- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 2 въпроса.. моля момичета да отговарят
1. 16см за малък ли се брои?
2. ако партньора ви има пъпки(акне) по гърба или гърдите, това някак си погнусява ли ви?
1. нормален
2. ако не ти се вижда кожата от пъпки...хмз...не е хубаво... но ако са частично - не
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
1. 16см за малък ли се брои? - Незнам по статискити за какъв се води, но 16 са си напълно достатъчни.
2. ако партньора ви има пъпки(акне) по гърба или гърдите, това някак си погнусява ли ви? Няма да ми пречат.![]()
1.normalen e
2.emi zavisi
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
1Достатъчен е
2Хмм....зависи моя приятел няма,за ся не мисля да го сменям,така че незнам
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
1. 16см за малък ли се брои? - Мисля че са достатъчни.
2. ако партньора ви има пъпки(акне) по гърба или гърдите, това някак си погнусява ли ви? - Не ми пречи, стига да не е като жаба.
1.Това е абсолютно нормален пенис.
2.Не мисля.
1.normalen
2.ami..polzvai nqkakvi maski za lice a za tqloto...ima si takiva po4istva6ti..pitai v aptekata i te 6te ti predlojat ne6to protiv akne po tqloto
1. Мисля, че е нормален.Първоначално написано от Guest456
2. Ако не са много забележими няма проблем, но иначе... мисля, че да, тъй като съм прекалено гнуслива.
1.добре е
2.мии зависи
По втория въпрос-ще му ги махна. Обожавам да стискам черни точки, пъпчици и прочие. А и приятеля ми обича особено по главата-успокоява се. не трая пъпка особено с бяло връхче и видя ли-махам!
1. Не малък! Прекалено малък! Нормален пенис е 17-18 и нагоре вече голям и добър. Но 16 и надолу си ти е малък.Първоначално написано от Guest456
2. Не ако го правим на тъмно. Иначе да!
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
1.Нормален
2.Не би ми попречило
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
1.maluk e
2.ne
Нормален си, спокойно.
Ще направите сефтето.
Направи и хубаво на мацката.
аман от глупави въпроси...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Баси, напълно нормален е к'во искате другите? Да ви "разорат" с 30 см ли? Т'ва си е ваш проблем, недейте да коплексирате околните. Биологично достатъчни за жената са 10, оттам нататък трябва опит и т.н.Спокойно
Иначе за пъпките и аз като Кремчето ги "избивам" като ги видя. Забавно ми е. И ако обичаш някого, едва ли ще се лигавиш да се гнусиш от пъпки... Ако се гнуси или е крайно гнуслива, или е лигла, или НЕ и пука за ТЕБ, а САМО за тялото ти.
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
ei takiva kato tebe nai me nerv govori6 4e e maluk ama ako te ebe shte ti e dostata4en ... 16 sm e savsem normalnoПървоначално написано от Trisha1991
Obicham te milo !!!
Ох, стана ми гадно като прочетах постовете. Относно пъпките - ако са чак толкова неприятни, просто няма да гледам към тях. НАй-добрият вариянт са очите![]()
1. 16см за малък ли се брои? - Да. Нормалният пенис е 17-18 см. но не и по-малък.![]()
2. ако партньора ви има пъпки(акне) по гърба или гърдите, това някак си погнусява ли ви? - Ами до някаква степен да.
And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[
Ами нормалните пениси са 17-18 сантиметрови. За останалото можеш и сама да си направиш извод.Първоначално написано от Posh
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
pfff se 1
Obicham te milo !!!
Не мисля че тоя един сантиметър е от толкова голямо значение.Първоначално написано от Trisha1991
![]()
i az ne mislq taka ama qvno za Trisha1991 e ot zna4enie![]()
Obicham te milo !!!
Тя си ни е грандоманка... Такава си е...Първоначално написано от Posh
![]()