- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 2 въпроса.. моля момичета да отговарят
1. Много е относително - за по-"тесничките" жени може и да е голям, ако е по-широка може и да не го усети. Но всичко зависи от това какво е отношението ти към секса, ако не и е достатъчен размера ти се опитай да компенсираш по друг начин. Удоволствието от секса при повечето жени съвсем не е свързано с това, колко голямо парче месо усещаш...
2. За мен най-важна е чистоплътността - ако видя пъпка върху гръб, който не е виждал душ от повече от един ден, със сигурност ще се погнуся и изобщо няма да ми е до секс. Иначе, ако човекът си е взел душ непосредствено преди секс и е чистичък и изкъпаничък, изобщо няма да обърна внимание на някакви си пъпки... дори и човекът с най-безупречна кожа е имал пъпка някога някъде.
Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.
1-mi ne e malak![]()
2- na men nqma da mi e mn priqno
Естествено! Но на такива теми, какво да отговоря!? Освен допълнително да комплексирам автораПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Това е грубо.Първоначално написано от Trisha1991
![]()
16 cm si e dobre ,kolkoto do pypkite ako sa mnogo - kofti ;vse pak v puberteta i malko sled tova pove4eto mladi hora si gi imat ;ako naistina dyrji6 na 4oveka da ne ti puka![]()
1.dostatu4no zadoovolqva6t e,spox
2.akneto i policeto ne pre4i na momi4e da te celuva postoqnno,a kolkoto se otnasq do pupki i na tqloto,ne mislq 4e momi4eto s koeto si 6te q pognusi,vse pak tq si me4taq da te pregru6ta i celuva i ako te jelaq nqma da promeni re6enieto si zaradi tova (*_-)
1.napylno normalen
2.ako si otdavna s partniora si nqma zna4enie papkite i drugite ne6ta pone pri emne e taka![]()
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Мали как не те е гнус да стискаш чужди пъпки...бляхПървоначално написано от krem4et0
![]()
1.-Абе, пич, това са си 16 см. Ти ще я клатиш тая мадама няма да й вадиш червата все пак.
2.- Не съм попадала на такъв,обаче мисля че ако попадна бих предпочела първо да направи нещо по въпроса с акнето па тогава може а помисли да прави нещо с мене...ама всъщност то си зависи и от случая. Ако много го обичам (малко невъзможно) най-вероятно няма да ми прави впечатление, но сега като си помисля ми звучи гадничко...
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
1 - Не е малъкПървоначално написано от Guest456
2 - Ами питай партньорката си .. не мисля, че нашето мнение има значение
а иначе ти на колко си, че питаш малко ли са 16![]()
Е, не ме е гадно. Напротив. Обичам и моите да махат, но там спец е кака ми. А за неговите- то не е акне. Просто някой и друг бял връх или черна точица!Първоначално написано от Queen_Victorya
+1 sushtata sum a za 1viq vupros spored men sa dostatu4no 16te sm...Първоначално написано от krem4et0
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
haha ne vuob6te
haha ne vuob6te![]()
1. напълно нормален! аз попринцип обичам да седя при момчетата, слушам ги кво си говорят и доколкото съм разбрала повечето от тях смятат че 16см са си даже множко!![]()
2. Мен няма да ме е гнус понеже аз като го видя че е с пъпки даже не бих си го хванала за гадже!Гнуслива съм и смятам, че когато едно момче е с пъпки, първо че е грозно, и второ, показва, че той изобщо не се грижи за външния си вид, което е направо жалко!
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
1. Достатъчен е![]()
2. Не би ме погнусило, ако пъпките са некви дребни, но виж ако са некви големи и гнойни ... не би ми било никак приятно![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от Guest456
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
1.dostatu4en e
2.bi me bilo mnogo gnus,za6toto az akto vidq nqkoi s papki vednaga si mislq 4e e ne4istoplaten nz 6to
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
1.Нормален е
2.Ако не са прекалено много и не са някви огромни
няма проблем![]()
1 normalen
2ako ima6 mn papki po dobre ne mi se mqrkai pred o4iteno ako ima6 malko stava6
![]()
1 normalen
2ako ima6 mn papki po dobre ne mi se mqrkai pred o4iteno ako ima6 malko stava6
![]()
Може да не пускаш отговорите си по 2 пъти!![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...