.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 102
    Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Ирина
    Всмисъл Ще бъди цяла седмица наказан. Той го каза с такова спокойно изражение като чели е най-естественото нещо на света от тази гледна точка. Обадихме се на родителите на момичето и пихме заедно кафе. Е и те не бяха очаровани, но го приеха като чели по спокойно сега с нея какво са говорили не знам, но на тая възръст.. срамота е.
    Ами от една страна това, че ви го е казал може да се приеме като хубаво нещо, защото не се срамува от вас - това означава, че може да говорите с него на тези теми и не е зле да го правите. Той трябва да ви почувства мн близки, за да ви сподели всичко. Честно да ви кажа, щом се е стигнало до тук, значи малко сте се отпуснали като родители, защото сте можели да му влеете малко повече морал. В момента той се учи от вдялъде другаде, но не и от вас - от телевизия, интернет, музика и т.н. Т.е вие трябва да овладеете положението и да го накарате да разделя доброто от лошото, а за целта трябва да го научите кое е добро и кое - лошо. Поговорете спокойно с него за последиците от секса и т.н.
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Guest
    Смятай до каде е стигнал света...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    темата не е истинска .. коя 36 годишна жена ще седне да се оплаква на подрастващи в интернет форум ?

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    тва е брутално, чеснио! Ама като е почнал вече няма спиране....така че не го тормози, само седнете и си поговоретеи стига толкова
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Guest
    ..абе некои са можели да ГО Дигат и на 6-годишна възраст ... (не че се хваля)

Рано или късно е щяло да се случи, щом е станало ВЕЧЕ.. трябва да вземете мерки и да му влеете малко сексуална култура.
    А след като разбрах за циганката Гънда на 14 години с 2 деца вече нищо неможе да ме учуди.
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Фен Аватара на SiMiLi_
    Град
    iN my Dream
    еми липсват му 7 години както се вика
    Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.

Мега фен
    1. Изразът е "Липсват му първите 7 години".
    2. На тази възраст приятелите и средата извън дома има доста по-голямо влияние, така че не хвърляй вината върху родителите.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен Аватара на Buttk0

Re: Дванадесет годишният ми син.

Боже, хора до къде стигнахме вече? Аз съм жена на 36 години и вчера докато вечеряме аз, баща му, той, майка ми и баща ми аз го попитах:
    - Лео сине, кое е това момиченце каде довеждаш всеки ден и си пишете заедно домашните?
    - Една приятелка.
    - Ама тя е хубавичка ти харесваш ли я?
    - Да.
    - Ама гадже ли ти е?
    - Не, просто я чукам.

Като чух това го изгоних от масата и сега цяла сидмица е наказан в стаята си. Яд ме е че е правил такива неща, а още е детенце, но да говори така на масата пре родителите си... Това е срамота!

Я фани го умори докато спи ...
    Strength thru Oi!

Голям фен
    Град
    trqvna

хахах хубав сюжет

Супер фен
    Квито родителите такова и детето.

Мега фен
    Град
    Извън границите

Цитирай Първоначално написано от Buttk0
    Боже, хора до къде стигнахме вече? Аз съм жена на 36 години и вчера докато вечеряме аз, баща му, той, майка ми и баща ми аз го попитах:
    - Лео сине, кое е това момиченце каде довеждаш всеки ден и си пишете заедно домашните?
    - Една приятелка.
    - Да.
    - Ама гадже ли ти е?
    - Не, просто я чукам.

Като чух това го изгоних от масата и сега цяла сидмица е наказан в стаята си. Яд ме е че е правил такива неща, а още е детенце, но да говори така на масата пре родителите си... Това е срамота!

Я фани го умори докато спи ...
    ahahaha tova mi haresa

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен Аватара на koalka
    Темата според мен си е чиста шега....Но и да е истина не трябва да се очудваш.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    1. Изразът е "Липсват му първите 7 години".
    2. На тази възраст приятелите и средата извън дома има доста по-голямо влияние, така че не хвърляй вината върху родителите.
    Аз вече го написах, но пак ще го повторя за мен си е липса на възпитание. Влияние на средата е само това, че е правил секс на 12 години, а това да го каже по този начин на родителите си и на бабата и дядото си е чисто липса на възпитание. За мен това е липса на и на уважение към тях.

Според мен не се е шегувал, за да каже на приятелите си за невероятната си постъпка, а просто би си измислил историята пред приятелите, нима е толкова трудно да ти повярват 6-класници.

Мега фен Аватара на Blab
    Надявам се, че се шегувате, защото ако е истина направо...ужас,... нямам думи.Но в днешно време нищо не може да ме очуди, и все пак това дете спешно се нуждае от превъзпитание.

- Една приятелка.
    - Да.
    - Ама гадже ли ти е?
    - Не, просто я чукам.

w w lele na kude vurvi mladoto pokulenie
    Obicham te milo !!!

Детски гъз обаче и според мен тва кадето го е напраил е яко тъпо
    172 бан по ип и профил. т.8 системно

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    вече ми се драйфа от такива деца

Град
    Nessebar
    И аз преди 1 год бях кат него не4е се "ебах" но се интересувах за6тото не ми бе6е ясно кое в кое се бута и такива работи(малки преовели4авам) ама ... ама сега сам малко по голям и си4ко ми се изясни купете мъ неква книга за тия работи и да видим колко предпазлив 6те стане аз мисля 4е яко те е избазикал
    I Don't NeeD To ''Get a Life'' I'm a Gamer , I Have LOTS of LIVES! ! !

Спокойно мамче,според мен нарочно ти го е казал защото му е било неудобно да го разпитваш особено пред баба му и дядо му и нарочно те е одрязал така.....бъди спокойна че нищо не е провил освен да се натискат и целуват

Град
    Nessebar
    Цитирай Първоначално написано от DJ_Niko
    Спокойно мамче,според мен нарочно ти го е казал защото му е било неудобно да го разпитваш особено пред баба му и дядо му и нарочно те е одрязал така.....бъди спокойна че нищо не е провил освен да се натискат и целуват
    Тru Tru
    I Don't NeeD To ''Get a Life'' I'm a Gamer , I Have LOTS of LIVES! ! !

re6enie. nabiite go. az si imam mngo po golemi problemi . taka 4e 6a vi spodela ne6to utre ili drugi den

Guest
    Emiiiii moje6 vse pak da pogledne6 i ot dobrata strana...toi ne se pritesnqva da govori pred vas za takiva ne6ta.Taka ob6tuvaneto vi 6te e mnogo po lesno i nqma da se nalaga toi da vi luje.Radvaite se 4e pone e 4esten i otkroven s vas

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    аз не вярвам на такова нещо, това е поредната ебавка Една жена на 36 години няма да влезе в теен форум и да пише по този нелеп начин.Аз мога да го измиял по-добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си