- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- разлика в годините
Няма проблеми, бате. Нормално си е :P
Викате годините немат разлика,а кво ще кажете когато разликата е 14 год и жената е по-голямата?![]()
Не разлика,а значение грешка![]()
Напълно нормално си е в днешно време.Няма да са проблем 7-8 годинки
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Първоначално написано от sladkotobeb4e
18 години ? А ти на колко си ?
Първоначално написано от Unknown-18
Тя таз вече гънките и са в малко количество или пък въобще няма такива,аз лично не бих ходила на нейната възраст с толкова по-голям от мене.А тоя е баси дъртака,има толкова по-млади и хубави момчета за нейната възраст.
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
мацка дори и това на снимката да е колата му не разбирам защо си с него... все пак има бизнесмени с къде къде по яки возила![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
Е не ме интересува чия кола е но може да намалиш снимкатаПървоначално написано от sladkotobeb4e
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
той може да не кара по - новичко,но аз карам и какво от това не слагам снимки на колата си за да се фукам .
Помолих те да смалиш размера на снимката!
Щом имаш време да напишеш това,значи може да отделиш 1 мин да смалиш тъпия размер на колата си!!!!Първоначално написано от sladkotobeb4e
браво на теб!Първоначално написано от sladkotobeb4e
сама ли си я купи?
е тамън и аз го направих но ти си ме изпреварил..Първоначално написано от Kulio Gangstera
какво работиш че имаш пари за 2 коли? да не си жрица на нощта?![]()