.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    1. Много е относително - за по-"тесничките" жени може и да е голям, ако е по-широка може и да не го усети. Но всичко зависи от това какво е отношението ти към секса, ако не и е достатъчен размера ти се опитай да компенсираш по друг начин. Удоволствието от секса при повечето жени съвсем не е свързано с това, колко голямо парче месо усещаш...
    2. За мен най-важна е чистоплътността - ако видя пъпка върху гръб, който не е виждал душ от повече от един ден, със сигурност ще се погнуся и изобщо няма да ми е до секс. Иначе, ако човекът си е взел душ непосредствено преди секс и е чистичък и изкъпаничък, изобщо няма да обърна внимание на някакви си пъпки... дори и човекът с най-безупречна кожа е имал пъпка някога някъде.
    Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.

1-mi ne e malak
    2- na men nqma da mi e mn priqno

Град
    София

Re: 2 въпроса.. моля момичета да отговарят

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Не мисля че тоя един сантиметър е от толкова голямо значение.
    Естествено! Но на такива теми, какво да отговоря!? Освен допълнително да комплексирам автора

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Не мисля че тоя един сантиметър е от толкова голямо значение.
    Естествено! Но на такива теми, какво да отговоря!? Освен допълнително да комплексирам автора
    Това е грубо.

Guest
    16 cm si e dobre ,kolkoto do pypkite ako sa mnogo - kofti ;vse pak v puberteta i malko sled tova pove4eto mladi hora si gi imat ;ako naistina dyrji6 na 4oveka da ne ti puka

1. normalen
    2. hm emi ako pypkite sa gnoini 6te me e malko gnus

bs`mace
    Guest
    1.dostatu4no zadoovolqva6t e,spox
    2.akneto i policeto ne pre4i na momi4e da te celuva postoqnno,a kolkoto se otnasq do pupki i na tqloto,ne mislq 4e momi4eto s koeto si 6te q pognusi,vse pak tq si me4taq da te pregru6ta i celuva i ako te jelaq nqma da promeni re6enieto si zaradi tova (*_-)

1.napylno normalen
    2.ako si otdavna s partniora si nqma zna4enie papkite i drugite ne6ta pone pri emne e taka

1. спокойно, нормален си
    2. ми бих се радвала, ако ги няма и все пак няма да ми пречат, нито да ми променят мнението за човека

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    1. нормален
    2. ако не ти се вижда кожата от пъпки...хмз...не е хубаво... но ако са частично - не

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    По втория въпрос-ще му ги махна. Обожавам да стискам черни точки, пъпчици и прочие. А и приятеля ми обича особено по главата-успокоява се. не трая пъпка особено с бяло връхче и видя ли-махам!
    Мали как не те е гнус да стискаш чужди пъпки...блях

1.-Абе, пич, това са си 16 см. Ти ще я клатиш тая мадама няма да й вадиш червата все пак.
    2.- Не съм попадала на такъв,обаче мисля че ако попадна бих предпочела първо да направи нещо по въпроса с акнето па тогава може а помисли да прави нещо с мене...ама всъщност то си зависи и от случая. Ако много го обичам (малко невъзможно) най-вероятно няма да ми прави впечатление, но сега като си помисля ми звучи гадничко...
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Guest

Цитирай Първоначално написано от Guest456
    1. 16см за малък ли се брои?
    2. ако партньора ви има пъпки(акне) по гърба или гърдите, това някак си погнусява ли ви?
    1 - Не е малък
    2 - Ами питай партньорката си .. не мисля, че нашето мнение има значение

а иначе ти на колко си, че питаш малко ли са 16

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Queen_Victorya
    По втория въпрос-ще му ги махна. Обожавам да стискам черни точки, пъпчици и прочие. А и приятеля ми обича особено по главата-успокоява се. не трая пъпка особено с бяло връхче и видя ли-махам!
    Мали как не те е гнус да стискаш чужди пъпки...блях

1.-Абе, пич, това са си 16 см. Ти ще я клатиш тая мадама няма да й вадиш червата все пак.
    2.- Не съм попадала на такъв,обаче мисля че ако попадна бих предпочела първо да направи нещо по въпроса с акнето па тогава може а помисли да прави нещо с мене...ама всъщност то си зависи и от случая. Ако много го обичам (малко невъзможно) най-вероятно няма да ми прави впечатление, но сега като си помисля ми звучи гадничко...
    Е, не ме е гадно. Напротив. Обичам и моите да махат, но там спец е кака ми. А за неговите- то не е акне. Просто някой и друг бял връх или черна точица!

+1 sushtata sum a za 1viq vupros spored men sa dostatu4no 16te sm...
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

Guest
    haha ne vuob6te

Guest
    haha ne vuob6te

Град
    Пловдив
    1. напълно нормален! аз попринцип обичам да седя при момчетата, слушам ги кво си говорят и доколкото съм разбрала повечето от тях смятат че 16см са си даже множко!
    2. Мен няма да ме е гнус понеже аз като го видя че е с пъпки даже не бих си го хванала за гадже! Гнуслива съм и смятам, че когато едно момче е с пъпки, първо че е грозно, и второ, показва, че той изобщо не се грижи за външния си вид, което е направо жалко!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    1. Достатъчен е
    2. Не би ме погнусило, ако пъпките са некви дребни, но виж ако са некви големи и гнойни ... не би ми било никак приятно
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от Guest456
    1. 16см за малък ли се брои? -ami ne mislq 4e e maluk,normalniq e 17-18,no za 1 sm
    2. ако партньора ви има пъпки(акне) по гърба или гърдите, това някак си погнусява ли ви?-ami mislq 4e da,no zavisi kolko sa i kolko sa golemi
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Супер фен
    Град
    sofiq
    1.dostatu4en e
    2.bi me bilo mnogo gnus,za6toto az akto vidq nqkoi s papki vednaga si mislq 4e e ne4istoplaten nz 6to

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    1.Нормален е
    2.Ако не са прекалено много и не са някви огромни
    няма проблем

Guest
    1 normalen
    2ako ima6 mn papki po dobre ne mi se mqrkai pred o4ite no ako ima6 malko stava6

Guest
    1 normalen
    2ako ima6 mn papki po dobre ne mi se mqrkai pred o4ite no ako ima6 malko stava6

Град
    Пловдив
    Може да не пускаш отговорите си по 2 пъти!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Град
    Бургас
    1.ами нормален е
    2.ако няма много пъпки няма кикъв проблем

Правила за публикуване