- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дванадесет годишният ми син.
12 годишен лаппешняр да ми праи секс , Ирина Ма ти тъпа ли си к'ва си ??? Той още ку*ет0 не му става беИ незнам как може да праи секс. Но знам ли може да е някой мутирал 8========D
nZ
172бан по ип и профил. т.8 системно
Az 6te te posavetvam da mu udari6 edin qk boiPosle neka 4UKA
![]()
![]()
![]()
чета много странни неща , което вече ме води на мисълта ,че повечето момчета тук са импотентнти ...
наскоро братчето на моя приятелка , което е на 6-7 години се беше притеснило ,че пишлето му е по-голямо сутринта
аз също си спомням ,че още в най-ранна възраст ... ми беше неудобно , защото "чурката" ми беше по-голяма като ставах сутрин да пишкам...
та .. какво ви става ,бре младежи ?
на вас на 14 ли ви стана за първи път ?![]()
LuD_Li si we brato
еми...то и сестра ми като беше първи-втори клас на игра с думи написа "к*р", с надеждата да спечели нкоя точка, а после обясни,че го пишело на чина в училище и незнаела какво значи...
...Може да 'цитира' някой надпис някъде (в училищните тоалетни не пише откъси от библията все пак!), може д аго е чуло и се съмнявам да е*бва това момиче. Иначе си поговорете и ако го спукаш от бой, като стане по-горям туку виж ти довел някое бебе вкъщи да си го гледате![]()
Госпожо, вие въобще вярвате ли, че синът ви е правил секс с хубавичкото малко момиченце"Просто я е чукал" , казвате
Малкият ви син очевидно има ГОЛЯМО ВЪОБРАЖЕНИЕ, но според вас къде "я е чукал"?
Дъ бест аватар от галерията
Очевидно е на принципа:
When I grab you,
I gonna fuck you.
When my cock'll be big,
Your cunt'll be sick
KoRn, ДонТ копи май ъвътар
ок маафака сорка![]()
Дъ бест аватар от галерията
Първоначално написано от Lake_bodom
Ебати, аз сигурно съм бил свръхразвито дете, след като на 12 си го вдигах без проблеми. То точно от тази възраст се почва със чикиите по повече от 2 пъти на ден, а нашата ми говори, че на 12 не може да го вдигаме. Айде направи тема да видиш, че едва ли ще има и едно момче, което на 12 да не го е вдигало! Та аз на 13 вече сперма имах, наща ми говори за вдигане.Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
Левски шампион але але!
To fuck or not to fuckThis is the question
Егати пикльото!Първоначално написано от Ирина
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako ne e bazik sajelqvam gospojo no dne6nite hlapeta sa takiva i na men oniq den edno 13 godi6no mi kaza 4e ako sam mu padnela 6tql da me spuka ot ebane![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
WhEn Yh sMoKe dA hE®B i† rEvEaL§ Y¤Ur§elF!SwF
И фо падна ли му ?Първоначално написано от marina star
Strength thru Oi!
хахахаа прай се спокойно на 12 години шанс да чука![]()
Оптимист ЗАВИНАГИ!
Ебахти хейтърката е тая лелка ако тва е истина,абе ти си срам за обществото бе,тва си е личен проблем не е за "тийн" форумчета,ако ти бех сна,и прочета случайно това немаше ти проговора поече...боже боже колко мъка има по тоя свят...![]()
![]()
Гаврааааа
Или е това, или автора/ката се гаври с нас. Не че не е невъзможни някой на 12 да прави секс , но в случая звучи малко несериозно.![]()
And i give it all away
just to have somewhere to go to
give it all away
to have someone to come home to...
This is my december
hahahaПървоначално написано от Ирина
sina ti ot malak re6il da stava igra4
az kato zapo4nah da eba kakite bqh peti klas
tai 4e nqma stra6no, samo da slaga kondoma![]()
чудете се какво да пишете вече в тези форуми
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо