначално написано от OtherDimension
Младите били МААЛКО по-разкрепостени... АБЕ ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ. ЕДВАМ СЕ СДЪРЖАМ ДА НЕ МЕ ИЗКАРАШ ДО НЯКОЯ ИСТЕРИЯ, ОТ ТИЯ ТИ ДУМИ. Излиза така, че тези "младите" са по-млади от нея и демек искаш да кажеш, че някое непълнолетно момиче/момче би трябвало да следва, че трябва да е МАЛКО ПО-РАЗКРЕПОСТЕНО? Демек да дава анално.. да прави свирки и тем подобни?!
Оф, абе чесно да ви кажа, не знам, но мисля, че не трябваше да се слага тази норма за започване на полов живот от малка възраст. оф, нещо се обърках. май поста ми не се вписва някак си тука.. абе карай. ае да сме живи и здрави пък то другото не е важно.
Koga li jenata e bila dovolna???Първоначално написано от Guinevere
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!