- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- q kajete kvo da pravq da ne si izpatq
Zaslujavat vurni im go ama po nai-gadniq na4in puk ako 6e gi bie6 gledai da nqma hora ili svideteli za da ne si izpati6 togava!
xora . bqsen sam. sq ako vidq nqkoi ot tqx 6a q ubiq na mqsto ako 6te i papata da e sneq. utre brata go izpisvat i 6a idem da zemem sprei za o4i. oniq kat doide 6a mu prusna i gotovo. 6a mu spukam prostat tikva ot boi. si4ko po4va ot utre 6tot brata mi go izpisvat ot bolnicata.prosto sam poludql tuka poslednite sedmici.
a e nemoga da razbera kato si re6il da gi natrepva6 6to otiva6 samhvani nqkoi fr tam pone da ste 2-3 i im ebi maikata
tva za pistoleta mi se struva prekaleno naludni4avo da ti kaja puk i ne si zaslujava
toq "pi4" deto se maknel s tqh nqma da e ni6to slojno ako si s o6te 1 tvoi fr
hem ti nqma mn da postrada6 hem 6 se ottarve6 ot nego ako ne za vinagi to pone za opredeleno vreme
aide da ispisvat brat ti i ...
![]()
Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P
oniq pi4 kakto ti kazax ozbqga a oniq idiot e na 20 30 god . az sam kick boksior . i 10 da sa nqma zan4enie. ei sq otivame s brat mi da sa razpravqma. toi si izvadi medicinsko i oniq putki i oniq idiot ili 6a snasqt ili 6a qdat golqm boi . a moje i dvete
най-ма нервят тъпите путки които си мислят,че никой няя да ги удари и са праят![]()
Трупове на купове!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
По добре ще ако намериш два мангала и им даваш пари да ги побаркат те си знаят работатаПървоначално написано от ivan4oooo
аре ве ко стана , btw ако бивши порачат някой да ме бие ше си ходя гордо по улицата...