- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дванадесет годишният ми син.
Боже, хора до къде стигнахме вече? Аз съм жена на 36 години и вчера докато вечеряме аз, баща му, той, майка ми и баща ми аз го попитах:
- Лео сине, кое е това момиченце каде довеждаш всеки ден и си пишете заедно домашните?
- Една приятелка.
- Ама тя е хубавичка ти харесваш ли я?
- Да.
- Ама гадже ли ти е?
- Не, просто я чукам.
Като чух това го изгоних от масата и сега цяла сидмица е наказан в стаята си. Яд ме е че е правил такива неща, а още е детенце, но да говори така на масата пре родителите си... Това е срамота!
ХАхахахаха Ужас..
Аз лично нямам думи..![]()
![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
Прави се на интересен пикльото. Утре ще отиде да разкаже на приятелите си какъв е газар, щом е казал така на родителите си, като порасне малко ще се осъзнае(надявам се).
Аз кат бях на 12 не правих разлика м/у момичетата и момчетата
Не вяравам, че момченце на 12 моеж да го направи тоя номер... Просто го е чул от някой батко в даскало и това е![]()
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
И мен на навеждат на там мислите. Но нека бъдем реалисти колко деца на тази възраст тук питат какво е свирка как се духа и т.н.Първоначално написано от PankO
164забрана за ползване на профил 2т.
Явно така сте го възпитали... Извинявай, че го казвам, ама е така. Да ще кажеш, че сигурно приятелите му са виновни, но те могат да му повлияят да прави секс, но не е и така да се изкаже пред цялото семейство. Сред тийновете е на мода с мама и тати да не се говори за такива неща. Помисли си, къде сте сбъркали.
WoWmi ostavigo tva e jivota davai mu pari za prezervativi :P dane lepne nqkoi bolest otnqkoi kaki4ka
aide aide...4uka q toi pfff
awe ti misli6 li 4e na 12 moe da go digne 4e 4ak i sex da praat
malkiq se prai na otvoren i vi probva kak 6te reagirate spored men
i az ponqkoga se ebavam s na6ite samo za da vidq kak biha reagirali
Бих казала, че днешната младеж се развива изключително бързо...![]()
Добър сценарии. Пиши до sexstrory може да го прочетат повече хора.Първоначално написано от Ирина
LOCK
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
и аз мисля, че се гаври ... и на мен братовчед ми, който е на 10 постоянно ми говори, как било мн яко да "шиба" някакво момиче от неговия клас, ама го попитах какво означава ми каза "момиче и момче да се целуват в легло" ....
Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.
Уффф едни казаха, че правиме секс в кафето.Първоначално написано от Ashantitu
Ние само се
![]()
мале...ако не ви е излъгал, значи имате сериозен проблем. По принцип сега повечето деца започват сексуалния си живот по-рано, но на 12...Трябва сериозно да се замислите и да поговорите с него - наказването в стаята няма да помогне изобщо. Опитайте се да му обясните какво всъщност е секса - проява на чувства, а не игра. На тази възраст е много важна семейната среда, защото сега влиза в пубертета и ще си мисли за секс и нещата могат да излезнат извън контрол. Не е зле да поговорите с родителите на момичето, защото за момиче е още по-страшно. Под "поговорите" нямам предвид "изпортите"...
Наистина трябва да земете мерки защото това може да е само началото....
Ако искате може да си поговорим още - resistance_is_futile@mail.bg
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Според мен малкия си е направил груба шега с вас, която най вероятно е чул от някого в училище, а пък вие сте му се вързали.
Не е изключено обаче и да е вярноАз имам една роднина(момиче),
което прави секс за първи път, когато дойде в моя клас
(6 клас)![]()
В днешно време няма да се учудя на нищо...
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
Значи ;вчера; го е казал,а пък вече цяла седмица е наказан--ХАХАХАХХА Не ви ли омръзна да пишете глупости???
дае и мойта неродена дъщеря е гадна курвакато се роди ше я спукам от бой
![]()
Еми както казаха и другите той просто се прави на гъзе и утре ще каже на приятелчетата си.Как може така да се излагаш пред родителите си?Та те са ти дали живот а ти да викаш "Просто я чукам" .Тц тц тц![]()
Всмисъл Ще бъди цяла седмица наказан. Той го каза с такова спокойно изражение като чели е най-естественото нещо на света от тази гледна точка. Обадихме се на родителите на момичето и пихме заедно кафе. Е и те не бяха очаровани, но го приеха като чели по спокойно сега с нея какво са говорили не знам, но на тая възръст.. срамота е.
темата ебавка ли е?![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Не, не е ебавка.Просто като по-млади ви искам съвет за подобни неща, защото вие сте си по изцепките.
Samo boi gi opravq!!! Kato izteche ednosedmichnoto nakazanie izvikaite go v hola nabiite go edno hubavo i go nakajete za oshte 2 sedmici!Първоначално написано от Ирина
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Казал е тва за да може като иде другия ден на училище да каже на приятелите си и да се има на голяма работа
waaaaaaaaaw tva dete trqq da se govori s nego mnogo. poznavam deca na 12 godini koito ne znaqt kakvo ozna4ava dumata seks