- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дванадесет годишният ми син.
Ами от една страна това, че ви го е казал може да се приеме като хубаво нещо, защото не се срамува от вас - това означава, че може да говорите с него на тези теми и не е зле да го правите. Той трябва да ви почувства мн близки, за да ви сподели всичко. Честно да ви кажа, щом се е стигнало до тук, значи малко сте се отпуснали като родители, защото сте можели да му влеете малко повече морал. В момента той се учи от вдялъде другаде, но не и от вас - от телевизия, интернет, музика и т.н. Т.е вие трябва да овладеете положението и да го накарате да разделя доброто от лошото, а за целта трябва да го научите кое е добро и кое - лошо. Поговорете спокойно с него за последиците от секса и т.н.Първоначално написано от Ирина
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Смятай до каде е стигнал света...
темата не е истинска .. коя 36 годишна жена ще седне да се оплаква на подрастващи в интернет форум ?
тва е брутално, чеснио! Ама като е почнал вече няма спиране....така че не го тормози, само седнете и си поговоретеи стига толкова![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
..абе некои са можели да ГО Дигат и на 6-годишна възраст ...(не че се хваля)
![]()
Рано или късно е щяло да се случи, щом е станало ВЕЧЕ.. трябва да вземете мерки и да му влеете малко сексуална култура.
А след като разбрах за циганката Гънда на 14 години с 2 деца вече нищо неможе да ме учуди.
еми липсват му 7 години както се вика
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
1. Изразът е "Липсват му първите 7 години".
2. На тази възраст приятелите и средата извън дома има доста по-голямо влияние, така че не хвърляй вината върху родителите.
Първоначално написано от Ирина
Я фани го умори докато спи ...
Strength thru Oi!
хахах хубав сюжет![]()
Квито родителите такова и детето.
ahahaha tova mi haresaПървоначално написано от Buttk0
![]()
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Темата според мен си е чиста шега....Но и да е истина не трябва да се очудваш.
Аз вече го написах, но пак ще го повторя за мен си е липса на възпитание. Влияние на средата е само това, че е правил секс на 12 години, а това да го каже по този начин на родителите си и на бабата и дядото си е чисто липса на възпитание. За мен това е липса на и на уважение към тях.Първоначално написано от `Death`Whore`
Според мен не се е шегувал, за да каже на приятелите си за невероятната си постъпка, а просто би си измислил историята пред приятелите, нима е толкова трудно да ти повярват 6-класници.
Надявам се, че се шегувате, защото ако е истина направо...ужас,... нямам думи.Но в днешно време нищо не може да ме очуди, и все пак това дете спешно се нуждае от превъзпитание.
wПървоначално написано от Ирина
w lele na kude vurvi mladoto pokulenie
![]()
Obicham te milo !!!
Детски гъзобаче и според мен тва кадето го е напраил е яко тъпо
![]()
172бан по ип и профил. т.8 системно
И аз преди 1 год бях кат него не4е се "ебах" но се интересувах за6тото не ми бе6е ясно кое в кое се бута и такива работи(малки преовели4авам) ама ... ама сега сам малко по голям и си4ко ми се изясни купете мъ неква книга за тия работи и да видим колко предпазлив 6те станеаз мисля 4е яко те е избазикал
![]()
I Don't NeeD To ''Get a Life'' I'm a Gamer , I Have LOTS of LIVES! ! !
Спокойно мамче,според мен нарочно ти го е казал защото му е било неудобно да го разпитваш особено пред баба му и дядо му и нарочно те е одрязал така.....бъди спокойна че нищо не е провил освен да се натискат и целуват![]()
Тru TruПървоначално написано от DJ_Niko
![]()
I Don't NeeD To ''Get a Life'' I'm a Gamer , I Have LOTS of LIVES! ! !
re6enie. nabiite go. az si imam mngo po golemi problemi . taka 4e 6a vi spodela ne6to utre ili drugi den
Emiiiii moje6 vse pak da pogledne6 i ot dobrata strana...toi ne se pritesnqva da govori pred vas za takiva ne6ta.Taka ob6tuvaneto vi 6te e mnogo po lesno i nqma da se nalaga toi da vi luje.Radvaite se 4e pone e 4esten i otkroven s vas![]()