.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    mili4kata***
    Guest
    Zaslujavat vurni im go ama po nai-gadniq na4in puk ako 6e gi bie6 gledai da nqma hora ili svideteli za da ne si izpati6 togava!

xora . bqsen sam. sq ako vidq nqkoi ot tqx 6a q ubiq na mqsto ako 6te i papata da e sneq. utre brata go izpisvat i 6a idem da zemem sprei za o4i. oniq kat doide 6a mu prusna i gotovo. 6a mu spukam prostat tikva ot boi. si4ko po4va ot utre 6tot brata mi go izpisvat ot bolnicata.prosto sam poludql tuka poslednite sedmici.

a e nemoga da razbera kato si re6il da gi natrepva6 6to otiva6 sam hvani nqkoi fr tam pone da ste 2-3 i im ebi maikata tva za pistoleta mi se struva prekaleno naludni4avo da ti kaja puk i ne si zaslujava toq "pi4" deto se maknel s tqh nqma da e ni6to slojno ako si s o6te 1 tvoi fr hem ti nqma mn da postrada6 hem 6 se ottarve6 ot nego ako ne za vinagi to pone za opredeleno vreme aide da ispisvat brat ti i ...
    Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P

oniq pi4 kakto ti kazax ozbqga a oniq idiot e na 20 30 god . az sam kick boksior . i 10 da sa nqma zan4enie. ei sq otivame s brat mi da sa razpravqma. toi si izvadi medicinsko i oniq putki i oniq idiot ili 6a snasqt ili 6a qdat golqm boi . a moje i dvete

най-ма нервят тъпите путки които си мислят,че никой няя да ги удари и са праят

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Трупове на купове!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Guest

Re: q kajete kvo da pravq da ne si izpatq

Цитирай Първоначално написано от ivan4oooo
    dve momi4eta (bif6i) . platiha na 4ovek da nabie men i brat mi. az mislq da im go vurna. brat mi ima sutresenie. a az sam gore dolu dobre. pi6ete burzo. 6tot az mislq vtornik sled u4ili6te . te sa vtora smqna i mai si hodat dvete da gi pri4akam v nqkoq ulica i da gi prebiq .
    По добре ще ако намериш два мангала и им даваш пари да ги побаркат те си знаят работата

Guest
    аре ве ко стана , btw ако бивши порачат някой да ме бие ше си ходя гордо по улицата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си